15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjør håndverk med barn om våren og lag blomster mot kjedsomhet under karantene

På grunn av epidemien forårsaket av koronaviruset, anbefaler regjeringen å forlate hjemmet ditt så sjelden som mulig. Dette er den eneste måten å forhindre videre spredning. Imidlertid kan denne karantenen hjemme være ganske utmattende på sikt, spesielt hvis du også må ansette små mobbere som ble brukt til å slippe damp på lekeplassen eller barnehagen. Ideer trengs! Barn elsker å lage håndverk, så hva med en ettermiddag med håndverk i tråd med den nye sesongen? Papir er fantastisk for tinkering med barn om våren, og blomster er laget på denne måten for å dekorere leiligheten vakkert! Her er noen håndverksideer for barn.

Håndverk med barn om våren og lage blomster fra sirkler

Håndverk med barn om våren og lager blomster i regnbuefarger fra papirsirkler

Disse blomstene er gjort super enkle og i alle størrelser. Hvis du vil lage papirhåndverk med barn om våren og lage blomster av sirkler, trenger du ikke engang spesielle materialer, fordi du sannsynligvis allerede har alt hjemme. Derfor bør ideen om vårhåndverk med barn være perfekt for karantene på grunn av koronaviruset. Du trenger:

 • hvitt og farget papir
 • blyant
 • saks
 • Lim
 • Filtpenner eller fargeblyanter
 • rundt objekt for å tegne sirkler eller kompasser

Du kan virkelig bruke hvilken som helst rund gjenstand for å tegne sirkler, som deretter vil tjene som kronblad hvis du ikke har et kompass: et glass, en tallerken, en rundsliper osv. Bare legg objektet på papiret, spor omrisset og klipp ut alle sirkler på slutten. Brett dem i to og lim den ene av de to halvdelene på papiret, og form blomster som vist på bildet.

Til slutt tegner du stilkene og bladene, og blomsten er klar. Hvis du lager små blomster med barn om våren og lager blomster av dem, kan du også bruke dem til selvlagde gratulasjonskort og sende dem til påske eller andre anledninger.

Håndverk med barn om våren med papir – rull opp papirstrimler

Håndverk med barn om våren og lage blomster med quillingteknikken for gratulasjonskort

Den såkalte quilling er en veldig populær håndverksteknikk som også er veldig populær blant barn og også kan være veldig enkel. Papirstrimlene er vanligvis tilgjengelige ferdige i håndverksbutikken. Men siden du ikke bør forlate huset på grunn av karantenen og koronaviruset, kan du bare lage dem selv. Hvis du vil lage disse papirblomstene, trenger du:

 • Farget papir
 • Lim
 • saks
 • Hersker
 • blyant

Instruksjoner for håndverk med barn om våren og blomsterstrimler av papir

Hvis du klipper strimlene selv, tar du bare et ark og tegner linjer med jevnt mellomrom med blyant og linjal. Skjær deretter ut strimlene. Vri deretter hver stripe rundt blyanten for å få spiralene. Avhengig av hvor tykk pennen er, endres også størrelsen på papirspiralene.

Deretter kan du male stilker og blader med en tusj, akrylmaling eller akvareller eller lage dem av papir. Legg en dråpe lim på papiret og fest den første spiralen for midten av blomstene. Gjenta deretter dette med kronbladene, og du er ferdig med den første blomsten. Ideen er flott for håndverk med barn i barnehagen om våren.

Å lage blomster av papir – Instruksjoner for krysantemum

Håndverk med barn om våren og blomster fra strimler av papir i lyse farger - krysantemum

Du trenger også strimler for disse blomstene, som du kan forberede som forklart ovenfor, eller du kan bruke håndverksmaler for vårblomster på slutten av artikkelen. Det er ikke bare egnet for farget papir. Hvis du foretrekker å tinke med crepe -papir med barn om våren, kan du også bruke det til blomstene.

Håndverk med barn om våren og lage blomster av papir selv fra papirstrimler som en idé for barnehagen

Bare forbered strimler med to forskjellige bredder og lim endene sammen for å lage dråpeformede kronblad. Lim blomsten med de smale stripene på toppen av blomsten med de bredere. For det gule midten av blomsten, bare rull opp en stripe og lim den resulterende spiralen på blomsten. Alt som mangler er stilker og blader laget av grønt papir.

Blomsterkrans for jenter

Hjemmelaget blomsterkrone for jenter som en håndverkside for karantene på grunn av koronavirus

Avled deg fra stresset forårsaket av Covid-19 eller nyhetene om det, og prøv denne håndverksideen med barna. Hvis du vil lage håndverk med barn om våren og lage blomster av papir, er det flott. Blomstene kan brukes ikke bare til en krans, men også til enkle bilder eller gratulasjonskort.

 • Farget papir
 • saks
 • lim
 • duct tape
 • blyant

Lag en fargerik blomsterkrans av papir med barn - enkle instruksjoner

Klipp først ut en stripe grønt papir som er lengre enn omkretsen av hodet ditt. Klipp deretter ut firkanter av farget papir til blomstene (ca. 6 til 7,5 cm) og brett dem deretter igjen til små firkanter. Tegn deretter et kronblad av hvilken som helst form på hver av disse små rutene, der den nedre enden skal være der midten av den store firkanten er.

Teknikk for å kutte blomster for forskjellige håndverksideer

Klipp ut blomsten, og hvis du bretter ut papiret får du en blomst laget av fire kronblad. Du trenger også gule prikker for midten av blomsten og bladene. Fordel deretter blomster på stripen og en andre i en annen farge over hver enkelt. Avslutt blomsten med en gul prikk og dryss noen grønne blader her og der. Plasser kronen rundt hodet, trekk den litt stramt og lim endene sammen. fullstendig!

Lag ideer om våren – pinwheel med blomst

Pinwheel med blomst og rørrensere til balkongen

Mens du tilbringer en morsom ettermiddag med håndverk sammen, kan du også bruke den avslappede atmosfæren til å snakke med barnet ditt om Covid-19 og gi den viktigste informasjonen om det. På denne måten kan barnet ditt også overleve den spente karanteneperioden bedre og tror ikke på de mange ryktene som blir fortalt. I mellomtiden lager du denne vindturbinen!

 • 2 grønne rørrensere (hver 30 cm)
 • liten blomsterpotte
 • brunt papir
 • Grønt papir firkantet (8cm)
 • Gult papir firkant (8 cm)
 • liten firkant laget av oransje papir (3,5 cm)
 • Eksempelbrakett
 • Lim eller dobbeltsidig tape
 • saks
 • Mal (se nedenfor i artikkelen)

Håndverksinstruksjoner for en blomst laget av papir- og rørrensere

Du kan gjøre tappehjulet litt raskere og enklere hvis du bruker maler for våren til papir. Du er også velkommen til å tegne selv. Ta den første rørrenseren og danne et uendelig skilt ut av den for å få bladene. Bind deretter den andre for stammen ved å bøye i midten og vri de to halvdelene litt inn. Klipp ut malene og bruk dem til å overføre figurene på papiret og deretter klippe dem ut. De gråfargede områdene er de som er limt sammen.

Lag en vindturbin av papir og med en mal for å skrive ut

Med vindturbinen tar du et hjørne og limer det til midten. La deretter ut det ene hjørnet og lim det neste tilbake i midten. Lim til slutt alle elementene sammen og fest dem også til hverandre med mønsterklemmen. Du fester også løkka til blomsterstammen til baksiden. Smuldre det brune papiret til en ball og fyll blomsterpotten med den. Sett blomsten i, ferdig!

Håndverk med barn om våren og lage blomster med papir og akryl

Idee for småbarn - klipp ut blomster fra papir og design dem med fingeravtrykk

Hva med å bruke tiden og lage disse vakre blomstene med barn om våren? Du trenger:

 • Lag papp eller utklippsbokpapir (eller gamle gratulasjonskort for et resirkuleringsprosjekt)
 • Akryl eller fingermaling
 • Knapper
 • Rør rensere
 • valgfri blomsterpotte

Lag ideer for karantene på grunn av Covid -19 - blomst laget av knapper

Tegn blomster på papp og klipp dem ut. Barna designer deretter hvert kronblad med fargede fingeravtrykk og midten med en knapp. De ferdige blomstene kan deretter limes på et bilde, bindes sammen i en krans eller brukes til andre ting. En annen god idé er denne fra eksemplet, der blomstene er utstyrt med stilker og lagt i en halv gryte.

Tips: Prosjektet er også mulig omvendt: du designer kronbladene med knapper og midten med et fingeravtrykk hver.

Blomster laget av filt

Håndverk med barn om våren og lage blomster av filt til en bukett

Har du lyst til å lage håndverk med filt med barn om våren og lage blomster for en fin dekorasjon? Filte blomster kan kjøpes ferdig, men du kan selvfølgelig også gjøre det selv. Siden dette stoffet kan kuttes ganske enkelt, er det også egnet for barn. Lim de forskjellige blomstene oppå hverandre og lag så mange lag du vil. Pynt til slutt midten med en knapp.

Filt håndverk er ideelt for barn

Du kan deretter lime de ferdige blomstene til sugerør eller trepinner og dekorere dem med bånd. Legg flere av dem i en vase, så har du en vårbukett som vil vare lenge. Men du kan også lage gardiner, kranser og til og med bordløpere av dem.

Håndverk med barn om våren og lage blomster til morsdag

DIY vårblomster for barn og voksne - tulipaner, hyasinter og påskeliljer

Det er fortsatt en stund til morsdag, men du kan også lage de følgende vårblomstene til en annen anledning eller bare for å dekorere huset. Se videoen nedenfor for instruksjoner om hvordan du lager tulipaner, hyasinter og påskeliljer. Synes ikke resultatene er vakre også?

For tulipanene trenger du:

 • rødt, gult og grønt farget papir
 • Lim
 • blyant
 • Gavebånd
 • edderkoppape

En bukett med papirtulipaner til morsdag eller som vårdekorasjon

Skjær ut flere like store rektangler fra det grønne papiret og legg dem oppå hverandre. Bruk deretter edderkoppappen til å slå et spor i papiret til høyre og venstre på midtlinjen. Deretter begynner du å rulle papiret. Slik får du stilkene til tulipanene, som alle sammen danner en bukett (se video). Skjær deretter ut de grønne bladene og lim dem mellom rullene. Skjær deretter ut blomstene, skjær dem litt i bunnen og legg dem på rullene, hvor du også kan fikse dem med lim. Fest båndet rundt buketten.

For hyasinten trenger du:

 • grønt og farget papir (hvilken som helst farge for blomsten)
 • saks
 • tannpirker
 • blyant
 • skarp kniv (kutter eller teppekniv – bare for voksne!)
 • Lim
 • valgfritt: tråd, brunt papir og liten murkrukke

Instruksjoner om hvordan du lager en hyasint av farget papir selv

Lag en rulle av et grønt ark ved å begynne i det ene hjørnet og rulle papiret til det motsatte. For blomsten, kutt i strimler av papir på den ene siden for å lage utkant, som du deretter ruller sammen med en blyant. Klipp ut blader, lim dem til stilken og bøy dem forsiktig utover. Lim deretter tre rader med frynset papir til stammen, og du er ferdig.

Hvordan gjør du det Lag påskeklokker kan også sees i videoinstruksjonene. Du trenger:

 • gult papir
 • hvite papirmuffinsforinger
 • grønne sugerør
 • Lim
 • saks
 • blyant
 • valgfritt: akrylmaling, toalettrull, pensel, hvitt papir og blondeservietter for å lage en vase

Mal for krysantemum her.

Mal for vindturbin her.

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening