15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag såpe selv – 10 enkle oppskrifter for nybegynnere

Lag din egen såpe fargerik-lilla-gul-grønn

Hjemmelagde såper er et eksepsjonelt produkt for barnehagen. De inneholder ingen skadelige ingredienser, kan designes i mange former og er alltid en flott gave til enhver anledning. Lag såpe selv er ikke vanskelig i det hele tatt. Det oppstår fra en kjemisk reaksjon mellom oljer og lut, og fra et kjemisk synspunkt er det faktisk salter av fettsyrer. La deg inspirere av ideene våre og lag duftende, vakre såper for deg, din familie eller venner.

Lag fargerik såpe selv – idé til såpe i tre farger

Lag såpe selv fargerike-materialer-instruksjoner-oppskrift

For denne trefargede såpen trenger du råsåpe, såpeform, såpemaling, mineralsk brennevin og essensielle oljer. Skjær råsåpen i terninger, ha den i en glassbolle og smelt i mikrobølgeovnen i noen minutter. Deretter kan du legge til noen dråper eteriske oljer og en av såpefargene og røre godt. På samme måte kan du lage mikser i tre forskjellige farger.

Lag såpe selv – interessante effekter med farger

Lag din egen såpe farget-gul-lilla-grønn-pour

Bruk en bok for å plassere formen som vist på bildet og hell den flytende såpen i de forskjellige fargene i lag. Etter at hvert lag er påført, dryss på mineralsk brennevin – dette forhindrer bobler.

Eksperimenter med fargene og duftene og lag din egen unike kombinasjon

Lag din egen såpe farget-grønn-gul-oransje-lilla-rosa

Lag edelstenesåpe selv

Lag såpe selv edelsten såper-tinker-instruksjoner-fargerike

Denne såpen er et skikkelig blikkfang som også lett kan pusles med. Du trenger klar og hvit glyserinsåpe, mat eller såpefarge, små plastpotter, mikrobølgeovnssikker beholder, plastkopper, saks og en stor kniv.

Få mange komplimenter med edelstenens såpe

Såpe-gjør-deg-glyserin-edelsten-såpe-lilla-rød-hvit

Skjær den hvite glyserinsåpen i terninger, smelt den i mikrobølgeovnen og hell den i de små plastkoppene. Farg hver kopp og la den avkjøles til såpen er fast igjen og lett kan fjernes ved å trykke.

Fjern såpen fra koppen

Såpe-lag-selv-edelsten-såpe-glyserin-hell-smelte

Fyll en plastkopp med de fargerike såpestavene du skjærer i små biter. Smelt den klare glyserinsåpen og hell den til randen i koppen med de fargede bitene. La såpen avkjøles til den stivner, kutt koppen for å løsne formen og trim med kniven som en perle.

Lag vakre edelstenesåper i mange andre farger

såpe-gjør-det-selv-edelsten-såpe-lilla-hvit-rød

For at fargene skal smelte bedre, kan du la kruset stå igjen i mikrobølgeovnen i noen sekunder før formen utløses. Vær forsiktig så du ikke smelter selve kruset.

Lag klare glyserinsåper selv – oppskrift med urter og krydder

lag-din-egen-såpe-glyserin-urter-blomst-krydder

For denne håndverksideen trenger du bare klar glyserinsåpe, en støpeform, eteriske oljer, tørkede blomster, urter, sitrusskall eller krydder. Det ville være best hvis du bruker en silikonform – såpen er lettere å fjerne fra den.

Ordne bladene og urter

Såpe-lag-selv-urter-krydder-glyserin-oppskrift

Skjær den klare glyserinsåpen i terninger og smelt den i mikrobølgeovnen som ved tidligere instruksjoner. Ordne blader, blomster, urter i formene og lag vakre komposisjoner. Hell såpen i formene, ta de ferdige såpene ut etter at de er avkjølt.

Lag skinnende konfettisåpe selv – en flott gave

Såpe-gjør-deg-konfetti-glitter-glyserin-klar-fargerik

Gled dine venner med denne fargerike konfettisåpen. Du trenger klar glyserinsåpe, eteriske oljer, mugg for såper, konfetti eller glitter, trepinner og en mikrobølgeovn.

Etter at såpen er klar, kan du pakke den inn i fargerikt innpakningspapir

Såpe-lag-selv-konfetti-glitter-glyserin-tinker

Skjær og smelt glyserinsåpen i mikrobølgeovnen. Hell dem deretter i formen og dryss med konfetti eller glitter. Du kan røre konfetti med trepinnen. La avkjøle og pakk inn i farget papir.

Fantastisk såpe med lavendel, sitron og honning

Såpe-lag-selv-lavendel-honning-sitron-instruksjoner

La deg skjemme bort med denne fantastiske naturlige såpen. Du trenger hvit rå såpe, tørket sitronskall, lavendel, levenderolje, sitronolje, honning og en form. Smelt såpen og skjær sitronskallet og lavendelen i små biter. Tilsett først oljene og deretter de andre ingrediensene i såpen og hell blandingen i en form. Pakk de ferdige såpene i et jutebånd og dekorer dem med lavendel – så har du en eventyrgave. Lavendel virker beroligende og hjelper til med å sovne og nervesystemet.

Lag såpe selv – en uimotståelig kombinasjon av forfriskende sitronduft og rosmarin

Såpe-gjør-det-selv-sitron-glyserin-rosmarin-gul

Duften av sitroner forbedrer humøret og oppdaterer sansene. Hvis du har klar glyserinsåpe, sitronolje, druekjerneolje og rosmarin, kan du enkelt lage denne såpen selv. Smelt glyserinsåpen, hell de duftende oljene og rør godt. Tilsett også rosmarin og gul såpefarge. Hell blandingen i en form for såper og avkjøl. Den gule fargen i kombinasjon med sitronduften har en avslappende antistresseffekt.

Såpe med kaffe og kanel til morgendusjen

Såpe-lag-selv-kanel-kaffe-eksfiltrering-instruksjoner

Kanelolje varmer og kaffe virker eksfolierende samtidig. Denne såpen er et flott verktøy for å forbedre blodsirkulasjonen og fjerne døde celler fra det øverste laget av huden. Smelt råsåpe og tilsett kanelolje og malt kaffe, hell i en form og la avkjøle.

Ha det gøy og lag såpe selv med barn

Såpe-gjør-det-selv-med-barn-regnbue-farget-glyserin

Å lage såpe selv er barns lek. Lag denne fargerike regnbue såpen med barna dine. Du trenger klar glyserinsåpe, såpemaling og en rektangulær, smal bakeform.

Flere fargerike lag med smeltet såpe helles over hverandre

Såpe-lag-selv-med-barn-tinker-lag-glyserin-farget-hell

Smelt den klare såpen og fordel den i noen få boller. Farg hver bolle med noen dråper såpefarger – jo flere farger jo bedre. Hell lag med forskjellige farger i stekeformen og la stivne litt.

Før såpen er helt avkjølt, kutt såpen

Såpe-gjør-det-selv-med-barn-kutt-regnbuefarget-lag

En slik såpe med fisk er en veldig original gave

Såpe-gjør-det-selv-med-barn-glyserin-fisk

Lag denne uvanlige såpen med fisk rett i plastposen. Du trenger klar glyserinsåpe, plastfiskfigur og plastpose. Ha fisken i posen og hell den smeltede glyserinsåpen over den. Fest posen med bånd eller sløyfe.

Luffasvamp og ingefærsåpe i ett

Såpe-gjør-selv-loofah-svamp-ingefær-hvit-te

Loofah -svamp hjelper mot cellulitter, kviser og kviser og virker eksfolierende. Den er laget av svampeskudd som vokser i Europa, Afrika og Asia. Lag en blanding av smeltet glyserinsåpe, ingefær og teoljer. Skjær ut biter av loofah og ordne dem i runde former. Hell såpen over den og la den avkjøles.

* Du finner fullstendige instruksjoner for den trefargede såpen her

* Du finner fullstendige instruksjoner for edelstenens såpe her

* Du finner fullstendige instruksjoner for den klare såpen med krydder og urter her

* Du finner fullstendige instruksjoner for konfettisåpen her

* Se hele instruksjonene for såpe med lavendel her

* Se hele instruksjonene for sitron- og rosmarinsåpe her

* Du finner fullstendige instruksjoner for såpen med kaffe og kanel her

* Se fullstendig instruksjon for fiskefigursåpe her

* Du finner fullstendige instruksjoner for ingefærsåpe med loofah -svamp her

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening