15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag dekorasjoner med muffinsvesker til jul – 8 ideer for barn og voksne

Har du lyst til å bli litt kreativ? Deretter samler du alle dine håndverksmaterialer, inkludert muffinsformer, og får barna dine, for i dag viser vi deg vakre håndverksideer som du kan prøve med disse flotte formene. Enten det er julekort, juletrepynt, juletrær, kranser eller kranser som vindu-, vegg- eller lampedekorasjoner – du kan ikke bare etterligne følgende ideer, men vil også gjøre hjemmet ditt vakkert julaktig. La deg inspirere av ideene for tinkering med cupcake -foringer til jul og lag din egen julepynt!

Håndverk med muffinsvesker til jul - grantrær, engler og snøfnugg

Lag et gratulasjonskort med cupcake -foringer til jul

Lag julekuler med muffinsvesker til julekort

La oss starte med en veldig enkel idé som du kan endre etter eget ønske for å lage dine egne design. Dette er juletrekuler laget av papirkasser, som kan tinker til et julebilde samt dekorere et julekort. Ballene er i tillegg dekorert, og du kan bruke alt du vil: glitter eller glitterlim, bånd, rhinestones, perler, rørrensere og til og med krydder. Kom på noe fint når du lager denne ideen med cupcake liners til jul!

 • hvitt ark
 • Muffinsvesker i alle farger og mønstre
 • gult håndverkspapir
 • Lim

Håndverk med muffinsvesker til jul - baller, snømann og pingvin

Alt du trenger å gjøre er å lime muffinkoppene flatt på det hvite papiret. Klipp deretter ut etikettene fra det gule papiret og lim dem til ballen. Så kan du begynne å pynte. Kulene er spesielt enkle å designe med tusj. Men du er også velkommen til å velge en av ideene nevnt ovenfor. Hvis du for eksempel vil bruke glitter eller krydder, må du bare tegne en fin (f.eks. Bølget) linje med lim og strø materialet over. Når limet har tørket, kan du tappe av overflødig.

Andre motiver er også ideelle. For eksempel kan en snømann eller en pingvin pusles med muffinsvesker til jul.

Tinker julebordpynt med muffinsvesker til jul – grantrær

Tinker gran med muffinsvesker til jul og fra kjegler

Hva med å lage en julepynt selv av papir, som du kan dekorere julebordet eller sidebordene med? Disse vakre juletrærne er ekte iøynefallende og enkle å etterligne. De ser spesielt vakre ut i grupper på tre, som hver har en annen størrelse. Har du blitt forelsket i ideen? Så fortsett og få det nødvendige materialet, som er følgende:

 • tynn papp som du kan lage kjegler av (alternativt er ferdige isoporskegler også egnet)
 • Tape eller pins hvis du bruker en styrofoam -kjegle

Lag kjegler av papir selv eller bruk frigolit til juletrær

For å lage ting med cupcake -foringer til jul, form først kjegler av papp og skjær nedre kant rett slik at kjeglene kan stå. På denne måten kan du også bestemme størrelsen på trærne – jo mer du kutter, jo mindre blir granet. Deretter forbereder du muffinkoppene. Skjær ut de midtre sirklene. Alt du trenger er de korrugerte kantene, som har blitt kuttet opp på et tidspunkt.

Bruk papirkasser til muffins til julepynt

Nå kan du designe kjeglene. Lim formene rundt kjeglen, start fra bunnen og arbeid deg opp. Hver nye rad overlapper den forrige. På toppen bruker du en av sirklene du klippet ut tidligere. Lim deretter den siste ribbede stripen av en muffinsdeksel over den.

Vakre juletrær i hvitt på treskiver

Tips: Hvis du bruker en styrofoam -kjegle, vil tapen ikke feste godt. I dette tilfellet er pinner mer egnet, som du fester papirforingene til kjeglen med.

Lag din egen juletrepynt som julepynt

Lag juletrær med muffinsvesker til jul som anheng

Hvis barnet ditt får sitt eget lille juletre i barnehagen i år, vil de sikkert dekorere det med stolthet hvis trepyntene er laget av dem selv. Du kan lage disse søte juletrærne sammen med muffinsvesker til jul og deretter bruke dem til å dekorere. Men selvfølgelig kan du også dekorere det store juletreet i stua eller vinduet og andre områder. Men la oss bare komme i gang!

 • Muffinsformer
 • Lim eller tape
 • dekorasjoner som klistremerker, rhinestones, paljetter eller små knapper
 • Bånd eller garn

Enkel håndverkside for barn - pynt til jul

Du trenger 5 papirkasser per tre. For å få et utseende av et juletre, må de først brettes. For tretoppen, brett 4 former i midten og deretter en gang til, slik at du får kvarter. Lim deretter disse fire kvartalene sammen. Tipsene peker alltid oppover. Den femte formen er for bagasjerommet og brett denne en eller to ganger til, avhengig av hvor bred du vil at bagasjerommet skal være. Lim stammen mellom lagene i bunnformen.

Nå kan du dekorere trærne som du vil og til slutt lime en trådsløyfe eller tape til spissen av furutreet. Dette gjør det enkelt å legge på.

Lag en krans til jul

Julekrans i rødt og grønt med kaketopp og tråd

Girlander pynter også hus og leiligheter til jul. De fleste av disse er laget av grangrønn, men vi vil gjerne tilby deg en annen variant for i år, og det er den hjemmelagde julepynten i papir, som du enkelt kan lage med muffinkopper til jul. For å gjøre julekransen enda mer mangfoldig og søt, kan du også jobbe i kakebånd. Barn som allerede kan håndtere en nål, er velkommen til å ta del i håndverket, for oppgaven er alt annet enn vanskelig.

 • Muffinsvesker i matchende farger
 • Kaketopp
 • stor nål
 • garn

DIY krans av former til muffins og kakeopplegg

Du kan lage julekranset i bare noen få trinn: Klipp et stykke garn til ønsket lengde og tre det gjennom nålen. Knyt en knute i den ene enden og stikk nålen gjennom den første formen til knuten. Bind nå en knute på en viss avstand, slik at formen ikke kan skli og ta neste form. Du kan når som helst endre retningen som formene peker i og legge til kakeblonder her og der for å legge til et snev av romantikk i kransen. Når du er ferdig med tråden, knytter du en siste knute og kutter av overflødig tråd. Dekorer vegger, rekkverk, vinduer eller dører som du ønsker, og hvorfor ikke dekorere bankettbordet også?

Lag dekorasjon til gaveemballasje med muffinsvesker til jul

Design gaveinnpakning til jul med DIY -dekorasjoner

Små dekorasjoner som bånd, sløyfer eller blomster gjør gaveemballasjen virkelig vakker. Og hva med å fortelle deg at du kan lage en virkelig fin dekorasjon av enkle papirkasser og det uten store anstrengelser? Sett cupcake liners og gaver sammen og kom i gang!

 • 10 muffinsbokser
 • Stiftemaskin
 • saks
 • Lim

Lag vakre dekorasjoner til julegaver av farget papir

Du trenger ikke mer for å lage denne dekorasjonen med cupcake liners til jul. Plasser muffinkoppene inne i hverandre og fest dem med stiftemaskinen. Brett deretter formene i to ganger. Skjær den avrundede, riflede siden flere ganger og trekk forsiktig de enkelte lagene fra hverandre. Du har allerede en vakker blomst som du kan lime på gaveemballasjen.

Lag snøfnugg som julepynt

Lag snøfnugg med muffinsvesker til jul for et vakkert gardin

Snøfnugg er romantisk og perfekt for dekorasjon i vinter- og juletider. Bruk hvite muffinsformer til å lage dine egne og henge dem på en rekke måter på veggen eller vinduet. Du kjenner sannsynligvis fortsatt denne typen håndverkside fra barndommen. Papir brettes flere ganger og kuttes deretter på forskjellige måter ved brettingene. Når det er brettet ut, har papiret visse mønstre. Du lager snøfnuggene etter det samme prinsippet.

Enkle instruksjoner for å lage snøfnugg av papir

Brett formen halvt tre ganger. Du kan deretter kutte i papiret ved foldene, som vist på bildet ovenfor. Hvis du har kopiert denne første modellen, kan du også prøve dine egne design. I prinsippet er det ingen regler. Eksperimenter med barna og få en overraskelse hver gang du folder ut papirkassene.

Papirhåndverk for julen - snøfnugg laget av papirkasser og kaffefiltre

Etter at du har laget flere snøfnugg med cupcake -foringer til jul, kan du bruke dem til å dekorere hjemmet ditt. Lim dem til vinduet eller lag en krans som kan henge både horisontalt og vertikalt. Gardinen ser også veldig fin ut. Du lager dette av et tynt stoff som du limer snøfnuggene til. Forresten, du kan også bruke kaffefiltre i tilfelle du vil lage større snøfnugg.

Lag en julekrans med muffinsvesker til jul

Vintage dekorasjon på et gammelt vindu - Julekrans i julefarger

Julekransen er rett og slett en del av julepynten og pryder vanligvis inngangsdøren. Men du kan også bruke papirkasser til muffins til å lage en krans som er egnet for innendørs bruk. I eksemplet kan du se en modell som bare består av former. Men du kan bli veldig kreativ og legge til flere dekorasjoner. Hva med for eksempel om du også jobber med en LED -lyskjede mellom formene? Slik kan du lage kransen med cupcake -foringer til jul:

 • Isoporring
 • Muffinsvesker i ønsket julefarger
 • valgfritt: bånd laget av lin, LED -eventyr og andre dekorasjoner
 • teip
 • Pinner

Idee til en julekrans i rødt og hvitt til veggen

Du kan bruke ringen som den er, eller du kan pakke den inn med et linbånd først. Dette kan ha en naturlig farge, eller det kan matche fargene på muffinkoppene. Fest et bånd til ringen som senere skal brukes til oppheng. Deretter begynner du å forme ringen med formene. For å gjøre dette, ta en form og fest den til ringen med en eller to pinner. Fest deretter den neste tett til denne første papirkassen. Pass på at det ikke er store hull mellom formene. Fortsett å gjøre dette til hele fronten av ringen er dekket.

Lag ideer til jul laget av papir – lag engler selv

Engler som en håndverksidé for barn og voksne - lag julebordpynt selv

Sist men ikke minst har vi en søt engel som du også kan lage med muffinsvesker til jul og deretter både sette opp og legge på. Den består nesten utelukkende av papir og kan utformes individuelt ved ikke bare å variere fargene på papiret, men også tegne forskjellige ansikter. I tillegg til håndverkspapir og cupcake -foringer, trenger du også en gylden piperenser, lim og en kulepenn eller annen penn for å tegne.

Lag engler selv av papir og muffinkopper og bruk dem til å dekorere

Lag en kjegle av det hvite papiret og tape eller lim (la tuppen stå litt åpen slik at rørrenseren kan passere gjennom) og skjær den brede siden rett. Form rørrenseren til en glorie og sett den inn i åpningen på kjeglen. Fest det med lim. Klipp ut en sirkel og tegn et ansikt på den. Hvis du foretrekker en minimalistisk juleengel, kan du også la sirkelen være hvit. Lim den til spissen av kjeglen.

Nå kan du lage vingene med cupcake -foringer til jul. For å gjøre dette, brett dem på midten og lim dem på englens rygg. Hvis slike vinger er for store for deg, kan du brette dem igjen eller alternativt kutte i ett punkt opp til midtpunktet og overlappe de to endene og lime dem sammen. Hvis du vil, kan du nå registrere andre detaljer som hender, knapper, krage og lignende.

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening