15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag kreative påskeemballasje av stoff, papir og poser og pakk vakkert påskegaver

Påsken er rett rundt hjørnet, og jeg er sikker på at du allerede har den ene eller den andre gaven. Så det er på tide å endelig pakke dem inn pent! En enkel gavepose eller innpakningspapir er for kjedelig for deg? Da er sannsynligvis våre emballeringsideer som tema akkurat for deg! Fordi de er veldig kreative og så vakre at det er en risiko for at de til og med overskygger gaven. Vil du uansett risikere det? Ta en titt på instruksjonene våre, velg dine favorittideer, så kan du lage vakre påskeemballasjer.

Lag påskeemballasje med stoff og kaninører

Lag påskeemballasje av fargerikt stoff med kaninører

Påskeharen, sammen med påskeeggene, er en klassiker blant påskemotiver. Så det er ikke rart at vi starter vår liste over kreative emballasjer til påskegaver med ham. Hvis du er ute etter et emballasjealternativ som er spesielt miljøvennlig, er stoff det ideelle alternativet for papir. Vi viser deg hvordan du lager kaniner som påskeemballasje.

 • Stoff (30 x 30 cm)
 • Filt (rester fra andre håndverksprosjekter er tilstrekkelig)
 • Klutsaks, blyant, lim
 • pent bånd
 • kanskje et strykejern for å gjøre arbeidet ditt litt lettere

Tinker påskeemballasje - brett og kutt stoff

Ta stoffet og legg det foran deg, med den vakre siden ned. Brett nå over toppen og høyre kant på ca 1,2 cm. For å forhindre at stoffet bretter seg ut igjen, kan du enten feste denne falden på plass med pinner eller stryke den. Brett nå høyre side til venstre og lim bunnen og venstre side. Tegn kaninører på den åpne siden. Start ved hjørnene og tegn en buet linje ned til omtrent midten av stoffet. Den bredeste delen skal være ca. 5 cm bred (på bildet kan du se hva som menes).

Lag påskeemballasje - sy eller lim stoff og design små kaniner

Skjær ut området mellom de to ørene. Deretter kan du klippe ut øynene og nesen for kaninens ansikt fra filten og lime dem på. Fyll de mottatte posene med gaver og bind dem med båndet under ørene. Selvfølgelig kan du også bruke papir når du lager denne påskeemballasjen. Eller hva med kaffefiltre? Oppgaven blir enda enklere hvis du bruker brødposer ettersom sidene allerede er forseglet der og alt du trenger å gjøre er å kutte ut ørene.

Idee med poser, konvolutter eller kaffefiltre og kaninører

Sy eller lim kaninpakker ut av papir

Lag påskeemballasje i form av kaniner av brødpapir

Hvis du bruker en symaskin for å forsegle disse kaninene, vil de ferdige pakkene se spesielt tiltalende ut takket være sømmen. Du kan også bruke tråder i hvilken som helst farge og på denne måten sette flotte, fargerike aksenter. Men hvis du ikke har lyst til å sy eller ikke har symaskin, kan du selvfølgelig også bruke sterkt lim og tinker med påskeemballasjen. Uansett bør du huske på at emballasjen ikke er for stabil og at ingen gjenstander som er for tunge, skal pakkes. Du trenger:

 • Gave- eller brødpapir
 • Symaskin eller kraftig lim
 • Blyant og tusj eller fineliner
 • saks
 • Kaninmal for å skrive ut

Mal for kaninpakker som skal skrives ut og forstørres

Du finner den nødvendige malen på bildet ovenfor. Du kan selvsagt justere størrelsen etter dine behov. Etter at du har skrevet dem ut, klipper du ut malen, overfører konturene til det valgte papiret og klipper ut designene. Hvis du bretter papiret på forhånd og dermed dobler det, kan du forenkle arbeidet fordi du deretter kutter ut to kaniner samtidig.

Lag påskeemballasje med symaskin eller lim til små gaver

Sy deretter (eller lim) to slike lag sammen langs kantene. Men ikke glem å legge igjen en åpning for fylling. Tegn deretter øynene og nesen og forsegl åpningen. Du kan henge en etikett med en påskehilsen rundt kaninhalsen.

Gaveeske i pappkanin

Lag fargerike esker til påsken - pakk og gi bort sjokoladeegg

Siden vi uansett er på temaet “Påskeharer”, la oss holde fast ved det. Fordi vi rett og slett ikke kan holde tilbake denne flotte ideen for kaninkasser fra deg. Dette er en mer stabil emballasje som du raskt og fremfor alt enkelt kan lage på nytt ved hjelp av malen. Har du også denne modellen i hjertet ditt? Deretter kan du lage slik påskeemballasje som følger:

Skriv ut malen fra papir og klipp deretter ut formen. Du overfører dette deretter til sterkere papp for esken (alternativt kan du også skrive ut malen på pappet). Klipp ut malen for esken en gang til. Ikke glem sprekker som ørene vil bli gjemt i senere. Brett deretter langs de stiplede linjene. Vend sidene opp med ørene, hold dem sammen, og legg den ene av de to andre sidene (med spaltene) over dem. Fyll nå esken som du vil og legg den andre siden på ørene også. fullstendig!

Tinker påskeemballasje selv – 3D påskeegg i form av en kanin

Lag søte eggkaniner med øyevipper for å pakke inn små gaver

Et påskeegg? En påskehare? Begge – kombinert i en kreativ 3D -emballasje, som du kan pusle med ganske raskt ved å bruke malen. En ting er garantert – denne boksen vil gjøre et stort inntrykk! Vil du prøve det? Slik kan du lage påskeemballasje slik:

 • trykt mal
 • saks
 • Lim
 • Hersker
 • stang
 • Håndverkskartong

Håndverksinstruksjoner for abstrakt 3D -egg eller påskehare med mal

Det er best å skrive ut malen direkte på den valgte papp. Alternativt kan du selvfølgelig også skrive dem ut på vanlig papir, klippe dem ut og deretter overføre dem til papp, men dette vil ta mer tid fordi du også må overføre foldelinjene. Uansett, kutt ut de enkelte strimlene på slutten og brett dem langs de stiplede linjene ved hjelp av linjalen. Hver av stripene er utstyrt med en bokstav. De er limt sammen i alfabetisk rekkefølge. Så ta stripe A og lim stripe B til den, og sørg for å alltid lime de riktige tallparene for fanene sammen. Så arbeid deg opp til nesten hele egget er forseglet. Du bør fylle den med nåtiden på forhånd.

Lag hule påskeegg selv for å fylle ut papir

Klipp nå ut ørene og øyevippene, brett ørene langs den stiplede linjen og i midten på langs ved hjelp av en spisepinne. Lim ørene og øyevippene til egget, og du er ferdig! Tips: Du kan også velge enkle egg og utelate ørene og øyevippene.

Mal for 3D -egg.

3D kanin

Skriv ut utfoldingsmalen for små kaninkasser med stående eller hengslede ører

Vi kan ikke la være å introdusere deg for en annen modell med en kanin. Igjen vil du motta en mal som vil gjøre håndverket ditt mye enklere – perfekt for en gave i siste liten. Du trenger imidlertid en fargeskriver. Deretter kan du lage de søte eskene som påskeemballasje som følger:

 • trykt mal
 • saks
 • Lim

Klipp ut malene og brett dem langs de stiplede linjene. Påfør lim på fanene du mottok, og lim alle sidene unntatt én sammen. Fyll esken og tape den helt. Lim deretter på ørene – oppreist eller hengende for klaffører, etter ønske. Siden prosjektet er så enkelt, kan du lage mer av disse påskeemballasjene og gjøre flere mennesker glade.

Skriv ut kaninmal.

Tinker og dekorer påskeemballasje – kaniner og kyllinger

Pakk rektangulære gaver med innpakningspapir og pynt dem til påske

En normalt innpakket gave trenger ikke være kjedelig. Du kan gjøre det til typiske påskedyr med bare noen få elementer. Hva med en slik kanin eller en kylling? I eksemplet kan du se hvilke elementer du må forberede. For kaninen, kutt ut ørene og nesen, mens øynene, munnen og kinnskjegg rett og slett males på med en tusj. Til kyllingen trenger du tre korrugerte elementer for vingene og kammen, et nebb og to punkter for øynene.

Lag trekantet emballasje av papir til påske selv - kylling eller hvit kanin

Den trekantede 3D -emballasjen er enda mer interessant. De er litt vanskeligere å produsere, men når du forstår prinsippet, kan du også få slik emballasje i store mengder på veldig kort tid. Den trekantede påskeemballasjen er laget av to rektangler. Brett begge gangene opp til omtrent en tredjedel av den totale lengden. Lim deretter de to rektanglene oppå hverandre slik at brettene er på samme side (la oss si ovenfor). Ikke lim kortsidene med brettet sammen, bare de tre andre sidene. La limet tørke, fyll esken og trykk den åpne enden sammen som angitt av brettene. Påført ovenfra, skal den oppnådde kanten deretter danne et kryss med den motsatte, så å si. Til slutt kan du dekorere emballasjen til en kanin eller en høne også.

Lag dekorasjoner til påskeemballasje

Lag dekorasjoner til påskeemballasje med kyllinger fra pomponger og eggeskall

Har du valgt den klassiske innpakningen med innpakningspapir, men vil legge til et påsketrekk? Hva med en slik klekkunge? Er det ikke veldig søtt, ikke sant? Og det utstråler den perfekte påskestemningen! Du kan lage kyllingdekorasjoner til påskeemballasjen ved å følge instruksjonene nedenfor:

 • Eggeskall, skåret i to
 • Akrylmaling og pensler
 • Bobbles
 • svarte, flate perler eller lignende for kyllingenes øyne
 • Filtrester (alternativt også farget papir)
 • Lim
 • Bånd / nett, blant annet for å knytte gaven
 • små kunstige blomster (eller til og med hjemmelagde papirblomster)

Mal eggeskall med akrylmaling og lag kyllinger av en bobble

Hvis du vil lage den fine dekorasjonen til påskeemballasjen, må du først male eggeskallene innvendig og utvendig i fargene du vil ha. Mens malingen tørker, kan du lage kyllingen ved ganske enkelt å kutte en liten trekant ut av filt for nebbet og lime den på boblen. Fest øynene over den. Deretter kan du vikle og knytte bånd rundt gaven og sette sammen en kombinasjon av bånd, garn, tråd og annet tilbehør. Lim deretter eggeskallene på båndene, ungen i en av skallhalvdelene og noen blomster rundt den. fullstendig!

Lag påskeposer med eller uten maler

Omdesign en papirpose for en gavepakke til påske

Du kan lage virkelig flott påskeemballasje med en enkel papirpose eller brødpose. I prinsippet kan du designe posen slik du vil. Men når du har bestemt deg for denne kaninen, kan du bruke hvilken som helst mal for å gjøre håndverket litt lettere. Men selv uten en mal er prosjektet veldig enkelt.

 • Papirposer
 • Farget eller hvitt papir eller papp
 • Filtpenn og blyant
 • saks
 • Lim
 • noen dekorasjoner
 • Bobbles

Lag en påskepose med en påskehare laget av papir eller andre dyr

Ta et stykke hvitt papir som er stort nok til å passe på den valgte posen. Klipp av de øverste hjørnene for å lage en avrundet toppkant. Lim arket på posen i ønsket høyde og klipp av overflødig på sidene og bunnen. Lag deretter to ører og lim dem til kaninens hode. Lim nå en liten rosa bobble for nesen på den hvite sirkelen og en større hvit på baksiden for halen. Tegn ansiktet med en tusj og pynt med andre ting som papirfugler, blomster, sløyfer og lignende.

Forresten, du kan også lage andre dyr til påskeemballasjen på samme måte. For eksempel, hopp over ørene og bruk gult papir for en kylling, eller bølget kanten av en hvit sirkel for å etterligne et saueskinn. Legg til svarte ører, så har du en påskesau.

Design papirposer med papir og lag morsomme påskedyr

Previous Post
Høsting av grønnsaker fra din egen hage: nyttige tips for nybegynnere
Next Post
Hula Hoop Fitness: Instruksjoner og de beste øvelsene for en slank midje!