15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

En ødelagt paraply kan resirkuleres på originale måter med disse ideene

Er din elskede paraply ødelagt? Vennligst vent med å kaste det før du ser dette elementet. En ødelagt paraply er ideell for vakre håndverksprosjekter. Enten som et alternativ til dørkrans, lampeskjerm, minidrivhus eller til og med et juletre – det er mange kreative ideer som du kan vurdere for å finne en ny bruk for det. Vi har satt sammen noen av dem for deg.

Ødelagt paraply - ideer til å etterligne

Ødelagt paraply som et alternativ til den klassiske dørkransen

Ødelagt paraply som et alternativ til dørkransen med forsythia

Dette alternativet til den klassiske dørkransen er veldig kreativt og kan brukes til hver sesong. Bare bytt kuttblomstene nå og da og bruk sesongblomster. Om høsten kan tørkede blomster også brukes til å dekorere paraplyen, og de vil vare veldig lenge. Bare heng paraplyen i håndtaket, fyll den med vann og legg grener og / eller blomster i den.

Dørkransalternativ med paraplyer i hvilken som helst farge og med blomster

Deretter kan du knytte paraplyen sammen med et fint bånd. Ikke bare en gjennomsiktig paraply er ideell for denne upcycling -ideen. Fargede eller til og med mønstrede er også veldig fine å se på og for eksempel krydrer enkle dører i hvitt.

Dekorerte paraplyer

Ødelagt paraply som dekorasjon for hagen eller på en fest med kjeder laget av rhinestones

Enten for en festlig anledning eller bare for å dekorere terrassen eller spisebordet – en ødelagt paraply er perfekt for å henge over bordet og deretter dekorere den med bånd, kjeder eller andre dekorative gjenstander. Det spiller ingen rolle om du henger paraplyen opp ned eller oppreist, for denne originale dekorasjonen vil garantert tiltrekke alles oppmerksomhet.

Roterende tørketrommel som upcycling for den ødelagte paraplyen

Lag en liten kleshest selv med rammen til en paraply som en plassbesparende variant

En roterende tørketrommel er en praktisk ting. Det tar imidlertid mye plass og er ikke engang egnet for en leilighet som bare har balkong. Imidlertid kan en ødelagt paraply være det perfekte alternativet: bare bruk rammen. Visst, det er ikke egnet for store klesplagg, men du kan henge små håndklær, sokker eller undertøy på det for å tørke.

I tillegg kommer ikke denne praktiske mini roterende tørketrommelen i veien, da den rett og slett henger i taket. Du er velkommen til å designe rammen på forhånd med spraymaling, eller du kan ta litt mer tid og pakke den inn med mønstret washi -tape eller tape. Fantasien din er grensen.

Mini drivhus fra en gjennomsiktig skjerm

En ødelagt paraply er perfekt som et lite drivhus

En ødelagt paraply med et gjennomsiktig paraplystoff er bare perfekt som drivhus. Det kan absolutt ikke dekke store områder, men større potter og andre plantebeholdere samt mindre senger eller visse områder i bedet. Så hvis du vil plante grønnsaker eller blomster litt tidligere på våren, men det fortsatt er fare for frost, er denne ideen for gamle paraplyer bare perfekt. Selv om stoffet har noen små rifter eller hull, er det ikke noe problem.

I prinsippet er det tilstrekkelig hvis du trekker skjermen over det valgte området. Hvis stangen fortsatt er der, kan du stikke den i bakken for mer stabilitet selv under vindfulle forhold. Det er best å fjerne det buede eller tykke håndtaket på forhånd. Du kan deretter bruke dette til et annet upcycling -prosjekt, som du vil se nedenfor.

Knust skjerm som lampeskjerm eller ramme

Lag kreative lamper av nyanser eller rammen

Hva med en lampe laget av en paraply? Du har to alternativer: Enten bruker du skjermen eller rammen for utrolig originale lampedesign. Alt du trenger å gjøre er å fjerne stangen (håndtaket) og deretter tre kabelen gjennom hullet i skjermen. Til slutt kobler du en enkel sokkel for lyspærer til kabelen og kobler kabelen til strømledningen i taket som er beregnet på lamper.

Lag hjemmetilbehør selv av gamle paraplyer - lamper dekorerer taket

Hvis stoffet i skjermen er skadet, kan du også bruke rammen til en DIY -lampe. På bildet over kan du se en kreativ og veldig elegant idé med kjeder laget av rhinestones. Bruk rammen opp ned for denne typen lamper. Fest kjeder til rammen. Du bestemmer selv hvor mange du bruker og hvor lange de skal være. Da er det bare å tre en stikkontakt med kabel gjennom senterhullet i rammen, så kan du henge opp lampen.

Idee til en moderne og kreativ gulvlampe som dekorasjon for leiligheten

Tips: Du kan kjøpe stikkontakter og kabler fra en lampebutikk og få råd om hvordan du installerer dem.

Ødelagt paraply som en kul plantebeholder

Gul paraply for å dekorere hagen - plante blomster

Dekk, kar, sinkbad og sykler er alle fancy alternative plantemaskiner som jeg er sikker på at alle har sett før. Men hva med denne ideen? En gammel paraply snudd på hodet gir den ideelle plassen for å plante vakre blomster. Hvis stoffet lett blir revet noen steder, trenger du ikke å bli plaget. På denne måten kan vanningsvannet renne perfekt ut. Siden paraplyen vil bli permanent utsatt for fuktighet og fremfor alt for solen, er det kanskje ikke mulig å bruke den igjen i løpet av det neste året. Men du likte i hvert fall det litt før du kastet det helt.

Ødelagt paraply som hagedekorasjon - design et effektivt blomsterbed

Flaggermusdrakt

Ødelagt paraply som tilbehør til kostymer - vinger til flaggermus

  • svart skjerm
  • saks
  • tenger
  • duct tape
  • svarte bånd

Leter du etter et originalt, hjemmelaget kostyme? En ødelagt paraply i svart er perfekt for å lage vinger til en flaggermus. Barnet ditt kommer garantert til å glede seg over denne drakten til Halloween eller Mardi Gras! For DIY -ideen bør du imidlertid bruke en paraply hvis stoff fortsatt er intakt. Så hvis bare stillaset er ødelagt, er det best å komme i gang med en gang!

Bat Wings Instruksjoner - Rediger rammen til paraplyen

Åpne skjermen og kutt av to motstående segmenter. Her skal den ene av de to trekantene nå sentrum, mens den andre er litt mindre. Deretter bruker du tang for å kutte av metallstøttene. Klipp deretter av det lange metallhåndtaket og deretter plastdelen som metallstangen er satt inn i.

Upcycling paraplyer og lage kreative Halloween -kostymer

Kutt nå alle forbindelsesdelene. Koble deretter de løse stengene sammen ved å vikle tape rundt dem. Eventuelle skarpe ender blir automatisk isolert. Nå må du bare måle personen som skal ha på seg drakten for å bestemme riktig lengde på båndene som skal brukes til å sette på vingene. Du trenger to stropper for skuldrene og to til for håndleddene dine slik at vingene beveger seg med deg når du beveger armene. Du knytter deretter båndene til metallstavene. Tilbehøret til flaggermusdrakten er klart.

Resirkuler paraplyhåndtaket

Håndtaket på en paraply er perfekt som en kappe

Hvis en ødelagt paraply har et fint trehåndtak, ville det selvfølgelig være synd å bare kaste den i søpla. Og du trenger ikke, for det kan være veldig nyttig. Du har sikkert allerede lagt merke til en interessant mulighet ovenfor: Den kan brukes til å henge en nattlampe ved å feste lampeskjermen til den.

Men håndtaket er også perfekt som kappekrok. For å feste kroken til veggen kan du ganske enkelt bruke en hengerbolt og plugg. På denne måten blir kontaktene ikke synlige. Når den er festet til veggen på denne måten, kan flere jakker eller skjorter henges med frakkekroker. Alternativt kan rørklemmer også brukes (se høyre bilde).

Ikke bare buede paraplyhåndtak er egnet som kroker. Selv om en gammel paraply har et rett håndtak som er pent å se på, kan den brukes i form av veggkroker. I dette tilfellet er festing med hengerbolter det mest passende alternativet.

Ødelagt paraply – lag et originalt juletre

Ødelagt paraply i grønt for et originalt juletre med sløyfer

Alternativer til det ekte juletreet er veldig trendy og har erobret stuer i flere år. Har du lyst til å prøve et moderne juletre i år? Ta deretter tak i den ødelagte paraplyen din og kom i gang. Nok en gang er det forskjellige varianter du kan velge mellom. Du kan se en av dem på bildet over: Hvis den ødelagte paraplyen din er grønn, kan du bruke den akkurat som den er. Legg den i en beholder, fikser den med krøllet papir slik at den ikke vingler og dekorer den med noen buer.

Moderne juletre laget av paraplyer - et alternativ til klassikeren

Alternativt kan du også bruke stillaset uten stoffet (for eksempel hvis det er revet eller bare ikke pent). Pakk metallstengene med en streng med grønne lys som kan brukes innendørs eller utendørs som du ønsker. Fjern om nødvendig håndtaket og legg DIY -juletreet i bakken i hagen (eller alternativt i en beholder). Du er velkommen til å dekorere treet med andre juletrepynt.

Helt til venstre på bildet kan du se en tredje variant som ser utrolig attraktiv og original ut, men som ikke bare en gammel paraply er nødvendig for, men flere samtidig. Stillaset fordeles på en lang metallstang og de tynne metallstavene på stillaset trimmes. Den typiske granformen lages her: stengene er kortest på toppen og lengre og lengre nederst. Vi synes også ideen om at treet henger i stedet for å stå veldig attraktivt.

Siden metallene og dermed også DIY -juletreet er veldig lette, kan en stein innpakket med ledning brukes som vekt. Denne varianten kan også dekoreres med eventyrlys eller annen juletrepynt, hvis du vil. Husk imidlertid at selve metallet allerede har mye gnist.

Ødelagt paraply som dekorasjon for inngangsdøren med tulipaner

Previous Post
14 gode ideer til en rask og sofistikert dessert til nyttårsaften
Next Post
Svømmebassengideer – 50 drømmeaktige svømmebassengferiebilder