15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hva kan du lage ut av Pringles bokser? 6 ideer for barn og voksne

Nok en gang har vi noen få kreative ideer for resirkuleringsprosjekter for alle som ønsker å redusere avfallet og gjøre det som virker ubrukelig til noe nyttig. Alle kjenner dem, alle elsker dem: De deilige Pringles nytes av mange, og bortsett fra den deilige smaken imponerer disse chipsene også med sin interessante emballasje som kaller på gjenbruk eller gjenbruk. Det er faktisk noen flotte ting du kan gjøre med dem selv. Hva kan du gjøre av Pringles bokser? Fra høyttalere til morsomme dekorasjoner for barn til spill, vi har satt sammen et par prosjekter som dette for deg. Så før du slipper dine Pringles -bokser, sjekk ut artikkelen vår!

Hva kan du lage av bokser fra Pringles - en kreativ idé for voksne og barn

Selvfølgelig trenger det ikke være de dyre Pringles. Andre merker tilbyr også chipsene sine i en slik chipsrulle, er ofte billigere og smaker også veldig velsmakende, så du kan også velge andre typer hvis du foretrekker dem. Og så har du valget mellom de klassiske langboksen og Pringles minidunker, avhengig av hva som passer ditt prosjekt best. Men la oss nå komme til ideene våre. Hva kan du lage ut av Pringles bokser?

Hva kan du gjøre av Pringles bokser – praktiske høyttalere for mobiltelefoner

Hva kan du gjøre av Pringles bokser - høyttalere for mobiltelefoner og smarttelefoner

Ikke bare er Pringles -høyttaleren ekstremt praktisk, den fungerer faktisk veldig bra. På grunn av dette er det en veldig populær håndverkside som du kanskje til og med har sett før. Og det beste? Høyttalere er så enkle å lage av Pringles bokser at du kan lage en ikke bare for deg selv, men også som en gave til venner og familie.

 • Pringles kan
 • Akrylmaling (og akrylgrunning) eller innpakningspapir
 • Treperler / flaskehett / propper eller andre ting til føtter
 • Kutter eller skarp kniv og saks
 • Lim (f.eks. Varmt lim)

Lag høyttaleren / forsterkeren selv

Lag din egen mobiltelefonforsterker med en chip -boks

Så komplisert som prosjektet kan høres ut, blir det virkelig gjort veldig raskt. På den lukkede siden og i liten avstand fra kanten, kutt en spalte i boksen med kniven. Dette skal selvfølgelig være stort nok til at mobiltelefonen kan passe inn i den. Du kan deretter fjerne eventuelle utstående rester med saksene. Påfør deretter primeren, la den tørke og mal deretter boksen i den fargen du ønsker. Alternativt kan du dekke dem med farget papir.

Lag tilbehør til smarttelefoner selv - høyttalere med perler og toalettpapir

Lim deretter perlene for føttene. Som nevnt er andre gjenstander også egnet for dette formålet. Du kan nå bruke høyttaleren på denne måten eller bruke et annet triks: Høyttaleren får en enda bedre lyd hvis du legger rundt 5 ark toalettpapir løst i den på forhånd. Bare test forskjellen og bestem selv!

Pringles bokser resirkulering for en LED -lampe

Hva kan du lage av Pringles bokser - lag ditt eget LED -lys med mønster

Og siden vi uansett var om “teknologi” – hva synes du om et så attraktivt og moderne LED -lys? Så hvis du spør deg selv “hva kan du gjøre av Pringles bokser”, kan du få det riktige svaret. Lampen kan designes individuelt og ikke bare dekorere nattbordet, men også ethvert annet område av hjemmet ditt. Og gjett hva? Produksjonen er veldig enkel, siden du bare bruker tomme Pringles -bokser!

 • Sponboks
 • hvitt papir
 • Blyant og linjal
 • kutter
 • LED lysstrimler (med fjernkontroll)
 • duct tape
 • Lim

Hva kan du lage av Pringles bokser – instruksjoner for lampen

Kreativ og enkel resirkuleringside for belysning av leiligheten med LED -lysstrimler

Før du lager lampen fra Pringles bokser, tegner du ønsket mønster på et hvitt ark. Vikle deretter arket rundt boksen og lim endene sammen. Skjær deretter ut det forhåndstegnede mønsteret med en kutter eller eskekniv. Når du velger mønster, er det viktig at du sørger for at boksen fortsetter å opprettholde en stabil form etter at den er kuttet ut. Fjern deretter papiret.

Lag din egen LED -lampe med papprør og papir

For å få svakt lys kan du nå pakke flere ark hvitt papir rundt boksen og lime dem på. Pergamentpapir er også egnet for dette formålet. Det beste du kan gjøre er å prøve ut hvor godt isolert du vil ha lampen før du limer alt på. Deretter henger du LED -stripen i sponboksen og legger det gjennomsiktige lokket på. Snu boksen opp ned og slå på lyset. Lyset kan også skinne gjennom lokket, slik at det også skapes en stor lyseffekt i basen.

Håndverk med Pringles -esker for barn – pengeboks i form av en hund

Hva kan du lage av Pringles -esker for barn - pengeboks som hund eller andre dyr

Og hva kan du lage av Pringles bokser med og for barn? Hva med en pengekasse? Før eller siden får hvert barn en pengeboks, og hvis dette også er hjemmelaget, er det desto bedre! Og du kan enkelt lage en av disse sammen med chips og eggekartonger. Vi vil nå forklare hvordan (ganske enkelt) dette fungerer.

 • Pringles pakke
 • Egg kartong
 • saks
 • Lim
 • Akryl
 • Akryl primer
 • Googly øyne
 • stud
 • svart markør

Hva kan du lage av en Pringles -boks – slik er pengesken laget

Håndverksinstruksjoner med Pringles -emballasje og eggekartong for pengeboks

Klipp først ut bena, ørene, snuten og halen fra eggekartongen. Du kan se hvordan disse elementene skal se ut på bildet øverst til venstre. Du kan deretter male disse delene i hvilken som helst farge. De maler også Pringles -boksen etterpå. Men siden dette har en ganske fargerik overflate, er det tilrådelig å bruke en hvit primer (eller bare noen få strøk hvit akrylmaling) på forhånd for å dekke det opprinnelige mønsteret, og først da ønsket farge. Men la noen få flekker hvite til å male flekker i en annen farge. Mal også lokket.

Lag din egen hund av Pringles -esker og eggekartonger for å spare penger for barn

Så snart malingen har tørket fra alle elementene, kan du lime hundens ben og deretter halen på den åpne siden av Pringles -tinnet og ørene, hundens snute med knapp og øyne (i stedet for å bruke googly eyes, du kan også bruke øynene på den lukkede siden) bare male på). Du kan deretter bruke Edding til å legge til flere elementer. Lukk boksen med lokket og lag et hull i ryggen.

Tinker fyr

Hva kan du lage av Pringles bokser - fyr for barn

Hvis du leter etter dekorative håndverksideer med Pringles -bokser, kan du også lage et slikt fyrtårn med fliseformer for barn. Du trenger ikke mye for dette:

 • Pringles kan
 • papp
 • klar yoghurtkopp
 • hvitt papir
 • blått silkepapir
 • grått eller sølvpapir
 • Lim og saks
 • rødt og klart tape
 • Edding eller filtpenn
 • LED telys

Fyr som en håndverkside med byråkrati og sponboks

Hvis nødvendig, kutt pappet til ønsket størrelse for basen. Lim det blå silkepapiret på det, som nå representerer havet. Påfør lim over boksen og pakk det hvite papiret rundt det. Bare kutt av overflødig og utstående papir. Bruk deretter byråkratiet til å lage strimlene ved ganske enkelt å vikle rullen rundt boksen i en spiralform, og la det være et mellomrom mellom hver rad.

Fyrtinker med yoghurtkopper og LED -telys

Lim boksen på pappa, krøll opp det grå eller sølvpapiret for å få stein, og teip dem rundt fyret. Legg lyset på lokket på boksen og legg yoghurtkoppen over det, som du deretter fikser på to sider med tape. Du kan deretter bruke en tusj eller tusj til å tegne noen detaljer som vinduer eller bølger i sjøen.

Lag en pennholder av en form for chips

Ideer til blyantholdere som skrivebordstilbehør i lyse farger

Hva kan du lage ut av Pringles bokser til skrivebordet ditt? Et spesielt enkelt prosjekt som vil være nyttig for både barn og voksne er en pennholder. Her kan du lage en enkelt holder eller en gruppe med Pringles -bokser som du vil, ved å kombinere flere små eller rive en eller to store. Vi viser deg to kule ideer:

Små Pringles -bokser for en gruppe

Hva kan du lage av Pringles -bokser - pennholder til skrivebordet

Alt du trenger å gjøre er å male eller pakke et antall små bokser i mønstret papir og deretter lime dem sammen med varmt lim. Hvis du vil, kan du deretter lime gruppen du har fått på en overflate (f.eks. Ganske malt og interessant kuttet papp eller et brett). Med en slik gruppe kan du enkelt organisere skrivebordet ditt – fargeblyantene går i en holder, tusjene i en annen osv..

Vil du heller lage en gruppe av de vanlige boksene med Pringles selv? Det er selvsagt også mulig. I dette tilfellet kan du til og med leke med høyder og / eller kutte fasede kanter. Mal først eller teip emballasjen igjen, og klipp den deretter til ønsket størrelse. Lim dem deretter sammen, og du er klar til bruk. Forøvrig kan sminkeredskaper også fantastisk lagres i den.

Hva kan du gjøre av Pringles bokser som ville være spesielt interessante for barn? For eksempel den veldig sultne larven! Hvis du vil lage den brokete larven med sponbokser, limer du boksene sammen på rad. Selvfølgelig kan larven også slingre hvis du liker den bedre. Deretter må du lage et hode med følere for den veldig sultne larven av papir og male øyne og en smilende munn. Også her kan du lime de enkelte boksene til en bunn, kutte dem i forskjellige høyder og med fasede kanter.

Kule håndverksideer med Pringles bokser – tinker regnmakere

DIY regnmaker med pappeske og farget papir

En slik regnmaker vil ikke bare glede de små barna, men også inspirere større og oppmuntre dem til å leke. Vil du lage noe slikt av Pringles bokser? Da trenger du:

 • Pringles bokser
 • Spiker og hammer
 • Materialer for fylling (f.eks. Ris, pasta, perler, linser, etc.)
 • Materialer for å designe utsiden (papir eller maling, bånd, knapper)
 • Lim og saks

Hva kan du lage ut av Pringles bokser – instruksjoner for den kule regnmakeren

Hjemmelaget musikkinstrument - regnmaker med negler, ris og nudler

Hvis du vil lage regnmakeren med Pringles -bokser, må du først designe boksen selv. Du kan male den eller lime den på. Ikke glem utsiden av bunnen og lokket. Deretter hamrer du spiker i sidene. Disse er nødvendige for at fyllmaterialene senere kan lage fine lyder når regnmakeren ristes (de skal høres ut som regn). Sett på lokket. Du kan også fikse det med lim. fullstendig!

Hvis du forkorter emballasjen, kan du ikke lenger bruke lokket. I dette tilfellet kan du lukke boksen ved å klippe ut et stykke papir med en større diameter enn boksen og deretter trekke det over åpningen. Lim papiret på plass. Du kan også bruke duct tape eller washi tape til dette formålet.

Previous Post
45 magníficos peinados de giros de pasión
Next Post
Du kan faktisk gå ned i vekt med suppe! (men bare hvis du unngår disse feilene)