15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan gå ned i vekt raskt – kondisjonstrening gir positive resultater

styrketrening egnet all gym go arm training

De som tok beslutningen om å gå på treningsstudioet er på rett vei, og vil snart gjøre det gå ned i vekt raskt kan. Noen grunnleggende regler er ikke å forakte!

Hvis du vil gå ned i vekt raskt, må du først klargjøre dine langsiktige mål!

forbrenne fett raskt planlegg ernæringsøvelser notat ikke gå glipp av noe

Å utarbeide en treningsplan innebærer å ta valg – vil du brenne fett eller har som mål å bygge muskler? Begge er ikke mulig samtidig hvis du vil gå ned i vekt på en sunn måte. Passende diett bør velges deretter. Hvis du vil gå ned i vekt, bør du definitivt endre kostholdet ditt. Del ditt daglige inntak i seks lette måltider, hver med mye protein – egg, fjærfe, fisk. Fullkornsbrød, frukt, brun ris og selvfølgelig vann er en del av den daglige menyen til hver person som gå ned i vekt raskt ønsker. Hvis du har satt deg som mål å øke muskelceller, bør hvert måltid inneholde minst 2 gram protein per kg kroppsvekt. Proteindrikker må tas parallelt. Dette opplegget kan føre til vektøkning veldig raskt hvis du går glipp av en enkelt treningsøkt.

Hvordan kan fitness hjelpe oss å gå ned i vekt raskt?

trene forskjellige muskelgrupper separat ta en pause bruk vekter

Vekttrening utføres tre ganger i uken, med hver dag dedikert til bestemte muskelgrupper. Øvelsene gjentas fem til åtte ganger. Korte pauser (2-3 minutter) er nå en del av det. Aerobe øvelser anbefales ikke i dette tilfellet, fordi de forhindrer raskere muskelbygging. WHO gå ned i vekt raskt ønsker å trene på en lignende måte. Alt går bare litt fortere og med flere repetisjoner. Pausene må ikke være lengre enn et minutt. Spesialister pleier ikke å anbefale kondisjonstrening. Løping og sykling brukes til å opprettholde oppnådde resultater, men hjelper ikke i vekttap. Å hoppe med tau i ti til femten minutter er fortsatt tillatt. Første gang du går inn på et treningsstudio, rett spørsmålene dine til den ansatte eller til de andre som trener den gangen. Vekter skal ikke kastes på gulvet, men må plasseres forsiktig. Tørk det av når du er ferdig med noe treningsutstyr! Ta en dusj både før og etter treningen!

Vann må ikke mangle

gå ned i vekt rask kondisjon gir suksess drikkevann viktig

 Å endre spisevaner er uatskillelig fra å gå ned i vekt raskt

frukt vitaminer bananer ananas mango sitronbær

 Kardioøvelse vil hjelpe deg med å opprettholde din ideelle vekt 

kardioøvelser får resultater med matchende klær

Previous Post
17 moteantrekk – stilige kombinasjoner for kvinner
Next Post
Interessant idé for hagedesign gjør hagearbeid enkelt