15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag en peeling selv – enkle og effektive oppskrifter

gjør-det-selv-coco-body-scrub

Hvis du vil gjøre skjønnhetsrutinen din litt mer naturlig, vil det være en klok beslutning å finne en erstatning for de konvensjonelle produktene. EN peeling gjør det selv – dette er et av de beste valgene når det gjelder hjemmelaget kosmetikk, siden oppskriftene er veldig enkle og enkle å tilpasse til behovene.

Du kan skrelle selv på kjøkkenet

havsalt-lavendel-gjør-det-selv-peeling

Hovedingrediensene i peelingoppskriftene er vanligvis salt eller sukker. De er nemlig milde og virker effektivt på å fjerne døde hudceller. Skrubb som inneholder salt anses som best for fet hud, mens de med sukker er gode for normal til tørr hud.

Gjør en peeling selv – nyt kombinasjoner

papaya-honning-ingredienser-peeling-diy

Den grunnleggende formelen for en hjemmelaget DIY -skrubbe er ekstremt enkel og innebærer å blande en gniingrediens med en baseolje. Her er noen gjør-det-selv-kroppsskrubb som er verdt å prøve:

En kroppsskrubbe laget av sukker og kokosolje

hvordan-å-gjøre-en-peeling-hjemme

Slik at du får dette Gjør peeling selv, du trenger en halv kopp sukker, en kvart kopp kokosnøttolje, en teskje honning og, hvis du vil, noen dråper eterisk olje du liker. Bland sukker og kokosolje i en bolle til det er jevnt. Tilsett deretter honningen.

En gjør-det-selv-kroppsskrubbe mot cellulitter

Instruksjoner-peeling-collage-making-coffee-lever

Som du kanskje vet, finnes kaffe ofte som en ingrediens i produkter som skal virke mot såkalt appelsinskall. Du kan oppnå en lignende effekt ved å bruke kaffegryn som ingrediens for DIY -peeling med samme applikasjonsområde. Den enkleste oppskriften på en anticellulittskrubbe er å blande like store mengder kaffe og salt, og tilsett nok olivenolje til å lage en tykk pasta.

En kroppsskall for sommeren

tomat-sukker-brun-peeling-alene-lage

Om sommeren er tomatene rikelig og ekstremt billige. Så de varme månedene er den beste tiden å eksperimentere med følgende DIY-skrubb: Bland en stor, hakket tomat med to kopper sukker og nok olje for å få en jevn masse. Hvis du blir plaget av lukten av denne skrubben, kan du også legge til noen dråper eterisk olje. Du kan pakke skrubben lufttett og sette den i kjøleskapet. Dette er en flott måte å oppdatere huden din etter en varm dag utendørs.

En kroppsskrubbe laget av rosmarin

salt-body-body-scrub-house-making

Dette DIY -skrubbe består av tre grunnleggende ingredienser. Disse er salt-, oliven- eller mandelolje og rosmarin. Bland 8 teskjeer salt med 4 teskjeer olje og bladene til to rosmarinkvister. Du kan også tilsette noen dråper rosmarinolje. Rosemary sies å ha en positiv effekt på huden ved å stimulere dannelsen av celler og forbedre blodsirkulasjonen i huden.

Lag en luksuriøs kropp som skreller deg av mandler

mandelsalt-appelsin-skrell-gjør-det-selv

Bland to kopper finhakkede mandler med 4 ts olivenolje og en kopp havsalt i en bolle til du får en tykk pasta. Påfør denne DIY -skrubben i en sirkulær bevegelse. Ikke glem å bruke lotion på huden etterpå. Skrubben kan oppbevares i kjøleskap i opptil fem dager.

Papaya med sitron og melis

papaya-sitron-salt-skrubbe-gjør-alene-

Honningen finnes i mange oppskrifter

honning-sitron-skrubbe-kropp-lag-selv

Dette produktet inneholder kalsium og viktige aminosyrer

honning-celler-voks-peeling-ingredienser-bilde

Sitronskalling med tomater

tomat-sukker-sitron-peeling-hjemme

Havregryn renser ansiktets hud

Havre-flak-tomat-skrubbe-bilde-peeling

ansikts-peeling-med-sitron-hus-kosmetikk

jordbær-sitron-brunt-sukker-gjør-det-selv-skrell

Previous Post
Dekorer hagedammen med vannliljer – 12 populære typer vannliljer
Next Post
Tilbereder pizza på grillen med og uten pizza stein: oppskrifter på deig og pålegg