15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bruk en turtleneck -genser for kvinner om høsten – 20 antrekk med en genser

Turtleneck genser for kvinner-høst-antrekk-hvitt-skinn-jakke-rocky

Det er ubestridt Genser med rund hals for kvinner vår sanne ledsager om høsten og senere om vinteren. Det regnes som et tidløst klesplagg som er svært ettertraktet av kvinner og menn i alle aldre. Det er spesielt praktisk i den kalde årstiden og den høye kragen beskytter nakke og nakke. Det enkle utseendet gjør den egnet for enhver anledning, hvis den vises i riktig kombinasjon.

Turtleneck -gensere for kvinner – vår sanne følgesvenn om høsten

Turtlenecks for kvinner -høst-antrekk-street-stil-denim-jakke-frynser

Turtleneck gensere for kvinner er tilgjengelige i mange forskjellige design – laget av stoff eller strikk, tettsittende eller casual til oversize. Det er imidlertid en risiko for at dette plagget ser kjedelig ut – for reservert og ‘dekket’ hvis det brukes i feil kombinasjon. Hvilke stylingtips vi avslører i det følgende, og vi får inspirasjon fra stjerner, catwalk og street style mote over hele verden.

Turtleneck gensere for kvinner og stjernene – beskåret med modellen Gigi Hadid

Turtleneck genser for kvinner-høst-antrekk-humpete-humpete-gigi-hadid

Avlingstoppene og, i denne forstand, turtlenecks, som er betydelig kortere enn vi er vant til, har nylig feiret en vekkelse. Det korte snittet og elastiske stoffet understreker den tonede kroppen. De gir også et friskt, sporty notat til antrekket, ettersom de minner litt om sportsbustiers.

Turtleneck -genser for kvinner i en variant som en figur -klemende kjole – Kendall Jenner

Turtlenecks for kvinner -høst-antrekk-bodycon-kjoler-Kendall-Jenner

Modeller som Gigi Hadid og Kendall Jenner foretrekker figurklemte klær som viser frem sine vakre figurer. Med turtleneck genseren oppfyller oppgaven sin på en sofistikert måte, uten å vise for mye av kroppen. Designet som en ankellang kjole smigrer den delikate figuren til damen og utskjæringene på skuldrene setter aksenter.

Ton-i-ton-antrekk med turtleneck-genser for kvinner-de tyngste Kardashians

Turtleneck-genser for kvinner-høst-antrekk-tone-pulver-hvit-cardashian

Søsteren Kardaschian – Kloe, Kim og Kylie er kjent for sin individuelle stil, der figurkrammende, ofte provoserende antrekk dominerer. Han tenkte at de ofte henvender seg til den konservative genser med turtleneck. Du kombinerer det veldig dyktig som en del av et fantastisk ton-i-ton-utseende og velger selvfølgelig en variant som passer tett til kroppen.

Turtleneck for kvinner i høsten 2016 -kolleksjonen av Ralph Lauren

turtleneck-kvinner-høst-antrekk-catwalk-mote-ralph-lauren

Ekte elskere av det tidløse plagget er merker og etiketter som er avhengige av førsteklasses klær og ikke produserer populær mote. Som sådan gir vi et eksempel med motehuset Ralph Lauren, hvis høst / vinter -kolleksjon genser med turtleneck alltid er der. For 2016 kan du tydelig se at kuttene har en tendens til å falle rett rundt kroppen og antrekket holdes i en tone.

Bruk en klassisk turtleneck -genser for kvinner under en blazer

turtleneck-genser-kvinner-høst-antrekk-mote-klare til bruk

Nøytrale jordfarger, som beige, brun, grå, grønn, sennepsgul og mursteinrød, som er vanlige for sesongen, er selvfølgelig gode valg. Det spesielle er den monotone effekten av hele antrekket. Det mangler kontraster, bare milde overganger. Med dette i bakhodet, bør du vurdere hva som fortsatt er i garderoben din når du velger nye turtlenecks.

Grunnleggende svart turtleneck -genser for kvinner laget av bomull

turtleneck-kvinner-høst-antrekk-klassisk-svart-frakk

Som et grunnleggende element i hverdagen, er den svarte bomullshalsen alltid tilgjengelig. Den går fantastisk som en enkel topp med et litt iøynefallende skjørt eller bukser. Stylingtipset her er – hold den inne, genseren holder seg under skjørtet eller buksene.

Kombiner en slank turtleneck -genser for kvinner med et maxiskjørt

turtleneck-kvinner-høst-antrekk-maxi-skjørt-leo-mønster

Høstmote for kvinner – plissert skjørt, skinnjakke og genser med turtleneck

turtleneck-kvinner-høst-antrekk-maxi-skjørt-sølv-plissert

En virkelig flott måte å bruke det sommerlige max -skjørtet litt på, ville være i kombinasjon med en enkel svart turtleneck -genser. Iøynefallende modeller kommer virkelig til sin rett uten å virke upassende på noen måte. Ta på deg svart rockeskinnjakke og ikke gå ubemerket hen.

Finstrikket collegegenser for kvinner og miniskjørt med høyt linning

turtleneck-kvinner-høst-antrekk-mini-skjørt-mønster-trykk

En annen god idé om hvordan du bruker den grunnleggende turtlenecket ditt, ville være med et miniskjørt. Velg en med høy linning og et fargerikt mønster. Du kan kombinere en svart variant med alt, med de fargede versjonene bør nyansen finnes i det andre plagget.

Løs coltrøye for kvinner over en bluse eller skjorte

turtleneck-kvinner-høst-antrekk-grå-skjorte-flared-jeans

Den lett løst sittende genser med turtleneck for kvinner kan brukes fantastisk med en skjorte under. Du er velkommen til å bruke en fargerik mønstret eller rutet bluse, men den skal være litt lengre enn genseren og derfor se litt ut under.

Sett på kontraster med turtlenecks for kvinner – grove og fine strukturer

turtleneck-kvinner-høst-antrekk-grå-hvit-plissert skjørt

Genser med rundhals laget av strikket ull, kashmir eller aplaka regnes som en moteklassiker for det hverdagslige, uformelle utseendet. Dagens mote er avhengig av kontraster og setter dermed ting sammen som du aldri hadde tenkt å kombinere. Strukturer og tekstiler fremstår som selvsikre som et ensemble.

Modig kombinere cashmere genser med turtleneck for kvinner – med blonder 

turtleneck-kvinner-høst-antrekk-grå-gul-garish

Vi henter inspirasjon fra gatestilscenen i New York, Milano og Paris, samt fra bloggere over hele verden. Uvanlige kombinasjoner kan lages som bør prøves ut minst en gang. Det gule blonderskjørtet med blyantskår og kashmir -collegegenseren kombinerer ekstravagante sandaler med pynt i de to fargene.

Oversize collegegenser for kvinner

turtleneck-kvinner-høst-antrekk-oversize-grå-skjørt

Oversize mote former ideen om komfortabel, uformell mote rettet mot byfolk. En turtleneck -genser for kvinner i en overdimensjonert versjon bør ikke mangle. Grått eller svart ville være det beste valget, noe som gjør mange kombinasjoner mulig. Bare la det henge over et midiskjørt eller en revet jeans.

Oversize turtlenecks for kvinner kan brukes som tunika eller kjole

turtleneck-kvinner-høst-antrekk-oversize-casual-ripped-jeans

Den store oversize genseren er skikkelig koselig på de kule, høstlige dagene. Hvis lengden tillater det, kan du bruke den uformelt som en tunika eller til og med en kjole.

Rødt skjørt og turtleneck -ensemble for kvinner 

turtleneck-kvinner-høst-antrekk-rød-fint strikkeskjørt

Overdimensjonerte turtleneck -gensere for kvinner laget av finstrikket i et sett med et skjørt laget av samme strikkede stoff er vanskelig å finne eller par. Men hvis du finner det du leter etter, kan du sikre deg et komplett, tidløst antrekk som også står for klasse og smak i hverdagen.

Gatestil med turtleneck -genser for kvinner – under kjolen

turtleneck-kvinner-høst-antrekk-hvit-kort-kjole

Vi vil avsløre flere ideer om hvordan du kan oppgradere klær fra sommergarderoben din, slik at de også kan brukes i neste sesong – høsten. Som damen på bildet, se etter en turtleneck med et tett snitt og, hvis du vil, med korte ermer. Trekk den under en kjole med lengde under kneet, for eksempel til midten av leggen, og med stropper. Legg merke til den riktige fargekombinasjonen.

Nyanse av beige for høsten – genser med turtleneck, jeans, jakke

turtleneck-kvinner-høst-antrekk-beige-hvite-jeans

Bruk en overdimensjonert turtleneck med blyantskjørt

turtleneck-kvinner-høst-antrekk-geometrisk-mønster-rød-skjørt

Overdimensjonert turtleneck -genser for kvinner laget av tykt strikk 

turtleneck-kvinner-høst-antrekk-oversize-chunky-strikk-rød

På gaten kan du møte selvsikre kvinner som liker å presentere sin umiskjennelige stil. Med prøving og feiling fant de frem til vellykkede kombinasjoner av klær som de allerede hadde i skapene. Få din selvtillit og prøv nye høstlooks med turtlenecks.

Previous Post
Dekorer hagedammen med vannliljer – 12 populære typer vannliljer
Next Post
Tilbereder pizza på grillen med og uten pizza stein: oppskrifter på deig og pålegg