15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag neglekunst selv om høsten med mønstre og motiver – 6 instruksjoner

nailart om høsten ideer-instruksjoner-nybegynnere-lett-manikyr

Høsten med sine mange lyse farger er det perfekte temaet for utformingen av neglene. Når været allerede er så ille, kan du i det minste lette stemningen med et blikk på neglene og gjøre deg i godt humør. Det er mange forskjellige muligheter. På den ene siden kan du velge en enkel monokrom design i en passende høstfarge. Disse spenner fra klassisk gul, oransje, rød og brun til lilla, bordeaux, Burghunder og varme metalliske farger. På den annen side kan kombinasjoner av flere farger og mønstre velges, eller til og med høstmotiver kan tegnes. I dag vil vi introdusere deg for noen inspirerende ideer for neglekunst til høsten. Kort tid etter høststarten vil du ha et lite utvalg forslag med instruksjoner.

Nail art om høsten – lag ditt eget elegante negledesign

Fall nail art geometrisk-mønster-moderne-elegant-hvitt-gull-naken

Hvis du vil ha det elegant og moderne, kan du velge et geometrisk negledesign om høsten. Du kan få en på bare tre enkle trinn. Nedenfor er instruksjoner for det viste geometriske mønsteret, men du kan selvfølgelig leke med ikke bare fargene, men også selve mønsteret. Mønsteret trenger ikke nødvendigvis å være det samme på alle negler, men det er lurt å alltid bruke de samme neglelakkfargene og ikke for mange av dem.

nailart om høsten instruksjoner-enkle-3-trinn-gjør-det-selv

For disse nail art instruksjonene for høsten ble fargene hvit, gull og hudfarge valgt. Det første laget er den hvite lakken som du vil bruke for å designe hele neglen. Mal deretter spikertuppene diagonalt. Ikke glem å alltid la hvert lag tørke godt. Til slutt er det den gylne neglelakkens tur. En gjennomsiktig lakk anbefales som finish for fiksering. Da vil høstspikerne dine vare lenger. Du kan få rette linjer ved å maskere hvert lag med maling med tape og fjerne det før malingen tørker.

Design et gresskar

spiker kunst i høst gresskar-stilig-maleri-instruksjoner-oransje-beige

Et av de første høsttemaene jeg tenker på er sannsynligvis gresskarene. Lekne og stilige på samme tid, disse kan pryde neglene hvis du velger dem til neglekunst om høsten. Og de er ikke engang vanskelige å tegne, og selv nybegynnere kan designe dem. Velg først en grunnfarge som grunnlag. I eksemplet ovenfor ble beige valgt for dette, og et ombre -design laget av blå nyanser for designet nedenfor, som er dyppet med en svamp. La dette laget tørke.

Nailart-høst-gresskar-idé-blå-grønn-metallisk-halloween

Nå kan du male gresskarene med en tynn pensel. Start med den oransje frukten, la den tørke og legg til noen linjer i lysere nyanser av oransje eller beige. Når gresskarene har tørket, legg til noen grønne blader og du er ferdig med høstens neglekunst. For denne nail art om høsten du kan designe ett eller flere gresskar på hver finger eller bare dekorere et og la de andre være enkle.

Nail art om høsten med blader

nailart-høst-blader-gjør-det-selv-pastell-gul-glitter-ideer

Løvblader er et annet passende motiv som kan utformes i høstfarger. Og disse motivene er ikke vanskelige selv for nybegynnere. Det er best å velge en lys høstfarge som pastellgul eller beige som bakgrunn, slik at bladene bedre kan komme til sin rett. Siden du skal male flere blader på en spiker, er det tilrådelig å velge bare en eller to negler for dette, slik at det generelle utseendet på neglekunst ikke ser for kaotisk ut om høsten. Du kan velge mellom forskjellige bladformer som lønneblader, eikeblader, kastanjeblader eller andre. Du kan krydre de andre neglene med en subtil glittereffekt i gull eller kobber.

Ekstravagant nail art design for høsten med fjær

Neglekunst-høst-ekstravagant-spiker-design-fjær-brun-blå-grå

Hvis du liker det mer uvanlig eller bare vil prøve noe nytt, kan du også våge å bruke denne ideen til neglekunst om høsten. Du trenger 10 fjær i høstfarger, samt en høstlakkfarge, en topplakk og en gjennomsiktig lakk, en saks og en fil. Påfør først den fargede lakken, la den tørke og fortsett med et lag topplakk. Du påfører bare dette laget på en finger, fordi fjæren må festes så lenge den fortsatt er fuktig. La toppstrøk tørke og kutt av overflødig del av spissen (til neglens lengde, eller du kan la spissen litt lenger for å forlenge neglen optisk; da varer ikke designet så lenge). Gjenta dette med de andre fingrene også. Til slutt fikser du pinnen med en klar lakk.

Høstspiker med høsttrær

spiker-kunst-høst-blader-tre-maling-lilla-metallisk

Disse motivene trenger heller ikke tegnes perfekt, og derfor kan nybegynnere også prøve dem. En vakker lilla nyanse med metallisk glans ble valgt som grunnlag, men enhver annen mørk høstfarge er også egnet. Med beige og brun, etter at den lilla lakken har tørket, tegner du en stamme og grener på neglene. Denne stammen kan bestå av enkle slag. La de brune tonene tørke også, og fortsett deretter med det fargerike bladverket. Enten oransje, gul, rød eller en annen høstfarge, spiller det ingen rolle for høstnaglene. Bruk et prikkeverktøy for å plukke opp en farge og lage noen få punkter på grenene. Etter det, gå videre til en andre og tredje farge, og gi hver farge tid til å tørke. La noen grener skinne gjennom. Avslutt med en klar lakk.

Enkel neglelakk om høsten

Denne ideen er også enkel og elegant og perfekt egnet som kveldsmanikyr. Fra en enkel hvit neglelakk og glitter i gull eller kobber kan du lage et vakkert design som på den ene siden ser høstlig ut og på den andre siden ikke er for påtrengende. Og ideen om en spiker kunst om høsten er også gjort lett. Påfør et hvitt neglelakk. Så snart den tørker, fortsett med en klar, men fokuser bare på fingrene du vil legge glitter til, en om gangen. Mal neglen og bruk en pensel for å plukke opp litt glitter, som du deretter drysser forsiktig over neglen. Området nedenfor skal få mer glitter enn det midtre området, mens tipsene forblir hvite. For dette formålet, som en forholdsregel, kan du bare bruke den klare lakken på halvparten av neglen. Tillat deg selv en liten pause der du lar malingen tørke. Bruk en ren børste eller tørketrommel for å fjerne overflødig glitter og forsegle neglen med et nytt lag klar lakk.

Previous Post
17 moteantrekk – stilige kombinasjoner for kvinner
Next Post
Interessant idé for hagedesign gjør hagearbeid enkelt