15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag smykker selv – instruksjoner for halskjeder, armbånd og øredobber

enkle ideer til halskjeder med perler og dusker i lyse farger

Perler, perler, anheng, tilbehør, Lag smykker selv… Oppdag magien ved håndverk og kunsten å lage et flott halskjede, vakre armbånd eller armbånd, fortryllende øredobber eller øredobber i bare noen få trinn. Vi viser deg ideer som garantert vil inspirere deg på en eller annen måte. Du finner også noen få instruksjoner for å hjelpe deg med å lage fantastisk tilbehør. Du kan ikke bare bruke helt nytt tilbehør til dette. Gamle kjeder og andre smykker kan også resirkuleres og skinne i ny prakt. Bare ta en titt på artikkelen vår.

Lag smykker selv – legg til ditt personlige preg

Lufttørkende leire er flott for smykker

Hvis du vil lage smykker selv, må du først få alle nødvendige individuelle deler og tilbehør. Vakre roseblader av plast, antikke nøkler som sjarm fra gammeldagse halskjeder eller forskjellige perler fra gamle halskjeder eller armbånd – alt dette vil hjelpe deg med å finne den rette kombinasjonen for dine nye kostymesmykker. Hjemmelagde smykker er en måte å uttrykke din personlige smak og kunst på. Og du vil ha mye moro på samme tid, det garanterer vi. Etterlign alle smykkedesignerne og få stilen din til ditt eget kunstverk. Du vil se at noe nyskapende og originalt vil dukke opp når du gjør ideene dine til virkelighet. Og så kan du stolt presentere dette unike verket for verden.

Lag smykker selv – vær original

Lag dine egne øredobber av små pomponger

Lag smykker selv betyr å gjøre alle lykkelige. Selv barna i familien kan være med og for eksempel lage armbånd av fargerike knapper som passer godt til antrekkene til skolen, er ekte iøynefallende og er preget av originalitet. Kjeder med tre- eller glassperler eller papirperler med retromønstre er prydet på en oppfinnsom og flott måte. Du kan også male mønstrene selv. Eller du kan gi kjeder med mindre plastfigurer på ledninger, snorer eller bånd. Bomullssnorer i forskjellige farger er dekorert med metallelementer og kan brukes som en armring eller som hodebånd. Gode ​​verktøy for håndtering av selv det minste tilbehøret er pinsett, perlenåler og krympestreng eller tang. Med deres hjelp vil du garantert kunne lage vakre smykker selv.

Lag smykker selv – sett med halskjede og øredobber

Lag smykker selv grønne marmorkuler som anheng

Du trenger:

 • Modellerende leire i grønt og hvitt (også i gull hvis du vil)
 • to emner for ørepropper
 • et kjede
 • et langt øye
 • Lim til smykker
 • blank lakk for modellering av leire
 • Pergamentpapir
 • Håndverkskniv
 • Ovn (unntatt lufttørkende modelleringsleire)

Lag dine egne smykker av modelleringsleire med instruksjoner

 1. Ta litt av hver av de hvite og grønne modellleirene og kna dem separat i hendene en stund til bitene blir myke og formbare. Legg deretter det grønne på det hvite stykket og kna til de to fargene er blandet sammen for å skape en marmoreffekt.
 2. Legg nå grønt, hvitt og, hvis du vil, gull til dette stykket igjen og elt som før til det oppstår en marmoreffekt. Dette er nå litt sterkere i fargen. Form en jevn ball for anhenget av kjeden.
 3. Form på samme måte to mindre kuler til øredobber (begge skal ha samme størrelse). Sett øyet inn i den store ballen.
 4. Klipp av et stykke av de to mindre kulene som vist for å kunne feste emnene der senere.
 5. Stek nå modelleringsleiren på bakepapir i ovnen som beskrevet på emballasjen til modelleringsleiren, eller la den lufttørke hvis du har brukt lufttørking av modelleringsleire..
 6. Til slutt sprayer du kulene med malingen. Så snart dette har tørket, kan du lime emnene på de mindre kulene.

Vevd DIY perlekjede

originalt halskjede laget av treperler med et opplegg å pusle med

Selv om denne kjeden ser komplisert ut ved første øyekast, kan den ikke lages i det hele tatt. Hvis du vil lage dette halskjedet selv som smykker, trenger du følgende ting:

 • Treperler
 • Nylonsnor
 • Endestykker for kjettinglåser og ermer
 • Nåltang
 1. For ca. 1 cm store perler trenger du først ca. 45 cm ledning. Men kutt av litt mer. Du kan alltid fjerne overskuddet senere.
 2. Tre 12 perler på snoren og hold dem sentrert. Tre den motsatte enden av snoren gjennom den siste perlen. Hvordan få den første ringformen (skjematisk på bildet ovenfor kan bidra til å illustrere).
 3. For midtringen, tre 5 perler på begge ender av snoren. Begge ender kommer gjennom en annen perle.
 4. Den tredje og siste ringen er også laget av 5 perler hver. Tre en ellevte perle på den ene enden av snoren. Legg til en låsehylse og tre den andre enden gjennom låsen og alle perlene. Fest låsehylsen med tangen og klipp av overflødig snor i begge ender.
 5. Du kan nå kombinere disse tre ringene med to andre modeller av denne typen, der du må tre dem med den midterste. Det andre opplegget er godt å se hvordan du gjør dette. Denne gangen trenger du 140 cm snor hver. Til slutt får endene hver en lås som du kan lukke kjedet i nakken med.

Upcycling gamle perlekjeder og armbånd

Lag smykker selv av perlekjeder og armbånd

Hvis du fortsatt har mange gamle perlekjeder og armbånd liggende, kan du gjøre dem om til interessante smykker ved å kombinere dem med hverandre og lage originale halskjeder som smykker selv. Selvfølgelig kan du også kjøpe nye modeller eller starte fra bunnen av og få perler til å fullføre dette prosjektet. Hvis du bruker gamle må du kutte opp noen av dem og trene perlene på den nye ledningen for å koble dem til de andre halskjeder og armbånd. Til slutt knytter du en fin snor, et bånd eller et tau i begge ender som du kan knytte den ferdige kjedet til halsen på. Selvfølgelig, hvis du har lyst, kan du også legge til festemidler for å gjøre det lettere å lukke.

Lag smykker selv – instruksjoner med skall

Lag smykker selv med skall som en idé for nybegynnere

Har du noen få muslinger igjen som ikke er til særlig nytte? Sikkert er de for gode til at du bare kan kaste dem sånn. Og du trenger ikke, for de kan brukes til å lage vakre halskjeder og armbånd. Imidlertid vil større skjell i form av armbånd være mer plagsomt når de bæres og er derfor bedre egnet for halskjeder. Hvis du lager slike smykker selv, må du bare gi skallene hull som du kan trenge en ledning eller et bånd gjennom. Siden ledningen vil være synlig her, er det lurt å bruke en fin modell. Etter hvert skall knytter du også en knute slik at skjellene ikke alle glir inn i midten når du bærer dem. Du er også velkommen til å skaffe et større skall med et øye eller en bindingsring som du kan tre kjedet gjennom. Du har allerede en egenprodusert trailer.

Lag øredobber selv

Lag smykker selv av kryssfiner - øredobber fra geometriske figurer

Hvis du vil lage smykker selv av naturlige materialer, er disse modellene av kryssfiner flotte. Et stort utvalg av modeller kan produseres. Det er best å lage flere samtidig for å få de perfekte smykkene til forskjellige antrekk. Så hvis du noen gang har begynt å lage smykker, kan du dra fordel av det!

 • tynt bjørkefinerplate
 • Xacto -kniv eller saks
 • Lim
 • noen farger
 • pensel
 • Ørekroker
 • Hoppringer
 • Nåltang
 • Bor
 • Hersker
 • blyant

moderne smykker lager ideer av tre

 1. Klipp ut alle former fra kryssfinerplaten. Her kan du la fantasien løpe løpsk.
 2. Du kan deretter designe figurene i hvilken som helst farge. Hvis du vil ha flere lag som på bildet ovenfor, limer du bare figurene sammen som du ønsker. Alternativt kan treformene også kobles til hverandre ved hjelp av bindingsringer.
 3. Med et veldig tynt bor, lag et hull i toppen av anhenget og fest en ørekrok. Den enkleste måten å åpne og lukke bindingsringer er å bruke nåletang.

Lag smykker selv – ideer med perler

enkle instruksjoner for et armbånd laget av perler

lag vakker håndkjede selv med instruksjoner

DIY macrame øredobber for elegante smykker

lag vakre kjeder med bånd og perler

Lag smykker selv leirinnskrift tinkering idé damer

Lag smykker selv kjeder anheng amulettramme idé styling

lag smykker selv armbånd perler grønn blå hvit svart lilla rød

lag smykker selv kjede stein bladmetall romantisk stil

Lag kjeder selv med originale amuletter

Lag smykker selv kjeder henge opp gitteridé motesmykker

Hengende smykker

Arrangør-eske-for-håndverk

Sorteringsboks for bedre orden og klarhet

Vegg-til-kjedene-og-smykkene

Vis frem smykkene dine stolt hjemme

hvordan-lage-smykker-selv

Trinnene til et originalt smykke

Plastperle-smykker-å-lage-selv

Velg dine favorittperler

Uttalelse-halskjede-med-grønne-steiner

Radkjede av edelstener

Lag dine egne smykker med perlesteiner

Inspirasjonene til de “voksende”

Tinker-smykker-fra-sateng-bånd-eller-tau

Lag armbånd eller kjeder av bomullssnor og satengbånd

Papirperler-å-lage-smykker-selv

Kjede kunstsmykker i vintage stil

Tinker-out-of-old-clothes-smykker

Ideer-til-øredobber-fargerike-stripe-fyrstikker

Kjeder og perler settes i skuff og eske

kreative-ideer-for-å-lage-smykker-selv

Treperler-i-grønt-og-rosa

Fargerike knapper-armbånd

tinker-smykker-fra-gammeldags smykker

Gjør-det-selv-tinker-i-gull hårbånd

tinker blå-og-grå-perlekjeder

gylden-farge-øredobber-og-kjede

Lag-selv-smykker-forskjellige-blomster

lag-dine-egne-fargerike-knapper-armbånd

DIY-ideer-for-en-kjede-i-gull

DIY smykker med fargerike plastdeler

Gjør-det-selv-lag-papir-runder-smykker-tinker

Previous Post
17 moteantrekk – stilige kombinasjoner for kvinner
Next Post
Interessant idé for hagedesign gjør hagearbeid enkelt