15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tørker neglelakk raskere – hjemmemedisiner, tips og triks

Neglelakk tørker raskere tips-triks-ideer

Uten tvil er nymalte negler et skikkelig blikkfang, ser godt preparerte ut og fremhever det feminine. Alle som liker å male neglene vet at tørking kan ta lang tid. Tørketiden kan ta opptil 20 minutter, avhengig av malingen. Ironisk nok, når du mangler tid, støter du fingrene et sted, og du kan umiddelbart begynne å reparere feilene eller til og med male over fra begynnelsen. I denne artikkelen tilbyr vi deg noen hjemmemedisiner, tips og triks som din ferske Tør neglelakk raskere vil.

1. Tørk neglelakk raskere – påfør et tynt lag

Neglelakk tørker raskere, tynt lag-påfør-rødt neglelakk

Prøv å tegne milde penselstrøk med litt neglelakk over neglene. To tynne strøk tørker mye raskere enn en tykk, klissete pels. For å fjerne overflødig lakk fra penselen, stryker du den langs halsen på flasken. Dette sikrer at du bruker riktig mengde lakk og at ønsket resultat oppnås enkelt og raskt.

2. Tør neglelakk raskere – bruk kaldt vann

Neglelakk tørker raskere kaldt vann isvannskål

Et tilgjengelig hjemmemedisin som faktisk øker hastigheten på tørking er isvann. Når neglelakk utsettes for kalde temperaturer, tørker det raskere. Bare dypp de malte neglene i en bolle med kaldt vann. Ved hjelp av noen få isbiter i vannet kan du prøve å frysetørke malingen i 2-3 minutter. Den påførte neglelakken bør tørkes omtrent et halvt minutt på forhånd, ellers blir overflaten bølget eller mister glansen og ser matt ut.

Som et alternativ til isvann kan du holde fingrene under rennende vann. Strålen må ikke være for sterk, ellers vil topplaget bli skadet.

Du kan tørke neglelakken raskere ved å holde hendene kort i fryseren. Imidlertid har denne metoden også ulemper, ettersom noen malinger blir porøse og splinter raskere på grunn av den sterke eksponeringen for kulde.

3. Tørk neglelakk raskere ved føntørking

Neglelakk tørker raskere hårføner ideer til kald luft

Hvis du blir presset for lenge, kan du føne de malte neglene dine. Tørking akselereres ved føning. Hvis du velger denne metoden, så helst med kald luft. Den varme luften i hårføner myker neglelakken og mister glansen.

4. Overfrakker

neglelakk-tørking-raskere-hjemmemedisin-tips-triks

Selv den mest kreative og forseggjorte manikyren er ikke helt ferdig uten toppstrøk. Markedet tilbyr den riktige topplakken for alle krav. Et lag hurtigtørkende toppstrøk gjør faktisk underverker. Det gir neglene en skinnende og beskyttende finish. Toppstrøk forkorter tørkeprosessen betydelig. Resultatet: en perfekt manikyr på kort tid.

5. Hårspray, alkoholfri deodorant eller kokespray

neglelakk-raskere-tørking-hårspray-alkoholfri-deodorant

Selv om det høres rart ut, kan neglelakk tørkes raskere med hårspray eller alkoholfri deodorant. Spray neglene fra en avstand på 20 cm. Den ønskede effekten oppnås etter 2-3 minutter og malingen er stivnet.

En boks matlagingsspray fungerer på samme måte som hårspray. Når du har påført toppstrøk, kan du spraye neglene med matlagingssprayen. La det sitte i noen minutter, og vask deretter hendene av oljen.

6. Neglelakk tørker raskere med tørr spray

neglelakk-raskere-tørking-tørr-spray-alkohol-fri-deodorant

Og hvis du har det travelt, hjelper en hurtigtørkende spray selvfølgelig også. Tørrsprayen støtter optimal tørking av de malte neglene optimalt. Det gir også neglene en strålende glans. Bruk denne sprayen som de andre sprayene nevnt tidligere. Og så vil ønsket neglelakk tørke raskt på kort tid.

7. Neglelakk tørker raskere med dråper

neglelakk-raskere-tørking-dråpe-pipette-mandel-olje-vitamin-e

Et annet middel som vil hjelpe til med å tørke neglene raskere er de hurtigtørkende dråpene. Takket være pipetten kan Express-Dry-Drops påføres presist og rent. Ifølge produsenten tørker neglelakken deretter innen 60 sekunder, og neglene dine blir pleiet med vitamin E og mandelolje.

8. Minitørker

neglelakk-raskere-tørking-mini-spiker-tørketrommel-luft

I stedet for å vinke hendene og blåse på dem, kan mini negletørkeren bidra til å fremskynde tørking av neglelakken. Neglelakk -tørketrommelen blåser luft på neglene så snart du bare trykker på bunnplaten med hånden. Denne enheten er kompakt og derfor praktisk å ta med seg når du reiser.

9. Kan du tørke neglelakk med en UV -lampe??

neglelakk-raskere-tørking-uv-lampe-lys-led

Dessverre kan ikke vanlig neglelakk tørkes under en UV -lysherdende enhet, og det kan heller ikke brukes en LED -enhet til dette. Disse er beregnet på herding av geler som inneholder såkalte polymerer. I motsetning til UV -geler består normal neglelakk av nitrocellulose.

Tør neglelakk raskere

neglelakk-raskere-tørking-neglelakk-flaske-rød-lakk

Vi håper veldig mye at våre tips og triks gir nyttig informasjon om hvordan du får neglelakken til å tørke raskere.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Previous Post
Dekorer hagedammen med vannliljer – 12 populære typer vannliljer
Next Post
Tilbereder pizza på grillen med og uten pizza stein: oppskrifter på deig og pålegg