15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hagearbeid som profesjonelle – trender innen hagebruk

Steinmur plante potter blomsterkurver

Det er også trender innen hagearbeid – vi skal prøve å gi deg en oversikt over det siste Trender innen hagebruk Å skaffe. Årsaken er veldig enkel – i likhet med hvordan moderne arkitektur fremmer en bestemt livsstil, viser hagen også fordelene og livsstilen til huseieren. Hagen er det første inntrykket som gjester og forbipasserende ser, så den bør være av spesiell betydning.

Trender innen hagebruk – hagesentre viser vei

Hagedesign inspirasjon sommerblomster

I mai 2013 anleggsbedriften RHS Chelsea Flower Show feiret jubileum – 100 år gammel. Det kjente selskapet arrangerte en blomsterutstilling for anledningen Trender innen hagebruk viste tydelig. Den moderne hagedesignen er preget av en tydelig inndeling i forskjellige områder. Hagen forstås som en uatskillelig del av huset – det er derfor en sømløs forbindelse mellom treterrassen og uteplassen er nødvendig. Denne overgangen kan gjøres gjennom plener og små elvesteiner. Trær og eviggrønne busker plantes på kanten av hagen. Høy vegg komplimenteres av klatreplanter. Selv de minste hjørnene brukes – fontener og vannvegger er et must for små hager. Hvis du har mer plass, kan du lage en hagedam. Grunnprinsippet er å holde hagen fri.

Trender innen hagebruk – hagearbeid som engelskmennene

Tips vann eviggrønne planter

Den engelske hagen utstråler en viss sjarm som mange generasjoner har satt pris på. Trikset ligger i den smarte kombinasjonen av blomster og grønn vegetasjon. De siste årene har det vært en tendens til å designe selv små urbane hager i engelsk stil. Terrasser på flere trinn, forbundet med trapper, tillater designet i engelsk stil. Så på det første nivået kan du ha grønne planter, på det andre – blomster, og på det tredje – grønne planter igjen. Hvis du ikke har nok plass til å designe en hage, kan du ganske enkelt plante veggen og lage en vertikal hage. de Trender innen hagebruk er klare – hagen skal fortsatt være et avslapningsområde, og fortsatt være lett å vedlikeholde.

Kolonihage midt i storbyen

Vannfontene dam kolonihage

Friske blomster i hagen

Tips til engelsk hagearbeid

Eviggrønne planter

Utstilling av trær i hageanlegg

trær og busker

høye planter ideer tre

Hagedam – vanningssystem

plantet veggbilder liten dam

Grønne planter – gjør godt bruk av alle hjørner av hagen

eviggrønne planter designideer England

Previous Post
17 moteantrekk – stilige kombinasjoner for kvinner
Next Post
Interessant idé for hagedesign gjør hagearbeid enkelt