15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag dine egne konstitueringsfrisyrer – 17 enkle ideer med instruksjoner

Prom frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-vntage-bølger-pinup-jente

Kompliserte, overdrevne frisyrer er ikke i nærheten av trenden. Stylister er avhengige av uformelle frisyrer og velstelt, skinnende manke som faller så naturlig som mulig og ikke er “betonget” med hårspray, slik det ser ut på 60-tallet. Gå for et autentisk utseende også, og prøv noen av våre Prom frisyrer fri. Vi tilbyr en oversikt over 15 ideer og enkle instruksjoner.

Lag dine egne konstitueringsfrisyrer – fantasifulle opp -doser

Gradueringsfrisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-opp-gjør-fisk grå-middels-lengde-hår

Up-do er en slags updo som er veldig naturlig og løst knyttet. Det er ingen presise regler for hvordan håret settes og bindes. Frisører lar fantasien løpe vilt og overraske med intrikate, men samtidig uformelle frisyrer som du også kan etterligne på egen hånd.

Lag dine egne konstitueringsfrisyrer – Gjør opp med flettede detaljerte instruksjoner

Prom frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-opp-gjør-fletter-middels langt hår

Opp-dos er preget av flere vridde og rullede tråder bundet på baksiden av hodet. Det er lurt å bruke hårspenner og hårbånd med farge nær dette fra håret. Det søkes et naturlig utseende, og derfor ville det være forvirrende hvis ‘festene’ forblir synlige.

Sildebensfletning Instruksjoner for et uformelt ugjort utseende

Flettet hår – 11 originale flettede frisyrer med instruksjoner

Flettede frisyrer til bryllup: 35 ideer for forskjellige hårlengder

Lag dine egne konstitueringsfrisyrer – Gjør opp med vridde og rullede tråder

Prom frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-opp-gjør-middels langt hår

Kvinner over hele verden elsker de ukompliserte oppdateringene fremfor alt fordi de er veldig mangefasetterte, egnet for enhver anledning, men også for hverdagen og sist men ikke minst – passer for alle hårlengder. Prøv disse tre flotte oppdateringene for middels langt hår.

Lag avgangsfrisyrer selv – videoinstruksjoner

Lag dine egne konfirmasjonsfrisyrer – Princess Up -DoProm frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-prinsesse-opp-gjør-langt-hår

Hver jente med langt hår drømmer om en prinsesse frisyre, hvorfor er det så langt hår i det hele tatt? Det er mange måter du kan style den lange manen på, det er ingen grenser. Det er neppe tenkelig at du kan gjøre det lange håret ditt veldig vellykket selv. Sjekk videoopplæringen!

Make Princess Up -Do yourself – videoinstruksjoner

Lag Aabiball-frisyrer selv-trinnvise instruksjoner

Prom-frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-opp-gjør-langt-hår

Med oppdateringer eller de med grisehaler ser det spesielt pent ut når håret er markert. Fordi vi understreker den spesifikke strukturen, er flettekunsten i håret virkelig synlig og vakker. Man kan tydelig se de forskjellige retningene til de rullede og vridde trådene med øyet.

Gjør en oppdatering selv ved hjelp av flere små hårbånd

Prom-frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-opp-gjør-trinn-langt-hår

En annen fordel med up-dos er at frisyren ser naturlig omfangsrik ut. Vårt tips: du kan selvfølgelig erte den ene eller den andre tråden, men ikke overdriv. For å fikse det, bruk en spray med en ekstra glød, ellers vil det ‘normale’ få håret til å se ganske kjedelig ut.

Lag dine egne konstitueringsfrisyrer – oppdateringer med mye volum

Prom-frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-updo-princess-straehnen

Aksenter og hårtilbehør kan innarbeides i oppdateringene. Romantiske blomster, hårnål med krystaller eller hårkam for et eksklusivt preg gir frisyren et jenteaktig utseende og litt glamour.

Lag dine egne gradueringsfrisyrer – Gjør på den ene siden med vridde tråder for langt hår

Prom-frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-sidelengs-opp-gjør-romantisk

Opp-doser og andre oppdateringer som er bundet lavt i nakken eller til den ene siden oppnår lett vintage sjarm. Disse ser veldig elegante ut og passer spesielt godt til kjolen med et klassisk snitt og silhuett. Et fancy eksempel er presentert på bildet ovenfor.

Lag dine egne oppgraderingsfrisyrer – rotete fransk vri for middels langt hår

Prom-frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-rotete-fransk-vri

Franske twist-frisyrer er veldig moderne og oppdaterte, spesielt hvis de ikke ser for “pene” ut. Plag håret, og når du har vridd det, bind det med hårpinner i hårfargen og sett med hårspray. Hvilke små tråder gir et søtt preg på utseendet, men for mange får hodet til å virke “buskete”.

Lag dine egne konstitueringsfrisyrer – for langt, krøllete, vilt hår

Prom-frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-langt-hår-krøllete

Langt og krøllete hår kan være en skikkelig utfordring å style. Vårt tips er å dele håret inn i sektorer og behandle det på den måten. I stedet for hårspray eller hårmousse, bruk oljer for hår som gir dem glans og elastisitet.

Lag dine egne konstitueringsfrisyrer – rotete bolle

Prom-frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-hestehale-opp-gjør-middels langt hår

Gå videre til det “rotete” utseendet – bind håret i en hestehale lavt i nakken og plag toppen av hodet litt på forhånd, vri deretter hestehalen og pakk en bolle. La den lille tråden falle fritt rundt ansiktet ditt.

Gjør din egen gradering frisyrer – vintage teft for middels langt hår

Prom-frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-vintage-smell-enkelt

Vintage-look i 50-tallsstilen er spesielt egnet for kvinner med middels langt hår. Disse kan enkelt styles i bølger med store hårruller. Tegn en midtskille og vri smellet til den ene siden og fest med en bobbypinne.

Lag dine egne konstitueringsfrisyrer – flett som pannebånd

Prom-frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-vintage-volum-smell

Å bruke en flette som hodebånd er alltid en god idé for en jentefrisyr. Det gir litt elegant og sjarm til pinne -frisyren. Det ser spesielt godt ut som skiller smellet fra resten av håret og knytter dem samtidig.

Lag dine egne konfirmasjonsfrisyrer – bondekrans for boho -stil

Prom-frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-bondens krans-rett og slett lett å gå

Bondekransen er en av de mest populære frisyrene for unge kvinner. Det gir et friskt boho -notat i håret ditt og passer fantastisk til et sommerantrekk. Naturlig og diskret, denne frisyren viser virkelig det vakre ansiktet ditt. Stol på naturlig sminke med høydepunkter.

Lag dine egne konstitueringsfrisyrer – en flette i håret

Prom-frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-fletter-middels langt hår

Flettet hår i middels lengde er ikke lett. Vanligvis er det mangel på lengde, og flettene kan egentlig ikke komme til sin rett. Et lite triks fjerner problemet. Del håret i to og flett to fletter som du til slutt vil binde i en på siden. Trikset er at når du slutter deg til de to flettene, syr de dem sammen med en tråd.

Gjør dine egne gradueringsfrisyrer – rotete fiskebeinsfletter for langt hår

Prom-frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-flette-langt-hår-sidelengs

Presenter den lange manen din med en “rotete” flette på siden og legg til et hårpynt med krystaller for mer glamour. Frisyrer bundet til den ene siden ser best ut med et antrekk med bare skuldre. Så vi satte den vakre kvinnelige nakken og skuldrene veldig diskret i rampelyset.

Effektivt hårtilbehør som aksent for en enkel frisyre

Prom-frisyrer-gjør-det-selv-instruksjoner-hårtilbehør-middels langt hår

Du tar med variasjon i den enkle frisyren hvis du stikker et smakfullt hårpynt inn i håret ditt. Finn et forhold mellom hårstyling og smykkedesign.

* Den fulle instruksjonen med videoer finner du som følger her og her Finne

Previous Post
Bruk et bakgrunnsbilde som veggdekorasjon og effektiv aksent
Next Post
32 negldesigner for å lage deg selv med neglelakk + instruksjoner