15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Negldesign i svart – 13 ideer og bilder for unike negler

spiker design i svart blomst glitter diy idé

Når det gjelder negledesign i svart, er det mange forskjellige måter å sette fingrene i rampelyset. Den svarte fargen er alt annet enn kjedelig og er også perfekt som bakgrunn for et stort utvalg av motiver, mønstre og design. Resultatet kan være elegant eller leken, slik at fantastiske ideer kan bli funnet for enhver anledning. Vi har satt sammen noen interessante ideer og inspirasjoner for negledesign i svart, samt spikerdesignbilder som illustrasjon. Bruk dem som inspirasjon eller kopier og lim inn slik du ønsker å forbløffe alle.

Spiker-design-svart-steiner-prikker-mønster-inspirasjon-3d

Så svarte negler er attraktive, men hva kan du gjøre med dem? Ganske bortsett fra det faktum at de mest varierte mønstrene og motivene kan designes, som du vil se fra de følgende negldesignbildene, kan negledesignet med fransk manikyr også implementeres ved å designe tipsene i hvilken som helst farge. Omvendt fransk ser også flott ut i svart.

negldesign i svarte naken-spiker strips-stick-star-glitter-gold

I tillegg passer den svarte negldesignen til alle neglelengder og fasonger. Så om du vil designe korte negler, middels lange eller lange, om neglene er avrundede eller firkantede, eller om du er ute etter et design for spisse negler, er svart alltid et godt valg. Men nå kommer vi til noen populære teknikker som skal gi et lite innblikk i de mange mulighetene.

Spiker design med prikker

spiker design i svart gjør-det-selv-hvit-prikk-mønster-idé

Det lekne prikkemønsteret er sannsynligvis et av de mest populære mønstrene. Hvilken dame liker det ikke? De er ikke bare søte, men også klassiske og stilige og kan implementeres i forskjellige fargekombinasjoner på svart bakgrunn. For eksempel, hvis du vil ha en spikerdesign i svart og hvitt, kan du enkelt lage hvite prikker for et mønster i svart og hvitt. Hvis du er ute etter en negledesign i svart og rosa, kan du falle tilbake på denne nyansen. Eller hva med en spikerdesign med sløyfe og prikker? Du kan se noen flotte negldesignbilder over og under.

spiker design med svarte prikker-grå-sølv-enkel-kunst

Selvfølgelig kan mer enn bare to farger kombineres. Et fargerikt prikkmønster på svart bakgrunn kan se veldig lyst ut. Det gjør den veldig egnet for fester. Prikkene kan alle ha samme størrelse, eller du kan lage en blanding av forskjellige størrelser. Slik at disse blir jevnt runde, kan du bruke et såkalt dottingverktøy, som er veldig enkelt å jobbe med. Alternativt er en sløv tannpirker, hodet på en pinne og til og med endene på en bobbypinne, som du bare bøyer fra hverandre, også egnet. Ved hjelp av disse objektene kan du også designe prikker i forskjellige størrelser for negledesignet i svart.

Nail art bilder med striper

spiker-design-svart-hvite-striper-nøytrale-farger-enkle-sjablonger

Det kan ikke sies mer om stripene enn om prikkene. Dette mønsteret er også en av klassikerne, og mulighetene er de samme. Svarte negler ser elegante ut med hvite eller beige striper og peppy med en lys farge. I sin tur kan du få litt glamour ved å lage et negledesign i svart og gull eller sølv, eller ved å bruke glitter.

spiker-design-svart-striper-ombre-rosa-rose

Den enkleste måten å få et stripet mønster med jevne mellomrom er ved hjelp av neglelister, som sitter fast på neglen som en mal og som rett og slett skrelles av igjen etter maling. For dette formålet bør det forrige lag med maling tørkes godt. Regnbue striper er spesielt interessante. For å gjøre dette må du først male neglene i forskjellige lyse farger. Etter tørking brukes strimlene som den svarte lakken deretter males over. Hvis du trekker av stripene, kommer de lyse fargene ut igjen og et attraktivt neglemønster lages. En rekke varianter kan implementeres på denne måten.

Negldesign med glitter

spiker design-svart-spiss-negler-glitter-revers-fransk-gull

I vårt nageldesigngalleri ønsker vi ikke å holde tilbake variantene med glitter fra deg. Mye kan designes her også. Med svart som grunnfarge, kan et bredt utvalg av mønstre utformes med gull eller sølvglitter, fordi negldesignen i svart og gull eller en annen metallfarge ser glamorøs og elegant ut. Andre farger er selvfølgelig også flotte. Du kan også få en interessant negledesign i svart hvis du velger hvilken som helst farge som bakgrunn og deretter designer den med svart glitter.

negledesign-svart-glitter-sølv-idé-enkel-neglelakk-negleart

Ideene er også egnet for et gelspiker design med glitter som er raskt og enkelt å gjøre. Du kan bruke glitter i pulverform eller ved å velge en ferdig glitter neglelakk. Et stort utvalg av mønstre som striper eller prikker, ornamenter eller individuelle spikerdesignbilder kan deretter implementeres. Hver negledesign er garantert unik!

Negldesign i matt svart

spiker-design-svart-matt-glans-striper-kobber-glamour-stil

Hvis du har bestemt deg for den klassiske sorte, kan du lage et spesielt blikkfang ved å bruke en matt finish i stedet for den blanke finishen. Her kan du kombinere med like matte mønstre i andre farger eller understreke mønstrene spesielt godt ved å gjøre dem skinnende eller til og med glitrende. Bare eksperimentere med designene. Du vil sikkert raskt finne et originalt og unikt negledesign i svart matt.

spiker design-svart-matt-mønster-glans-original-enkel

Den mattsorte kan også kombineres veldig fint med gull, sølv eller kobber. Du får raskt et stilig og elegant design som du kan bruke til fester. Du kan også få vakre aksenter på den matte overflaten ved hjelp av strass eller skinnende neglelister. En topplakk brukes ikke med denne ideen, da den gir glans og forhindrer effekten av de mattede neglene.

Frihåndstegning av motiver og mønstre

spiker-design-svart-hvit-damer-styling-blomster-frihånd

Hvis du tør å gjøre det, kan du tegne bilder eller mønstre på egen hånd i stedet for hjelpemidlene som allerede er nevnt. Så du får vakre og også unike orientalske ornamenter i svart -hvitt eller en annen farge, stammer og til og med bittesmå landskap eller motiver som passer for en bestemt festival som påske eller jul. Hvis du ikke finner de riktige klistremerkene, er dette ditt beste alternativ. Visst, dette tar ofte mer tid, men det er definitivt verdt innsatsen.

Spesielt gelspiker i svart er enkle å designe for hånd fordi gelen ikke tørker i luften som lakk og ikke blir tøff under utformingen. I stedet har du nok tid til å tegne og bare herde gelen under lampen. Det finnes en rekke instruksjoner som forklarer selv kompliserte motiver trinn for trinn, slik at selv nybegynnere kan glede seg over suksess.

Negldesign i svart og negldesignbilder med klistremerker

spiker-design-svart-blomster-klistremerke-klistremerke-rosa-aksent-spiker-hjørne

Ferdige klistremerker er også tilgjengelige for spesielt kompliserte mønstre. Spesielt nybegynnere eller kvinner som ikke har en stødig hånd, kan se frem til det, fordi klistremerkene skaper det perfekte utseendet på kort tid. Alt du trenger er et grunnlag i hvilken som helst farge, som du kan velge avhengig av klistremerkets farge. Etter at du har festet klistremerket, fikser du det med en gjennomsiktig topplakk. På denne måten garanterer du at designen med den svarte neglen vil vare lenger.

Du vil bli overrasket over hvor mange forskjellige mønstre det er i form av klistremerker. Både orientalske og romantiske, lekne og optimistiske design finnes og tilbyr derfor alltid den perfekte varianten for enhver anledning. Og hvis du ikke har lyst, er det bare å besøke din manikyr som tar med deg designet du ønsker på neglene mens du skjemmer deg bort.

Previous Post
Bruk et bakgrunnsbilde som veggdekorasjon og effektiv aksent
Next Post
32 negldesigner for å lage deg selv med neglelakk + instruksjoner