15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hot saks Delte ender: Det er derfor Thermocut gir mening

vakkert hår uten flisete ender den varme saks

I en tid med føning, børsting, farging og konstant varmestyling synes tørt hår og flisete ender å være uunngåelige. Men de “hete saksene” med spisse ender bør løse problemet med alle lange frisyrer. Den elektrisk oppvarmede saks lover en tetningseffekt og sterke, splittfrie tips. Den alternative tilnærmingen er ikke ny, men blir stadig forbedret og utviklet. Det var en hype på begynnelsen av nittitallet, nå kommer stadig nye modeller av den innovative saks på markedet. I kombinasjon med utvalgte kosmetiske hårpleieprodukter fører denne prosedyren til svært positive resultater og gjør håret sunt og skinnende.

Hva er en hot saks split cut?

Hårklipp for langt hår med varm saks mot flisete ender

Thermocut bruker en spesiell saks med et elektrisk oppvarmet blad. Utad ser de nesten ut som en vanlig frisørsaks, men de er elektrisk betjent og oppvarmet. Enheten er utstyrt med en temperaturkontroller slik at frisøren kan stille inn ønsket temperatur. Temperaturen settes individuelt for hver hårtype avhengig av hårets farge og tykkelse.

Selv om den varme saksen kan nå opptil 170 grader, vil du ikke føle varmen i det hele tatt. Stylister kan justere temperaturen basert på hårtype (rundt 110 grader for fint hår og 170 grader for tykt hår) for de beste resultatene. Den varme saks er best for fint hår da de retter ut sprø ender og får håret til å se mer voluminøst ut. De er også et stort utvalg for kvinner som ikke er klare til å ofre hårlengden.

Den varme saks – hva er forskjellen på vanlig frisørsaks?

Den varme saks - hva er forskjellen på vanlig frisørsaks

Med en klassisk hårklipp deler håret seg, mens Thermocut tetter hårets ender og beskytter dem dermed mot miljøpåvirkning.

Hvis du ser på håret under et mikroskop etter et enkelt hårklipp, kan du se at det ligner en myk børste. På denne måten blir håret mye mer utsatt for miljøpåvirkninger som får det til å tørke ut og virke sprøtt. Klorert vann, harde hårprodukter og konstant varmestyling er bare noen få.

Den varme saks, derimot, klipper håret på en slik måte at hårets ender ikke blir åpne, men forseglet. På denne måten reduseres hårbrudd og flisete ender og håret beskyttes mot miljøpåvirkning. Hvis du deretter undersøker håret under et mikroskop, kan du se den glatte klippekanten. Hårstrukturen beholdes og er mer motstandsdyktig.

Thermocut hot saks forsegler hårstrukturen fornuftig

Antisplittskåret med varm saks tar vanligvis også mer tid. Hvis hårklippet er gjort på mindre enn en time, kan det ikke kalles kvalitativt og korrekt. Lengden på en Thermocut varierer vanligvis mellom en time og tre timer og avhenger av hårets tilstand. Det er kuttet strand for tråd.

Instruksjoner for kutting av splitt Bruk varm saks

Før du bestemmer deg for et varmt hårklipp, er det viktig å gå gjennom frisørkompetansen og sørge for at de har riktig kunnskap om denne typen klippeteknikk. I tillegg er det ønskelig å samle all nødvendig informasjon om frisørsalongen du har valgt. De positive vurderingene fra kundene vil tale for kvaliteten på tjenestene som tilbys. Spør gjerne frisøren om produsenten av utstyret de bruker. Du må være sikker på at resultatet virkelig er verdt det. Ikke la deg lure av prisene på tjenester, og de kan heller ikke være en indikator på kvaliteten på arbeidet som er utført.

Hvordan lage et hårklipp med en varm saks i salongen

For å redusere splittede ender vil varm saks forsegle hårets ender

Først og fremst kontrolleres hårets tilstand – dette må gjøres for å planlegge den videre arbeidsflyten. Den valgte temperaturen på verktøyet avhenger av hårtypen.

Frisøren deler håret i tilstrekkelig tynne tråder og vrir dem i små fletter. For å fjerne splittede ender holder frisøren saksen lett mot hårveksten og jobber langs de vridde trådene. De utstående hårene fjernes ved hjelp av den oppvarmede saks. Når trådene er behandlet, klippes hårets nedre ender.

Hvor ofte må du gjenta termisk kutt?

Den varme saks mot splittede ender lover en tetningseffekt

Å håndtere splittede ender er den vanskeligste delen av enhver hårpleierutine. Enten du har rett eller krøllete hår, er vanlige kutt nødvendig hvis du vil ha sunt hår. Som regel er det tilrådelig å klippe splittede ender omtrent hver 5. uke. Hvis du vil vokse langt hår, er det nok å ha tipsene trimmet med en varm saks annenhver til tredje måned.

Problemet med splitte ender løses imidlertid ikke ved å kutte en gang med Thermocut -saksene. Ifølge frisøren vil de beste resultatene oppnås hvis 3 til 6 slike prosedyrer utføres på rad. Etter det er det bare å kutte tipsene innen seks måneder.

Endene på håret er forseglet med den varme saks - dette gjør håret mer motstandsdyktig

Fordeler og ulemper ved behandling

Alle prosedyrer for frisørsalonger som virker på håret på noen måte har både fordeler og ulemper. Den varme saks split cut er intet unntak.

fordeler

Regelmessig og rettidig bruk av prosedyren forbedrer hårets tilstand betydelig. Håret blir tykkere og glattere som et resultat av klipping. Ifølge eksperter er dette resultatet en konsekvens av endringene i hårets struktur, som gjør det mulig å styrke håret og forhindre hårtap. I tillegg renser bruken av en varm saks raskt håret for skader forårsaket av krølling, farging og retting av håret. Med termisk skjæring forsegles endene av kuttet, noe som betyr at virkningen av eksterne faktorer på håret generelt reduseres.

rett og skinnende hår i en varm blond nyanse

ulempe

Først og fremst er de høyere kostnadene i salongen. Generelt er det mellom 6 og 10 euro ekstra på et normalt snitt. Samtidig kan dessverre ingen garantere den positive effekten av behandlingen. Det ble også funnet at denne prosedyren har tatt lang tid. I tillegg må håret pleies tilstrekkelig og sterke mekaniske påkjenninger må unngås, ellers vil ikke resultatet av termisk kutt vare lenge. I noen tilfeller virker håret ofte visuelt tynnere.

Klipp av det utstående håret med den varme saks

Kan du gjøre et termisk kutt hjemme?

Det sier seg selv at termisk skjær er et verktøy som ikke må brukes uten passende kunnskap og erfaring. Ikke gjør feilen ved å kjøpe varm saks og klippe håret selv hjemme. Bare en erfaren og kvalifisert frisør kan bestemme riktig temperatur for din hårtype og tilstand.

Alternativ til hjemmet – delt trimmer

Antispliss cut Alternativ til hot saks til hjemmet Split trimmer

Du kan nå lage et anti-split-kutt hjemme med en Split trimmer bære ut. Den ukompliserte enheten har roterende kniver som klipper det splittede håret i rette vinkler. Du trenger ikke ofre et stykke hårlengde. Forkortelsen på 3-5 millimeter er optisk usynlig. For en jevn behandling av hele hårlengden, blir håret først rettet med et rettetang og deretter behandlet med den delte trimmeren. Prosedyren tar omtrent en og en halv time – litt mindre enn anti -split -kuttet med varm saks. Fordelene ved termisk behandling mangler imidlertid, og hårets ender er ikke forseglet.

I en tid med føning, børsting, farging og konstant varmestyling synes tørt hår og flisete ender å være uunngåelige. Men de

Konklusjon

Den positive effekten av den varme saksen er merkbar etter 3 behandlinger og varer i opptil 6 måneder. Bekymringer for skaden forårsaket av overoppheting av tipsene når varmskjæring er ubegrunnet. For best resultat kombineres behandlingen med en intensiv hårbehandling for skadet hår.

Ta en titt på før- og etterbildene i vårt bildegalleri og tenk på om du vil prøve den varme sakseklippet selv.

Varm saks Splittede ender gir mening før etterbilde

langt hår fint hår struktur splittede ender saks før etter

Splitte ender Thermocut Før -bilder var tydelig synlige

Split ender varm saks før etter forskjell

Previous Post
Bruk et bakgrunnsbilde som veggdekorasjon og effektiv aksent
Next Post
32 negldesigner for å lage deg selv med neglelakk + instruksjoner