15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trendy dekorasjonsideer – papirlampe skaper en romantisk atmosfære

elegant gulvlampe laget av papir

Vi presenterer deg Papirlampe – en trendy dekorativ belysning som skaper en romantisk, festlig og unik atmosfære. Enten moderne og fargerikt, eller med et hus fra fortiden, er dette elegante tillegget til interiøret alltid en hyggelig forfriskning. Vi har satt sammen noen elegante og stilige design for deg.

Farget papirlampe som dekorasjon

farget-papir-lampe-anheng-lampe-spisestue

Hvis interiøret ditt er for monokromt eller trenger en hyggelig forfriskning som i skandinavisk stil, kan du henge opp flere papirlamper i samme design, men i forskjellige farger. Det beste med Papirlampe er nemlig mangfoldet i designet. Det er godt egnet for spisestuer så vel som stuer, selv for soverom og terrasse. Det er viktig å velge riktig design for ditt eget interiør.

Papirlampe i stedet for den tradisjonelle gulvlampen

rund-papir-lamper-svart-hvit-stue

de Papirlampe Ikke bare kan den brukes vellykket som dekorasjon, den kan til og med fullstendig erstatte den tradisjonelle gulvlampen. Du kan velge en variant i kombinasjon med metall eller en kombinasjon med tre, avhengig av interiørstilen.

Papirlampe med en futuristisk form

hvit-gul-papir-lampe-vegg-dekal-stue

For alle fans av ekstravagante, men elegante design, har vi noen få Papirlamper fant ut at de ikke bare ser super vakre ut, men også har en veldig elegant form – disse lampene hører rett og slett hjemme i søkelyset og trenger mye ledig plass rundt dem slik at de kan vises til sin beste fordel. De bærer atmosfæren i Asia, hvor de opprinnelig kommer fra, og ser eksotiske ut – interessante blader, trær fra fjerne land og til og med en lampe med det vakre navnet – dragen laget av ild.

Papirlampe til terrassen eller hagen

stor-kutt-papir-lampe-skandinavisk-design

Spesielt nå, når julen er rett rundt hjørnet, vil du skape en festlig atmosfære ikke bare i huset, men også utenfor. de Papirlampe er bedre egnet enn lys for dårlig vær og kan legge til vakre aksenter på vinduet, verandaen eller terrassen. Uansett, finn ut på forhånd hvor og hvordan papirlampen kan være plassert, slik at du kan unngå en mulig brannfare. La deg inspirere av forslagene våre og skap en uforglemmelig atmosfære hjemme!

Elegant gulvlampe i stua

elegant-gulv-lampe-papir-stue

Stilig gulvlampe for en koselig sittegruppe

Gulvlampe-sittegruppe-leseområde-stue

Gulvlampe i papirstil i asiatisk stil

Gulvlampe av papir, asiatisk stil

Romantisk lampe laget av papir

romantisk-lampe-laget-papir-vegg-dekal

Bordlampe av papir

Bordlampe laget av papirblomstermønster

Papirlampe-trendy dekorasjonsideer

Papirlampe uteplass

Previous Post
Bruk et bakgrunnsbilde som veggdekorasjon og effektiv aksent
Next Post
32 negldesigner for å lage deg selv med neglelakk + instruksjoner