15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Korte frisyrer for kvinner – bilder og ideer 2015/2016

korte frisyrer for kvinner sidecut idé smell rød hårfarge

De fleste kvinner elsker det lange håret. Men et kort hårklipp får fantastisk ut ansiktsformen og er veldig mangfoldig. Vi viser deg 27 Korte frisyrer for kvinner, som er enkle å ta vare på og ser bra ut på samme tid. Enten den trendy ponnifrisyren eller ganske krøllete håret, enten i en naturlig farge som sjokoladebrun eller kanskje med tråder i blått eller rosa.

Korte frisyrer for kvinner – Velge riktig frisyre i henhold til ansikt og hår

korte frisyrer for kvinner bob casual bangs idé blondt hår

Det er definitivt verdt å velge noen ideer på forhånd og deretter spørre stylisten spesifikt. Det er ikke sant at det ikke er noen matchende Korte frisyrer for kvinner med et rundt ansikt – akkurat det motsatte – kan kvinner med fint hår velge en uformell frisyre med lysbølger eller flere lag. Fremfor alt er det viktig at håret enkelt kan styles og at frisyren er lett å ta vare på. Korte frisyrer for kvinner med ovale ansikter er alle praktiske, men en bob understreker alltid ansiktets form best.

Korte frisyrer for kvinner – bob fra rett hår

korte frisyrer for kvinner rett hår bob smell

Egnede korte frisyrer for damer med langt ansikt er alle de som skaper volum og alle frisyrer med smell. Dette myker opp konturene i ansiktet og understreker nakken. Et langstrakt ansikt er spesielt egnet for frekke korte frisyrer med lange smell som ender rundt øreflippen.

Tråder kan subtilt understreke frisyren eller få frem ansiktet bedre. Korte frisyrer med rosa eller blå aksenter er spesielt populære. Og hvis du ikke vil skille deg ut med en så sterk farge, kan du velge trendkombinasjonen sjokoladebrun og rød i stedet. De blonde hårstråene er også vakre og super lette å ta vare på.

Sassy korte frisyrer for kvinner inspirert av Hollywood -stjernene

Sassy korte frisyrer for kvinner inspirert av Hollywood -stjernene

Krøllet kort hår – lag dine egne frisyrer med krøller for korte hårklipp

Livlig kort frisyre

korte frisyrer for kvinner god idé moderne blond sminke blå

Kort hår er alt annet enn kjedelig og kan, som andre hårlengder, styles på en annen måte. Med for eksempel hårlakk kan du style smellet oppover og etterligne et flott, og skape et peppete og uformelt utseende.

Søt kort frisyre

korte frisyrer for kvinner søt utseende krøller smell brunette

Litt lengre hår ser spesielt søtt og feminint ut med vakre bølger. Denne frisyren passer for enhver anledning, det være seg i hverdagen, på jobben eller til en bestemt anledning. Med vinklet smell kan du til og med understreke det jentete utseendet.

Hårklippte frisyrer ideer rød farge

Her er et flott eksempel på en funky idé med forskjellige nyanser av rødt. Ponniområdet er litt mørkere enn ryggområdene. For stylingen ble disse områdene kjemmet frem og fikset, noe som skapte et interessant ombre -utseende.

Idee om kort frisyre – gre håret fremover

blond smell originale bilder

Dette korte håret ble stylet på en lignende måte. Avskjeden er på toppen av hodet og håret har blitt fordelt jevnt i alle retninger. Hårene som kammes mot ansiktet skal ikke være lengre enn smellet. Som du kan se, er interessant utseende også mulig med en kort frisyre.

Fargede tråder i håret

Damebilder blå tråder ansikt ovale

Blå hårfarger brukes til å legge pepp til dette utseendet, men markerer bare et bestemt område, nemlig det rundt sideskillet. Det er en trendy sidecut som også er veldig effektiv for kvinner og fremfor alt lett å ta vare på.

Krøllete hår fremhever ansiktet, en ponni gir det en god struktur

Kvinner vinker brune nyanser hårfarge

I sin klassiske versjon er boben omtrent hakelengde. Det fremkaller volum i håret og passer for alle hårtype. Han er ofte utsmykket med rette eller skrånende smell. Med fint hår kommer trinnene fantastisk til sin rett.

Rødt hår med krøller

Hårbølger vender mot lange frisyre ideer bilder

Den midterste skillingen omdefinerer den ugjort bobben og understreker kinnbeina perfekt. Med korte frisyrer bør du være forsiktig med det. En senteravskjæring gir også ansiktet klarhet og symmetri.

Korte frisyrer med rosa tråder og en barbert sidedel

rosa tråder side barbert design ideer

På hvittblondt eller i det minste lysblondt hår kommer rosa virkelig til sin rett. Pastellrosa hår passer godt til lysere hudtyper, men er også den perfekte trenden for sommeren. Med middels blond kan du få et fint rosegull. Dessverre er mørkebrunt hår for mørkt for rosa. Hvis du fortsatt vil bli med i pastelltrenden, må du bleke håret på forhånd.

Korte frisyrer med smell – frisyren er for kvinner med tynt hår

tynt hår kort frisyre side smell

En mørk tilnærming med lyse blonde lengder og tips gir en flott sommerfølelse med seg. Denne uformelle korte frisyren er også egnet for fint hår. De lange, diagonalt avskårne smellene skjuler perfekt en høy panne. Ta tak i trådene med hendene så lite som mulig, ellers kommer smellet ut av form.

Hakelang bob med rette smell

Bob frisyre smells korte hårklipp bilder

Rett smell passer til alle hårlengder, men ikke alle ansiktsformer. Spesielt lange og kantede ansikter kan ha godt av dette. Det kommer også virkelig til sin rett med rett hår.

Lilla høydepunkter på platinablondt hår

lilla farge smell frisyre ideer

Enten det er med tråder, hårkritt eller klipp -inn – platina blond og rosa passer godt sammen. Fargerike høydepunkter gir bevegelse inn i håret og får deg i godt humør! Denne korte frisyren trives med kontraster. Frisøren lekte ikke bare med fargene, men også med forskjellige lengder og linjer. Et skikkelig blikkfang i dette eksemplet er fortsatt en lengre hårstrå som nesten når haken. Håret på nakken er barbert kort.

Den ungdommelige Garçon -kuttet

Hårklipp mer volum blond sjokoladebrun

I år vil det frekke snittet i Garcon-stil være tilgjengelig i en lengre variant med et feminint preg. Dette korte hårklippet ser spesielt godt ut på kvinner med tykt, rett hår. Smellen faller like under øyenbrynene og kan være litt flossete. Vær også oppmerksom på ansiktsformen din. Dette konsise snittet er spesielt egnet for små ansikter.

blondt hår damer høsttrender

En frynset nisse med kortsider og litt lengre pigget stylet topphår er spesielt attraktiv og lett å ta vare på. Med gel eller skum kan du lage en pigg, edgy frisyre på få minutter. Sørg for å fokusere på hjørnene som rammer inn ansiktet ditt. Denne frisyren ser enda mer attraktiv ut med en intens hårfarge. Fargede høydepunkter på tipsene vil garantert skape oppstyr.

Korte frisyrer med smell – dette snittet rammer perfekt det kantete ansiktet

Korte frisyrer sidelangs hårstrå ovalt ansikt

Lysbølger får ansiktet til å se ungt og friskt ut

korte hårklippede tråder blonde

Hjerteformet ansiktside

Hår korte smell smalt ovalt ansikt tynt hår

Korte frisyrer for damer med langt ansikt

Frisyre ideer bilder blonde tråder

Et kult blikkfang i rødt med en spesiell appell

Sjokoladebrune røde smell smiler ansiktet

frynset bob med lange rette smell

trendy frisyre ansiktsform ideer

Jordbærblond og gyllenblond

rosa tråder flere lag moderne

Bob frisyre med bølger – hårklippet ser uformelt ut og er lett å ta vare på 

Waves krøller brunt mørkt rundt ansikt

Previous Post
Bruk et bakgrunnsbilde som veggdekorasjon og effektiv aksent
Next Post
32 negldesigner for å lage deg selv med neglelakk + instruksjoner