15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tips for kjøp av en gressklipper – hvilken klippermodell anbefaler du?

Kjøp gressklippere -hva-viktig-blomsterbed

I spesialforretninger eller på Internett kan du få et så omfattende utvalg av rimelige gressklippere at du raskt blir bortskjemt. De forskjellige typene gressklippere har naturligvis sine spesielle egenskaper, fordeler og ulemper. Hvis du for tiden leter etter den riktige modellen for hagen din, så ta litt tid å finne vår Tips om kjøp av gressklippere å lese.

Kjøpsanbefalinger for gressklippere: Slik gjør du det riktige valget

Gressklipper-kjøp-elektrisk-bensin-bedre

På den ene siden er det personlige preferanser, på den andre siden faktorene som må tas i betraktning når du kjøper en gressklipper. Selvfølgelig spiller prisen også en viktig rolle. Men hva er egentlig nyttig og nødvendig her? Det finnes tre forskjellige typer gressklippere: batteri, elektrisk eller bensindrevet. Avhengig av størrelsen og skråningen på plenen, samt tilgjengeligheten til en strømkilde, anbefales en annen motortype. Produsere ved hjelp av vår Tips om kjøp av gressklippere en liste over hvilke krav den optimale gressklipperen skal oppfylle.

1 / Plenområdet bestemmer typen gressklipper

Gressklipper-kjøp-tun-bestem-hagestørrelse

Elektriske gressklippere og batteridrevne klippere er perfekte for små plener (150-200 m2). Når det gjelder større områder, er friheten fra kabler en stor fordel – der er det lurt å kjøpe en bensin gressklipper eller traktor. Bensinklippere starter vanligvis bare på rundt 300 euro, mens små elektriske slåmaskiner kan kjøpes for rundt 100 euro i maskinvarebutikker. Selv billige modeller for husholdningsbruk kan vanligvis gjøre jobben sin i over 10 år uten problemer. Uansett hvilken type gressklipper du velger, er det viktig å gjøre arbeidet ditt så enkelt som mulig og hyggelig for deg.

2 / Justerbar klippebredde og klippehøyde

Gressklipper-kjøp-spindelklipper-uten oppsamler

Små og vinklede områder serveres godt med smale skjærebredder. Jo større plenen er, desto større må klippebredden også være. Det er viktig at klippehøyden også kan justeres enkelt og komfortabelt (f.eks. Ved bruk av en spak eller et tastetrykk) fordi plenen ikke vokste like overalt. De bredere slåmaskinene er også dyrere. Den justerbare gressklipperen forenkler også plassbesparende lagring og transport.

3 / Enkel å bruke brakettfeste: Enkel å bruke

Klipper, brukervennlighet-brakettholderen som håndterer vedlikeholdsfritt

Det justerbare og ergonomisk formede håndtaket, som kan justeres til brukerens høyde, er også en fordel.

4 / Stor eller liten gressoppsamler?

Gressklipper Elektriske gressklippere og batteridrevne klippere er det riktige stedet å bruke

Den store samleren kan være en fordel, spesielt med større plener. Det som imidlertid er viktigere er at oppsamleren er lett å tømme og fjerne.

5 / Ta sikkerhetstiltak

Tips for kjøp av gressklipper brukervennlig sikkerhetsbryter

Den automatiske sikkerhetsbryteren er et absolutt must – hvis du tar hånden av braketten, bør maskinen stoppe automatisk.

6 / Tips for kjøp av gressklipper – riktig materiale

Tips om hvordan du kjøper en gressklipper motor type elektriske slåmaskiner

Materialet til gressklipperen bør ideelt sett være solid. Huset er oftest laget av plast (for elektriske gressklippere).

7 / Hjulets størrelse

Plenklipper type-størrelse på valsen-pleie og vedlikeholdsfri

Et annet viktig aspekt ved kjøp av en gressklipper er størrelsen på hjulene. Jo større hjul, jo lettere er det for dem å løpe i høyt gress og takle støt i bakken mye bedre.

8 / Tips ved kjøp av gressklipper – stell og vedlikehold

tips til hagedesign når du skal kjøpe gressklippere

Elektriske gressklippere er vanligvis nesten vedlikeholdsfrie, mens bensinklippere for eksempel utsettes for luftfilter eller oljeskift minst en gang i året. Alle slåttetyper krever av og til sliping av kutteverktøyene og grundig rengjøring etter klippesesongen før de lagres.

Gressklipper elektrisk motor type for små områder

Gressklipper modell kjøp passende tips og anbefalinger

Gressklipper justerbar klippebredde lett vedlikeholdsfri

hagestørrelse på plenen - modell for slåmaskin

hagepleie gressklipper plasthus justerbart håndtak

200338588-001

Previous Post
Et underjordisk hus i Hellas
Next Post
Luksus feriehus i Toscana imponerer med sin middelhavsarkitektur