15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Smart hageplanlegging – hagearbeid i et hageparadis trinn for trinn

vill plen moderne designidee

Vi viser deg en ny trend for smart hageplanlegging – tregere hagearbeid. Du kan finne ut nedenfor hva dette betyr og fordelene med dette prinsippet.

Smart hageplanlegging – sakte bevegelse

Formende steiner gress hekketre

Hvis du / liker oss / trenger hagearbeid for å slappe av og foretrekker å tilbringe tid i det fri, vil du bli den såkalte Slow Movement – for smart hageplanlegging å være sikker på å sette pris på. Bevegelsen kommer fra USA og har blitt påvirket av prinsippet om å spise sakte. I likhet med måten helse er i forgrunnen med treg spising og teorien om at hvis du spiser saktere, kan du nyte maten bedre, er mottoet om sakte hagearbeid et liv nær naturen. Mennesker bør heller observere den naturlige utviklingen av planter og blomster uten å ha noen sjenerøs innflytelse. Metoden hjelper ikke bare miljøet, men hjelper også mennesker – du kan slappe av og bli kvitt stress.

Smart hageplanlegging i 5 trinn

Omsorg for grønnsaker av sitrontrær

Her er 5 enkle trinn for deg smart hageplanlegging:

1)      Lær å nyte prosessen. I dag er det veldig enkelt å betro noen oppgaven med å lage ditt drømmehageparadis. Men det som faktisk slapper av sansene er selve hagearbeidet. Start med en plen og stauder trenger egentlig ikke mye vedlikehold. Planlegg i detalj hvor og hva du skal plante og lag en skisse med markeringer. Unngå eksotiske planter og velg lokale blomster i stedet.

2)      Vanning med regnvann og gjødsel – Vi har allerede gitt deg tips om hvordan du kan spare penger og ressurser og hvordan du kan vanne hagen med regnvann – her. Samle komposten og bruk den til å gjødsle hagen. Denne teknikken tar tid, og vi anbefaler at du informerer deg selv i detalj om prosessen og er tålmodig.

Smart hageplanlegging slapper av sansene

Design sommerblomster busker trepergola

3)      Grønnsaker og frukt i hagen – Grønnsaker og frukt i hagen vil gi deg et alternativ til hurtigmat. Hvis du også har urter i hagen, står ingenting i veien for å nyte en hyggelig og sunn middag i det fri.

4) Bygg et fuglehus og tiltrekk sommerfugler i hagen – sommerfugler og fuglesang kan gjøre selv små hager til et paradis. Slapp av midt i naturen!

Sommer i hagen

Hage blomster planter plen

La timene og gresset vokse høyere

Rullesti busker lokale plantearter design ideer

Miljøvennlig og nær naturen

hage naturlig hagesti steiner busker

Bakgård med høy plen

design naturlig klipping av plenen

Grønnsakshage og urtehage

Urtehagepotter huspleie

Sitteområde i hagen

Benkestein grunnet lave planter

Japansk hage

japansk stil steiner trær studen

Hage i landlig stil

design plan blomster plen studen

Hagedam med vannliljer

Vannliljer sommerblomster planter

Previous Post
Et underjordisk hus i Hellas
Next Post
Luksus feriehus i Toscana imponerer med sin middelhavsarkitektur