15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Organiser flyttingen og få det gjennomført – Nyttige tips

Organiser flyttingen-utfør-la-få-ny-leilighet-innflytting

Flyttingen er rett rundt hjørnet. Den nye leiligheten er renovert og klar til innflytting. Nå er alle esker pakket og de fleste møblene er demontert og klare for transport. Nå må du organisere flyttingen.

Organisering av et trekk – flyttekasser, hjelpere og transportbiler er etterspurt her

Organiser flyttingen-utfør-la-flytte-i-ny-leilighet

Så flyttingen kan begynne! Det høres enkelt ut, men det er langt fra å være det. Selv det å klare å hale fire etasjer eller mer i trapperommet uten heis er ikke barns lek. Og den nye leiligheten kan også være i øverste etasje, og det er ingen heis tilgjengelig her heller. I tillegg er det kanskje ikke et passende transportkjøretøy tilgjengelig, og hele inventaret må transporteres med den lille bilen. Et mareritt. Og hvis de hjelpsomme vennene endelig nekter og ikke dukker opp, er det en katastrofe. Flyttebyråer er de beste hjelperne på dette tidspunktet og lar flyttingen skje som ved magi, uten at du trenger å løfte en finger selv.

Organiser nyttige tips for å flytte – pakk tidlig nok

Organiser flyttingen - pakke flyttekassene - ordne dem - skrive dem ned

I god tid, når flyttedato er satt, kan du planlegge å pakke en eske hver dag. Flyttebokser er overalt, og du kan til og med låne dem. Imidlertid bør du merke boksene slik at du kjenner deg selv eller de bevegelige hjelperne vet hvor innholdet hører hjemme. Når du pakker kan du også dra nytte av den fantastiske muligheten til å sortere ut og kaste bort ting du virkelig ikke trenger eller har to eller tre ganger. Husplanter og lignende bør plasseres i varebilen sist, slik at de er i det kjente miljøet så lenge som mulig, fordi de også føler noen endring.

Organiser flyttingen eller få den utført

Organiser flyttingen - la den gjennomføres - leie en vogn

Spesielt når møbler som et piano eller en vannseng må transporteres, liker spesielle flyttefirmaer Flytting – www.alexanderkeller.ch ideell og ekstremt nyttig partner. Selv med mulig midlertidig lagring av forskjellige møbler, for eksempel hvis du oppholder deg i utlandet for en kort tid og kommer tilbake til landet på et senere tidspunkt. Eller selv om flyttingen fra en leilighet eller hus til en annen ikke kan være jevn og sømløs og møblene må lagres i mellomtiden. Det kunne ikke vært mer praktisk enn med støtte fra et profesjonelt flyttefirma, som også har lagringsplass.

Gode ​​venner kan hjelpe til med å organisere flyttingen

Flytte-organisere-hjelpere-støtte-papp

Å pakke et trekk på skulderen alene er tull og tar tid og krefter. Det beste du kan gjøre er å gi vennene dine beskjed så tidlig at du trenger mye hjelp fra dem på dag X. Jo flere det er i starten, jo raskere vil selve flyttingen finne sted. Og på dette tidspunktet er det også tilrådelig at du inviterer mer enn du trodde, fordi du må forvente to til tre avslag.

Organiser flyttingen og forhindre stress

flytte-organisere-venner-drikke-donasjon-vennskap-øl

Hjelperne skal kunne ha det gøy og virkelig takle det. Alle med ryggproblemer, knesmerter eller ødelagte hofter bør ikke tilhøre hjelperlaget eller heller hjelpe med organisatoriske spørsmål. Hvis det også er en blant vennene Føreren av en lastebil befinner seg, desto bedre. For venner bør du gi noen fine ting på forhånd, avhengig av starttiden for flyttingen, for eksempel smørbrød, kaffe eller pølser med rundstykker, etc. Dette løfter ikke bare stemningen, men gir deg også styrke og energi til å hive esker og møbler. Til slutt, en kald øl som takk og flyttingen er gjort og kanskje samtidig var det et hyggelig møte med venner og bekjente.

Organiser flyttingen din og flytt inn i din nye leilighet uten bekymringer

Flytt-organiser-bær-ut-la-flytte-bokser-flytte-flytte-inn

Previous Post
Bruk et bakgrunnsbilde som veggdekorasjon og effektiv aksent
Next Post
32 negldesigner for å lage deg selv med neglelakk + instruksjoner