15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hus laget av tre integrerer den plassbesparende trappen i det moderne boarealet

Steinheller gulv småstein tretak hvite bjelker

En moderne Hus laget av tre midt i et tettbygd distrikt i Singapore fascinerer med gjennomtenkt arealplanlegging og plassbesparende konsept.

Hus laget av tre – utmerket moderne arkitektur

Glassrekker i tre av stål, tak i glassvegg

At Hus laget av tre fokuserer landskapet perfekt. Bygningen ligger i smalt terreng, noe som utgjorde en stor utfordring for arkitektene. På den ene siden ønsket de å utnytte den tilgjengelige plassen best mulig, og på den andre siden ønsket kundene absolutt å ha en hage. De liker å bli utendørs om sommeren og liker å flytte livet utenfor. Problemet ble løst på en kreativ måte – huset og hagen var sømløst forbundet. Interiøret design inspirerer med bruk av naturlige materialer. Tre karakteriserer interiøret og løsner på betongelementene. Takets varme farge står i kontrast til det hvite gulvbelegget. Vinduer fra gulv til tak tillater rikelig med sollys inn i interiøret og åpner huset mot hagen.

Hus laget av tre – plassbesparende trapp forbedrer interiøret

Gulv originalt takdesignhyllesystem

Det absolutte høydepunktet i interiøret er den plassbesparende trappen som forbinder første etasje med andre etasje. Treelementene og glassrekkverkene skaper en visuell forbindelse til interiøret. Stålkonstruksjonen, som kan leses innvendig, gir stabilitet. Takket være det originale konseptet er det nok plass under for en koselig stue, mens soverommene er oppe. Alle vinduene vender ut mot hagen, som er skjermet fra gaten av høyveggede planter. En liten dam og innfødte plantearter får hagen til å se naturlig og innbydende ut. At Hus laget av tre er et prosjekt av arkitektstudiet Guz.

Moderne arkitektur fra Singapore – sømløs forbindelse mellom hus og hage

Hageform eksotiske planter trær

Husinngang med hagedam og eksotiske planter

Hus inngang tre tak flaggstein hage dam

Tak og vegg av tre med planter

Hagedam eviggrønne planter tretakdesignideer

Kreativ takdesign og mange takvinduer

Designideer moderne husdesignideer

Hyllesystem i andre etasje

lite terreng plassbesparende interiørdesign naturlige materialer

Veggdesign eksotisk moderne arkitektur familiehus

En moderne Hus laget av tre midt i et tettbygd distrikt i Singapore fascinerer med gjennomtenkt arealplanlegging og plassbesparende konsept.

Previous Post
Et underjordisk hus i Hellas
Next Post
Luksus feriehus i Toscana imponerer med sin middelhavsarkitektur