15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sove med en BH eller ikke – bærer bruk av risiko for brystkreft og forhindrer slapp bryst?

En selvfølge for noen, utenkelig for andre: Å sove med en BH deler ikke bare meninger når det gjelder komfort, det er påstander om at det ville forårsake sykdommer som brystkreft. På den annen side skal det å ha på seg en bh i løpet av natten forhindre at brystene henges. Men å sove med en BH er usunt, eller rettere sagt, du kan virkelig dra nytte av det i kampen mot tyngdekraften?

Er det skadelig å sove i en BH??

Sove med en BH eller ikke - fordeler og ulemper

Mange kvinner kan nesten ikke vente med å bli kvitt dette irriterende plagget som klemmer og klyper etter en lang dag på jobben. Å hevde at dette vil hjelpe brystene dine til å begynne å falle over tid, får deg til å føle deg skyldig. Andre, derimot, føler seg så komfortable i den at de bærer den selv i seng. På sin side er disse kvinnene bekymret for påstanden om at dette ikke er bra for helsen. Så kan du sove med en BH eller ikke?

Det er økt risiko for brystkreft?

Å sove med en BH sies å øke risikoen for brystkreft

Sannsynligvis den største frykten når det gjelder å sove med eller uten BH, er at det kan forårsake brystkreft. Dette ryktet om at bh -søvn og brystkreft henger sammen startet i 1995 da en bok ble navngitt "Kledd for å drepe" kom ut ved å påstå at bruk av bh -bh forstyrrer strømmen av lymfevæsker og at giftstoffer ikke kan fjernes på denne måten. Dette fører igjen til utvikling av brystkreft på sikt.

Studier som hevder at å sove med en BH øker risikoen for kreft

Ifølge forskjellige studier er det imidlertid ingen bevis for å bekrefte dette. At "John Hopkins All Children’s Hospital" til og med forklarer på nettstedet sitt at det ikke bare er ufarlig, men også at det ganske enkelt er et spørsmål om komfort om man skal sove med en BH eller uten det bedre alternativet. En studie utført i 2014, der kvinner som tidligere lider av brystkreft ble spurt om vanene sine når det gjelder bruk av BH, bekrefter at det ikke er tegn på en sammenheng. Denne studien ble utført av National Center for Health Research. BH -typen antas heller ikke å være forbundet med brystkreft. Dette bekreftes av onkologen Dr. Laura Hutchins.

Om natten bh’er i kampen mot tyngdekraften?

Er det skadelig eller gunstig for helsen å sove med en BH

Bør du sove med en BH for å unngå slappe bryster? Hvis du har plaget deg med ubehagelige BH -er om natten av frykt for at brystene dine ellers ville gi etter for tyngdekraften, beklager vi å fortelle deg at dette var forgjeves. Leger, inkludert den australske familielegen Dr. Ginni Mansberg, forklar at denne effekten avhenger av andre ting. Bindevevet spiller en stor rolle i dette, og mer presist tynne bånd laget av kollagen og elastin.

Ledbåndene utsettes for mer eller mindre vekt gjennom dagen. Det er derfor normalt at store bryster på et tidspunkt faller mer enn små bryster. Det er ingen kontroll over dette, så det er ingenting du kan gjøre med det hvis du sover med en BH på. Med en sunn livsstil er alt du kan gjøre å sette den av. I tillegg er brystene i horisontal stilling når de ligger og utsettes ikke for tyngdekraften – uansett om de er med eller uten BH.

Hvorfor er det usunt å sove med en BH som ikke passer??

Hvis du har en stor byste, er BH -er veldig behagelige for natten

Så slapp bryst kan ikke unngås med BH, og det er ingen risiko for brystkreft som følge av å ha på seg BH -ene. Men hva med andre helseproblemer som følge av å sove med en BH??

Det største problemet med BH -er er at et overraskende stort antall kvinner (80% ifølge Woman’s Day) faktisk bruker feil størrelse bh. Hvis det er for stort, vil det ikke kunne støtte brystene som det skal. Hvis det er for lite, er det ubehagelig, og ifølge Dr. Seth Rankin, grunnlegger av London Doctors Clinic, har noen få bivirkninger.

Så hvorfor ikke sove med en BH som faktisk er for stram? For det første vil en BH som er for stram, etterlate merker på huden som kan være permanent hvis huden ikke får muligheten til å komme seg etter dem. På den annen side kan dette faktisk forstyrre dreneringssystemet til lymfekarene. Derfor er riktig størrelse veldig viktig.

Konklusjon – er det bedre å sove med eller uten BH??

Skal du ha BH på kvelden eller ikke - tips til kvinner

Enten du sover med en BH eller ikke, er det ingen fordeler eller ulemper så lenge du har på deg riktig størrelse. For å garantere dette, bør du for eksempel søke råd i et boutique. Der vil målingene dine bli tatt, og riktig BH -størrelse og den mest passende bh -typen for din fysikk vil bli bestemt. Denne prosedyren bør også gjentas en gang i året.

Bruk komfortable sports -bh'er om natten for en god natts søvn

Spesielt kvinner med store byster sover mer komfortabelt med BH -er fordi alt holdes i form. Hvis du også synes det er mer behagelig, er det tilrådelig ikke bare å bruke forskjellige BH -er om natten enn om dagen (de slites ut raskere om natten), men også å bære BH -er uten tråder. For eksempel, hvis du sover med en sports -bh, vil ikke bare brystene holdes i form, men du vil også være skånsom mot huden og unngå ubehagelig press. Det samme gjelder braletten.

Du finner mer om emnet på uamshealth og parfaitlingerie; Artikkel av John Hopkins All Children’s Hospital; Studer fra Nasjonalt senter for helseforskning

Previous Post
Et underjordisk hus i Hellas
Next Post
Luksus feriehus i Toscana imponerer med sin middelhavsarkitektur