15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

10 gode tips for et miljøvennlig hagedesign

levende uteområde resirkulerte materialer tre

Sommeren er den tiden du oftest er utendørs. Det er fokuspunktet for mange hverdagslige aktiviteter, enten du skal anlegge hagen din, samles med familie og venner, eller bare vil slappe av og sole deg. Uteområdet er også en flott måte å utvide ditt naturvennlige hjem ute. Du kan også sette de grønne plantene utenfor som dekorasjon eller implementere dine miljøvennlige ideer. Hvis du planlegger å redesigne uterommet på en miljøvennlig måte, har vi her 10 interessante forslag til en miljøvennlig hagedesign.

Miljøvennlig hagedesign – Koble uteområdet med innendørsområdet

Areal nahltos koble tregulvbord terrasser glass skyvedører

Et flott alternativ for en miljøvennlig hagedesign, er å la interiøret i huset renne utover. Ved å åpne vinduer og dører kan du ventilere rommene og slippe inn frisk luft. Såkalte vindusvegger som åpner ut mot terrassen er enda bedre. Glassdører og vinduer er også ideelle for å slippe frisk luft inn i rommet uten å slippe inn skadedyr i de lune sommerdagene.

Resirkulert materiale for en miljøvennlig hagedesign

Bruk naturmaterialer, spar penger ideer for hagedesign

Hvis du vil bygge et dekk av tre, gå for det miljøvennlig hagedesign resirkulert og gjenbrukbart trevirke som tidligere ble brukt til andre bygninger. Mange tømmerverk tilbyr et bredt utvalg av resirkulert tømmer som er perfekt for prosjektet ditt. Betong, smijern og til og med jernbanesviller kan brukes veldig godt på terrassen. Du vil bli overrasket over hvor flott ditt utendørs prosjekt vil se ut med disse materialene.

 For et miljøvennlig hagedesign, bytt ut gammel belysning med energibesparende

Sparer strømkostnader Ideer LED -belysning hage plen Tips 3

Uterommet ditt kan være både estetisk miljøvennlig og praktisk. Og her kommer belysningen for en miljøvennlig hagedesign I spillet. Ofte tenker du ikke på det, men spesielt gammel belysning bruker mye energi og driver regningene opp. I stedet er det best å erstatte dem med energisparende eller til og med solcellelamper. Du kan erstatte gamle lyspærer med LED -lamper, som avgir et lysere lys. Bruk dem til å belyse hagestier, innganger, garasje og hage.

Et miljøvennlig hagedesign ved å gjenbruke gammel innredning

Bygg dine egne ideer til utendørsmøbler 4

Hvis du liker å bruke gamle ting til et nytt, interessant formål, er det beste stedet å starte utendørs. For miljøvennlig hagedesign du kan ta et gammelt møbel som har stått i garasjen, kjelleren eller loftet lenge og bruke det til for eksempel å lage en blomsterpotte til terrassen. Du kan også finne noe som passer på loppemarkeder. Alt du trenger å gjøre er å gi varen en ny maling og lakk og finne en ny bruk for den. For for eksempel et sidebord kan du bruke et balkongrekkverk i smijern, hvor du legger en tallerken laget av blåstein.

 Installer nyskapende teknologi for å spare energi

Innovative teknologier for hagedusjer reduserer strømkostnadene

En variant for miljøvennlig hagedesign er knyttet til forskjellige systemer og teknologier. Gjør en sammenligning som vil være verdt og velg dem i stedet for muligens vakrere dekorasjoner. Bevegelsesdetektorer som bare slår på lyset når en person eller et dyr går forbi eller en annen bevegelse er registrert, er spesielt fordelaktige. Slike bevegelsesdetektorer brukes best i bakgården, f.eks. i bakhagen og for å bytte ut annen belysning. Vurder å kombinere ditt hjemmesikkerhet og belysningssystem med en smart hjemmeteknologi for å oppnå miljøvennlig hagedesign å utvide. På denne måten har du muligheten til å kontrollere belysningen via Internett på smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen, noe som også sparer energi.

Hold hagen din vakker mens du sparer ved å bruke regnvann til vanning

samle ressurser spare penger ideer miljøvennlig

Alle elsker de frodige, grønne plantene og fargerike blomster i hagen, men vannregningen som følger med vedlikehold av dem kan gjøre deg desperat. Prøv for det miljøvennlig hagedesign, å bygge inn et system som lar deg lagre regnvann. Det brukes til å lede regnvannet fra taket via regnerennen inn i en stor beholder. Du kan deretter bruke en pumpe til å vanne hagen med dette vannet. Du kan også leie en landskapsarkitekt for å se på mulige og passende miljøvennlige alternativer spesielt for deg.

For et miljøvennlig hagedesign, bygg lekeområdene for barna dine av miljøvennlige materialer

ordne hage klatrevegg bygge ideer hagegjerde

Du kan også bruke lekeområdet til barna for å dele sine fantasifulle ideer for en miljøvennlig hagedesign å implementere. Gamle gummidekk og gummigulv brukes ofte på skoler og lekeplasser. Du kan også bruke noe slikt. Slike gulv er ikke bare mykere enn tradisjonelle tregulv, men de er også tilgjengelige i forskjellige farger som kan stimulere barnas fantasi.

 For et miljøvennlig hagedesign, bland naturlig jord til hagen din

Materialer takterrasse design ideer tips 2

Mange gartnere bruker en formue i hagesenteret hvert år på å kjøpe pottejord, gjødsel og annet gulv til hagen sin. For å spare penger på dette, bør du vurdere å finne plass til en komposthaug som du kan bruke til å kaste matrester. Så etter en stund vil du få næringsrik jord og blomstene og plantene dine vil vokse bedre og bli vakrere, takk.

 Installer energibesparende varme- og kjølesystemer

Levende ideer peisoppvarming kalde kvelder ideer

Varme- og kjølesystemer er en fin måte å kontrollere temperaturen på. Du bør imidlertid sørge for at du velger miljøvennlige varianter som ikke avgir skadelige gasser som er ansvarlige for drivhuseffekten. Ta råd når du kjøper for å være sikker på at du leter etter miljøvennlig hagedesign velg riktig enhet. Vær oppmerksom på JAZ (årlig arbeidsnummer).

For miljøvennlig hagedesign, velg også miljøvennlige hagemøbler

Pergola fe tenner peis miljøvennlige levende ideer

Når du designer utendørsområdet på en miljøvennlig måte, ikke glem avslapningsområdet. Vurder brukte møbler som du kan finne på et loppemarked og restaurer dem. Eller du kan lete etter terrassemøbler i resirkulert plast. Hvilehjørnet ditt skal være koselig og avslappende, men ta likevel hensyn til jordens ressurser.

Previous Post
Magiske brudepikeantrekk for glamorøse opptredener
Next Post
8 viktige motetrender for høsten-vinteren 2014 på et øyeblikk