15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Luksuriøst bolighus 02 av Daffonchio & Associates

Designer-hus-stue-med-kjøkken

Luksuriøst bolighus 02, hvilken av Daffonchio & Associates Arkitektteamet designet i 2014 er basert i Sør -Afrika. Bostedet ligger på en rolig, tilbaketrukket stand og er omgitt av et stort antall trær. En opplevelse i en etasje med luksuriøse møbler og hyggelig liv i og utenfor huset. Fordyp deg i den inspirerende utformingen av denne boligen.

Luksuriøst bolighus 02 med takfot og takvindu

Kveld-lys-belysning-i-huset-02

EN luksuriøst bolighus 02, som består av to oppholdsrom, nemlig stue og soverom. Begge områdene har lange, lave tak som ser ut som en flytende buffer for å gli forbi. Takene støttes av ytre stålsøyler, akkurat som veggene som plutselig stopper på et tidspunkt fra taket der vi har vinduer i takvinduet i innvendig og utvendig. Denne takvindustrukturen i vinduene lar oss se trærne rett foran øynene våre mens vi er i stua eller på kjøkkenet. I løpet av dagen spreder du spredte solstråler med mindre varme. Om natten sørger neonbelysningen fra taket under Lichtgaden for hyggelige timer. Den koselige atmosfæren understreker effekten av de nesten “flytende” takene, sett gjennom det matte, myke lyset. De dype takutspringene fra takene og de overdådige betongplatene forstørrer huset og inkluderer hagen visuelt i hele stuen. Takoverhengene gir også skygge om sommeren og beskytter huset mot den økende varmen.

Luksuriøst bolighus 02

Dam-nær-huset-tre-tre-gangsti

Langs nordsiden av stueområdet med sine ca. 16 m2 har vi en skyvedør i glass uten vinduskarmer og som strekker seg fra tak til gulv. Når vi flytter denne flotte døren, forsvinner den bak hulvegger, og stuen blir automatisk en praktisk hageterrasse med komfort i stuen. To store glidebrytere i den sørlige delen av huset fører inn i et stille gårdsrom. EN luksuriøst bolighus 02, som leder deg gjennom en designer inngangsdør, som ble designet av den sørafrikanske kunstneren Marcus Neustetter, inn i en oase av avslapning og rekreasjon. Utsiden av denne døren er laget av stål, som er kuttet med en laserenhet; det indre laget er laget av valnøtt, og et glasslag mellom de to slipper nok lys gjennom i løpet av dagen og natten. Glassbildet, skåret med laserteknologi, karakteriserer de topografiske omgivelsene i Johannesburg, hentet fra Google Earth. En minimalistisk arkitektur, ekspansive overflater, mykt sollys og hvite vegger er bakgrunnen for andre kunstverk i huset. Dammen og svømmebassenget er basert på et økologisk prinsipp samtidig. Det er en del av hagen med grusbanker som gangstier mellom hagen og bassenget. Det plantebaserte kloakkrenseanlegget blander seg med landskapet rundt huset.

Veggbekledning og sovesofa for romdeler

Natursteingulv med høyglans

rød-teppe-med-runde-motiver-osmannisk

Kjøkkenkrok med spisebord og stue

liten-bilderamme-vegg-dekor-malerier-moderne-stol-for-lesing

Sømløs grense med hagen

Naturstein-gulv-med-glans-spisebord-laget av marmor-skinnstoler

Skyvedører som ser ut til å ha forsvunnet Vegger i naturstein og gulv av jern og materiale Tak ser ut til å svinge Hage-med-trær-en-etasjers hus Hage med plantede bjørketrær Inngang-med-vegg-dekor-og-røde stoler Original design av inngangsdøren Betongpaneler-gangveier-takbelysning Takvindu med neonbelysning Bad-med-et-badekar-tre servant

Previous Post
Magiske brudepikeantrekk for glamorøse opptredener
Next Post
Sove med en BH eller ikke – bærer bruk av risiko for brystkreft og forhindrer slapp bryst?