15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Naturstein i hagen og interiøret i et moderne hus i San Marino

Naturstein i hagen -moderne-minimalistisk-bassenget-betong

I 2014 designet ARCHINOW dette to-etasjers huset i San Marino. Den eksklusive eiendommen tilhører et ungt par bankfolk. I sin stressende hverdag strebet de etter fred og avslapning uten å måtte gi avkall på luksus. Designerne og arkitektene skapte et moderne interiør der robuste materialer og rette proporsjoner dominerer. Gjennom bruk av naturstein i hagen og interiøret utvides boarealet til utsiden, og resultatet er et elegant, romslig bosted med flotte høydepunkter.

Naturstein i hagen og interiøret – et eksklusivt hus i San Marino

Naturstein i hagen -basseng-plen-betong-grus

Husets L-formede konsept resulterer i en indre gårdsplass der huseierne kan nyte fritiden ved bassenget uforstyrret. Takket være gulv-til-tak-vinduene, som også fungerer som terrassedører, kan du nå utsiden fra alle rom i første etasje. En overbygd terrasse med stue og spisestue er også tilgjengelig. Litt til den ene siden er en andre, mindre terrasse som tilhører et av soverommene og byr på et spesielt høydepunkt – en dam med koifisk.

Naturstein i hagen -utendørs-belysning-basseng-plen

Bruken av naturstein i hagen og interiøret fungerer som et forbinder, kreativt og samtidig arkitektonisk element. Dette skaper en jevn overgang til innsiden av huset. Interiøret domineres av rette proporsjoner, robuste overflater og det mangler frills. Lett tre, stein, glass og polstring i fint skinn i nøytrale jordfarger skaper et harmonisk helhetsbilde og får møblene til å se elegant og smakfullt ut.

Naturstein i hagen-plen-basseng-belysning-terrasse

Et spesielt høydepunkt er det private velværeområdet. Det er et innendørs basseng, et treningsrom, en badstue og dusjer tilgjengelig. Materialene som brukes her er også edle og elegante – naturstein, glass, mosaikkfliser og tre. Et veldig interessant designet bad med uvanlig flislegging i oransje og en aksentvegg med lekne motiver gjør inntrykk.

naturstein-hage-stein-hage-hus-moderne-carport

Hagedesignet til luksushuset er perfekt skreddersydd for huseierens travle livsstil. Fremfor alt vokser robuste, tørke-tolerante planter der, og området ved bassenget er dekket av plen. Men den lille terrassen med dammen gir en spesiell utsikt og ligger akkurat overfor et veldig gammelt, stort eiketre.

naturstein-hage-betong-stein hage-balkong

naturstein-hage-steinete-gulv-til-tak-vindus-dam

naturstein-hage-utsikt-eik-terrasse

naturstein-hage-hus-gate-moderne-arkitektur

naturstein-inne-trapper-tre

naturstein-inne-korridor-partisjon-innvendig trapp

naturstein-interiør-stue-beige-spisebord-peis

eksklusivt innendørsbasseng i naturstein

naturstein-innendørs-svømmebasseng-velvære-sofaer

naturstein-innendørs-dusj-glass-vegg-velvære

naturstein-interiør-bad-mosaikk-flis-badekar-dusj

naturstein-interiør-bad-dusj-minimalistisk

naturstein-interiør-bad-minimalistisk-tre-grå

trening i innendørs treningsrom i naturstein

* et prosjekt av ARCHINOW

Previous Post
Magiske brudepikeantrekk for glamorøse opptredener
Next Post
8 viktige motetrender for høsten-vinteren 2014 på et øyeblikk