15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Omdesign av et basseng til en urtehage på takterrassen

Urtehage takterrasse frokostterrasse utsikt over det tidligere takbassenget

Bylivet har alt – kultur, uteliv, gastronomi og fremfor alt urbane landskap. Hagearbeid kommer som regel sjelden i tankene. Men landskapsarkitekten David Seiter sier at vi kan og bør vende oss til vårt eksisterende landskap og dyrke vår egen mat. Et av hans siste prosjekter, “Bassenggård “, er et overbevisende bevis på hvordan du kan designe en urtehage på takterrassen.

Urtehage på takterrassen til restauranten “The Press Lounge”

Urtehage på spisestuen på taket utendørs planter

som Adam Block Seiter kontaktet ham med ideen om å konvertere bassenget på taket av restauranten hans, “The Press Lounge”, til en frokostterrasse med en urtehage, og Seiter var begeistret. Prosjektet kombinerer Seiters lidenskaper for byutvikling, hagearbeid og takterrasse -design på et sted som Manhattan. Resultatet er et elegant eksempel på hvordan du kan dyrke urter og grønnsaker nesten hvor som helst. Gjestene spiser i nærheten av ingrediensene i måltidene.

terrassert urtehage på takterrassen

Urtehage takterrasse takbasseng redesign spisestue

Blocks opprinnelige idé for hagen var å senke spisestuen inn i takområdet der det tidligere bassenget var. I henhold til denne planen, Seiter og teamet hans fra Future Green Studio designet et system med terrasserte plantemaskiner. Når du faller fra bassengdekket på bassenggulvet, myker plantene overgangen til lavere nivå og gir til og med enkel tilgang til plantene.

Bassengetrappen og dybden har forblitt

Urtehage terrasse basseng konvertering ipe terrassetrapper

IPE -terrassebord brukes hovedsakelig gjennom hele prosjektet. Mens det Bassenggård En eksklusiv og eksklusiv ombygging i restauranten kan inspirere andre til å eie sine egne Urtehage på takterrassen eller på balkongen å designe.

Noen konklusjoner kan vi trekke av dette fine eksemplet:

1. Bruk alt materialet på nytt hvis du kan. Som terrassen. Dette sparer penger, skaper avfall og skaper et forhold til hver komponent i hagen din.

Rader med plantepotter med urter

Urt hage takterrasse Manhattan plante container terrasse form

2. Arbeid i harmoni med arbeidsstedet, ikke mot det. Behold mer av det tidligere bassenget hvis mulig. Bassengetrappen og rekkverket har stått igjen. De brukte til og med bassenglysene. Den sunkne spisestuen har også plass til gjester fra vinden. Ikke vær så insisterende på designtrender eller hvordan du synes hagen din skal se ut. Anta hva byggeplassen gir deg.

Hvorfor ikke designe en urtehage på takterrassen selv?

Urtehage på takterrassen

 3. Løs problemer kreativt. De terrasserte plantebeholderne skjuler og kamuflerer forskjellige størrelser og dybder. Dette gir mulighet for allsidighet når det gjelder planting. Essensielle, langlivede urter, som rosmarin, har blitt plantet i større planter, mens mindre, mer delikate urter vokser i grunnere plantasjer.

Takhager har også den ekstra utfordringen å håndtere jordens vekt. Jorda, når den er våt, er ekstremt tung og krever derfor en spesiell blanding av lettere materialer. Et selskap som heter ROOFLITE leverer denne nye blandingen for prosjektet.

det gamle bassenget beholdes

Urtehage design takterrasse terrassebord bassengbasseng

4. En produktiv hage er en vakker hage. Pool Farm -prosjektet viser at du kan lage en hage og dyrke din egen mat uansett hvor du bor. Det viser også at produktive urtehager kan være like verdifulle og vakre som blomsterhagene.

Selv om vi ikke alle har en takleilighet eller grønnsakshage på taket, har mange av oss forhager, terrasser, vinduskarmer eller til og med vegger som vi kan bruke. I stedet for en frodig, grønn plen, tenk på en liten urtehage.

en hyggelig uteservering

Urtehage takterrasse utsikt manhattan landskapsarkitekt

Previous Post
Magiske brudepikeantrekk for glamorøse opptredener
Next Post
8 viktige motetrender for høsten-vinteren 2014 på et øyeblikk