15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

En liten hage på flere plan i California

En liten hage-bakgård-peis-personvern-skjerm-trepaneler

Et romslig uteområde tilbyr utvilsomt flere forskjellige og fantasifulle designalternativer. En liten hage, derimot, lar ikke så mange alternativer stå åpne, men kan også utformes på en leken måte, slik at alle krav og behov til hageeieren blir dekket. Gjennomtenkt hageplanlegging med en klar og enkel struktur garanterer optimal hagedesign. Eierne av en liten del av hagen har stolt på profesjonell erfaring fra SEED Studio, og resultatet er mer enn imponerende. En koselig sittegruppe, en peis med seter og hevede senger for små og store planter er harmonisk designet ved siden av hverandre på bare noen få kvadratmeter. En personvernskjerm og dermed en rolig og koselig atmosfære gjennom hagedekorasjon og stemningsfull belysning tilbys også.

En liten hage i California

En liten hagesete sofa utemøbler

Det er virkelig imponerende hva landskapsarkitektene har oppnådd med denne lille delen av hagen. De designet den lille bakgården på en terrassert måte og delte den inn i flere områder. Dette skaper forskjellige funksjonelle rom, og det er plass til å sitte og grille så vel som for store anlegg. Disse er visuelt atskilt fra hverandre, men skaper samtidig en harmonisk helhet. Småvoksende planter og andre dekorative elementer setter aksenter og avrunder det koselige hagedesignet.

En liten hage med flere nivåer

En liten hagemøbel utendørsmøbler buddha statue

Siden det er en bakgård mellom husene, er en personvernskjerm fra alle sider nødvendig. Denne funksjonen oppfylles av trepanelene, som optimalt beskytter personvernet og samtidig har et naturlig utseende. Høye bambusplanter gir et nytt notat. Kombinasjonen av små og store busker, prydgress, sukkulenter og andre lettstelte planter gir hagedesignet en leken karakter. Potteplanter og hagedekorasjoner fullfører den koselige atmosfæren. For disse er imidlertid den polstrede sittegruppen med koselige puter spesielt nyttig.

En liten hage med peis og en koselig sittegruppe

En liten hage-grushage-tørke-kjærlig-planter

Den koselige sittegruppen er designet på et tredekk med en fin, varm farge og er omgitt av planter. Det nedre nivået er dekket av småstein og noen få betongfliser indikerer veien til sittegruppen. I dette området er det en brannskål laget av Corten -stål med fire seter laget av trestammer. Grus eller et steingulv er i utgangspunktet den beste overflaten for en utendørs peis eller peis. Den koselige atmosfæren skaper ikke bare den knitrende ilden, men også de romantiske eventyrene og lanternene.

en-liten-hage-grus-peis-tre dekk

Den terrasserte hagedesignen er spesielt nyttig og funksjonell i små hager. Flere nivåer skaper en visuell innvirkning på raushet. Små områder fungerer på samme måte som rommene i interiøret og vil definitivt finne mer bruk enn en stor plen. Forhøyede senger kan utformes estetisk, og som her kan grillområdet skilles visuelt fra sittegruppen. Ved å bruke forskjellige materialer, for eksempel tre og grus, kan du skape en lignende effekt. Planter og dekorasjoner fungerer som forbindelseselementer.

en liten hage-peis-sitteplasser-romantisk atmosfære

en-liten-hage-grus-sityplaty-peis

a-liten-hage-grus-tre-betong-fliser

en liten hage-peis-grustrapp-personvernskjerm

en-liten-hage-plante-grus-lettstelt

* et prosjekt av Seed Studio

Previous Post
Magiske brudepikeantrekk for glamorøse opptredener
Next Post
8 viktige motetrender for høsten-vinteren 2014 på et øyeblikk