15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hagearbeid og landskapsarbeid – Riktig omsorg for hagen om høsten

Hagearbeid og landskapsarkitektur Beauty Freshness Freedom Butterfly

Er du interessert i hagearbeid og landskapsarbeid?! Vi har noen nyttige ideer til Hagearbeid og landskapsarbeid klar for deg til høsten. Høsten krever mye tid til hagen og blomstene. Dette er riktig tidspunkt hvis du ønsker å pusse opp hagen og landskapsarbeidet. Hva bør vi vite denne tiden av året?! På grunn av temperaturendringene er dette en av de vanskeligste tider for hagen din. Du må ta godt vare på ham og vurdere plantens behov.

Hagearbeid og landskapsarbeid – omsorg om høsten

Hageblader blomster sesongen høst høstvann

De får mye mindre lys om høsten enn om våren. Veksten bremser og de får mindre og mindre vann. Det betyr at du også bør vanne mindre og bare gjøre det når jorda er tørr. Temperaturene synker om høsten og plantene kan fryse i hjel. Pass på at blomstene ikke blir våte og bladene ikke blir kalde, men ikke glem å vanne plantene som ber om det.

Hvordan skal vi klare oss ordentlig Hagearbeid og landskapsarbeid pass på? Ta med alle blomsterpotter i huset som er utsatt for forkjølelse. Denne listen inkluderer palmer, kaktus og sitrus trær. Sørg for at de ikke er syke før du tar dem med hjem. Oktober er veldig egnet for pelargoner, nelliker og fuchsia. Velg et rom der det er rikelig med lys og frisk luft. I slutten av oktober kan du gjødsle. Slik “immuniserer” plantene og beskytter dem mot sykdommer. I løpet av høstdagene kan du finne et annet sted for buskene og trærne i hagen. I løpet av høsten tenker du også på våren, uansett hvor langt den ser ut. Nå er det på tide å plante dine egne blomster. Hvis du skulle bestemme deg for noen tidlige varianter av hyacinten eller tulipanen, vil de dekorere hagen din og landskapsarbeid snart nok. Lag de beste forholdene for dem, legg blomsterpottene på et mørkt og kjølig sted. Men du bør ikke fryse i hjel under noen omstendigheter. Om 2-3 måneder vil du ha vårblomster, og de vil glede deg over sin skjønnhet. Noen gartnere planter rosene om våren, men andre gjør det om høsten. Dette gir planten tid til å bygge sine røtter allerede på høsten. For å få en vakker plen må du klippe den enda sjeldnere om høsten. Ikke glem å beskytte hagemøblene mot kulde.

Ideer for hagearbeid og landskapsarbeid – blomstene i høsthagen

Hage- og landskapsdesign dekorasjonstips triks

Høsten er en fargerik og mangfoldig sesong. På grunn av dette, ikke bekymre deg for at hagen blir tom. Noen blomster bestemmer seg for å blomstre om høsten. Michaelis tusenfryd. De elsker sollys, fuktighet og frisk luft om sommeren og de kjølige rommene om vinteren. Bøy dem fra kulde, og de vil takke deg om våren.

dahlia vakre blomster perfekte dekorasjonsideer lilla

Dahliaen. Den krever mer vann enn Michaelis Daisy, men har mer utholdenhet om vinteren. Det bør ikke utsettes for direkte sollys. Disse blomstene har forskjellige farger og former og er et utmerket tilbehør for deg Hagearbeid og landskapsarbeid.

Hagearbeid og landskapsarbeid Yarrow Riktig omsorg Blomster faller

Ryllik. I gresk mytologi ble denne planten brukt til å helbrede sår. Den er veldig egnet for en hageplante og har også utholdenhet til kaldere temperaturer.

Krysantemumrosa gir en fin duftende frisk atmosfære

Krysantemum. Hun er hagenes dronning. Hun elsker fuktighet, sollys og har god utholdenhet for lave temperaturer. Den blomstrer til sen høst og har magiske krefter – driver bort onde ånder fra huset.

Dekorasjonsideer for høsthagen.

Tallene til forskjellige skogsdyr er veldig egnet for høsthagen. Pinnsvin, ekorn og ender gjør det veldig bra på de gule bladene i hagen din. Velg forskjellige dekorative blomsterpotter, hvis hagen din tillater det, lag et spesielt sted for fuglene å spise. Dette lille huset vil ikke bare mate fuglene og beskytte dem mot kulde, men vil også invitere dem til hagen din og livne den opp med sangene sine.

dahlia rød farge nydelig blomsterpleie

Hagearbeid og landskapsarbeid ryllik frisk bedre humør     Hagearbeid eller landskapsarbeid Krysantemum rød oransje farge  flotte farger og nyanser rødgrønn høstpleie

Previous Post
Magiske brudepikeantrekk for glamorøse opptredener
Next Post
8 viktige motetrender for høsten-vinteren 2014 på et øyeblikk