15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Populære lange frisyrer med smell – 20 stylingideer og tips

Lange frisyrer med smell rett-brunt-hår-rett-fullt-smell-enkelt-frisyre-kvinner

Smellen er alltid en del av frisyrtrender og er også veldig populær blant stjernene og kjendiser med langt hår. Enten du har rett eller krøllete hår, passer smellet til alle hårtype. Hvis du vil kutte pannen i frynsene, men ennå ikke har bestemt deg for en nøyaktig type smell for ditt lange hårklipp, har du kommet til rett sted. I artikkelen presenterer vi den mest populære Lange frisyrer med smell og noen nyttige stylingtips for et vakkert utseende.

Lange frisyrer med smell for rett hår

Lange frisyrer med smell rett-fullt smell-hårklipp-langstrakt ansiktsform

Hvis du vil endre det kjedelige hårklippet, bør du ikke nødvendigvis ha håret kuttet. Hvis du bestemmer deg for en ponni -frisyre, kan du beholde den lange manken din, fordi de lange frisyrene med smell ser veldig fine ut. Den beste hårtypen for frisyrer med rett smell er uten tvil det rette håret. Denne typen ponni er perfekt for kvinner med høyt panne og kan klippes så dypt du vil.

Lange frisyrer med smell – stil det rette fulle smellet

Hele ponnien er veldig enkel å style selv og tilbyr mange muligheter for variasjon. Den kan enten styles med en mousse med varmebeskyttelse og strykejern, eller med en rund børste og en hårføner. Selv om det rette fulle smellet kombineres best med rett hår, ser de også bra ut med litt bølget hår. Det er viktig å holde håret rett ved hårfestet og for eksempel trylle frem lysbølger ved spissene.

Krølling uten krøllejern – 10 ideer med instruksjoner om hvordan du styler håret ditt

Vakre kveldsfrisyrer – 20 ideer og stylingtips for hver hårlengde

Frisyre med krøller – 17 ideer for denne moderne stylingen

Velge riktig lengde for ponnien

Lange frisyrer med smell rett-smell-øyenbryn-bølger-brunette-hår-høydepunkter

Vanligvis bør frynsefrisyren og lengden justeres til ansiktsformen for å definere den riktig. Den rette fulle smell for ovale eller runde ansikter, for eksempel, bør kuttes til øyenbrynene eller litt lenger. En litt kortere ponni, derimot, ser vakker ut på kvinner med hjerteformede ansikter.

Stjernens frynsete smell

Lange frisyrer med smell frynset-brunt-rett-hår-frisyre-sandra-bullock

Selv om hele ponnien er populær blant mange kvinner rundt om i verden, er høydeponnene veldig populære for øyeblikket. Kjendisdamer med langt hår stoler heller på frynsete og lagdelte ponnifrisyrer som til og med ser litt ubørste ut og gir et uformelt ugjort utseende.

Lange frisyrer med smell – stylingideer for frynsete smell

lange frisyrer-smell-frynset-ovalt-ansiktsform-rett-smell-dakota-johnson

I stedet for å la de rette smellene være fulle, blir de ikke kuttet for lavt og stylet med noen kortere individuelle tråder. Smellet skal ikke se ferskt ut, men heller se litt asymmetrisk og rotete ut. Den kan styles med fingrene på noen få minutter og passer godt til både glatte og uformelle lange frisyrer med smell.

Frynsete smell for fint hår

lange frisyrer-smell-rund-ansikt-frynset-smell-frisyre-olivia-wilde

For kvinner med fint hår er panneluggene perfekte, med den beste lengden ikke lenger enn øyenbrynene. Den frynsete ponnien kan også bæres til siden og blir dermed omgjort til en skrånende ponni.

Krøllete lange frisyrer med smell

lange frisyrer-smell-frynset-krøllete-hår-midtre avskjed-zooey-deschanel

Lange frisyrer med frynsete smell kan også brukes krøllete. Du har forskjellige stylingsalternativer for smellet – på den ene siden kan du style dem jevnt og ha dem foran, på den andre siden ser den krøllete frisyren også vakker ut med en krøllet sideponni.

Langt hår med veldig korte smell?

lange frisyrer-smell-ekstremt-korte-smell-frynset-rett-hår-understreke-øyne

Dette hårklippet med smell passer definitivt ikke for kvinner med kantete ansikter fordi det får pannen til å virke bredere. Med en oval ansiktsform derimot, kan de såkalte franske smellene markere ansiktets rammer. De ekstremt korte smellene kombineres vakkert med en myk lang frisyre med eller uten lag.

Populære hårklipp med korte smell

lange frisyrer-smell-kort-rett-smell-svart-rett-hår-adriana-lima

Den franske smellen på en lang frisyre skal enten være full eller bare litt lagvis. Egnede frisyrer er enten lagdelt hår eller et rett kutt. Kortere ponnier som ender over øyenbrynene fremhever imidlertid øynene og øyenbrynene og krever vakker øyesminke.

Lange frisyrer med smell og deres fordeler

lange frisyrer-smell-lag-halv-åpent-hår-høydepunkter-fest-look

Bangs er også veldig populært blant kvinner over 30 år fordi de gjør deg yngre og skjuler de første pannens rynker på en elegant måte. De beste ponniene for dette er lange og fulle og skal klippes enten rett eller på skrå.

Lagdelte frisyrer med smell

lange frisyrer-smell-side-smell-oval-ansikt-rett-hår-midtparting

Den beste måten å kombinere en lang frisyre med skrå smell er definitivt med lag. Med lagdelt hår fungerer ikke smellet som en aksent, men snarere som en del av frisyren fordi det smelter direkte inn i håret.

Lang frisyre med vokst smell

lange frisyrer-smell-rød-hår-lange-smell-midtre avskjed-hårklipp-nivåer

Hvis du vil la smellet ditt vokse, kan du trylle frem en fin overgangsfrisyre i mellomtiden. Den litt vokste ponnien kan styles sidelengs eller med en mellomskille og passer perfekt til en lang frisyre med lag.

Style den voksne ponnien ordentlig

lange frisyrer-smell-høy-panne-side-smell-rett-hår-kerry-washington

For at frisyren din med voksen smell ikke skal se uflidd ut, er det beste å vurdere å besøke frisøren. De voksne smellene trenger litt trimming og tynning for å se bra ut som en overgangsfrisyre.

Lange frisyrer med smell til siden

lange frisyrer-smell-bølger-skrå-full smell-midten avskjed frisyre

Hvis du vil ha vinklet smell, anbefales en lang frisyre med sideskille for deg. Med tykt hår ser sidefull smell fantastisk ut og kombineres perfekt med bølgefrisyrer.

Hvordan style en skrå ponni riktig – tips og triks

lange frisyrer-smell-nivåer-uformelle krøller-hverdags-frisyre-kvinner

Når det gjelder lange frisyrer med smell, er det viktig å vaske pannekanten jevnlig og ta tak i trådene med hendene så lite som mulig. De vaskede skrå smellene kan enkelt styles med hårføner og festes med hårspray. For mer volum, føntørk den til feil side, dvs. ikke til siden den skal ligge på.

Lange frisyrer med smell og lag

lange frisyrer-smell-sidelengs-lagdelt-blonde-hår-bølger-reese-witherspoon

De skrå smellene kombineres best med lagdelte lange frisyrer. Uansett om du har brunt, blondt eller rødt hår – lagdelte kutt med bølger er alltid en god idé for hverdags- eller festutseendet.

Ideer for lange frisyrer med smell

lange frisyrer-smell-skrå-full-smell-halvåpent-hår-frisyre-bølger-emma-roberts

De halvåpne frisyrene er en rask stylingidee for ditt lange hår med smell.De kan trylles frem på få minutter og kombineres vakkert med fletter, boller eller elegant hårtilbehør.

Lange frisyrer med smell for spesielle anledninger

lange frisyrer-smell-sidelengs-langt-hår-casual-hestehale-hals

Mange kjendisdamer velger lange frisyrer med smell til den røde løperen. Vinklet eller sidebånd anses som det perfekte tilskuddet til en elegant hestehale, sidefletning eller til og med en uformell oppdatering.

Lange frisyrer med smell og krøller

lange frisyrer-smell-kort-skrå-smell-krøllete-brunt-hår-halvåpent

Krøllete hår ser best ut med vinklet smell som er stylet til siden med en hårføner eller rettetang. I dette tilfellet avhenger det av ansiktsformen om du skal ha et langt eller kort smell.

Previous Post
Magiske brudepikeantrekk for glamorøse opptredener
Next Post
Sove med en BH eller ikke – bærer bruk av risiko for brystkreft og forhindrer slapp bryst?