15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Optimal pleie og belysning av stueplanter i en – “Viride” blomsterpottesamling

optimal innendørs planter omsorg mini hage lett vanning

Det er vitenskapelig bevist at grønne planter kan forbedre inneklimaet betydelig. De er en uatskillelig del av interiøret i leilighetene våre. Hva er en del av optimal pleie av stueplanter? Deres velstand avhenger først og fremst av lyset. Designstudioet Goula / Figuera i Barcelona presenterte nylig prosjektet “Viride” – latin for “grønt”. Den kombinerer optimal anleggsledelse og design i ett. Resultatet er en blomsterpottesamling som tar vare på planten på best mulig måte og setter den i rampelyset.

optimal omsorg for stueplanter

Produktene fra “Viride” -kolleksjonen oppfyller tre oppgaver samtidig: De fungerer som en slags estetisk plantebeholder, gir plantene nok lys og fungerer samtidig som dekorative lys. Blomsterkrukkene kommer i tre størrelser for forskjellige plantetyper.

optimal innendørs planter omsorg vanning damp design

Den flate blomsterpotten garanterer optimal pleie av innendørs planter for arter som trenger mer fuktighet og lys. Den roterer veldig sakte rundt sin sentrale akse slik at alle bladene blir jevnt belyst og på denne måten simulerer solens naturlige forløp. I tillegg doneres tilstrekkelig fuktighet i form av damp. Når anlegget får nok, slår systemet seg av automatisk.

optimal innendørs planter omsorg ledet lys

Den andre blomsterpotten er ideell for å henge planter. De hengende bladene er optimalt belyst med tre lys i tre nivåer: ovenfra, i midten og nedenfra. LED -lampene som brukes er store og avgir mye lys. En “Viride” blomsterpotte fungerer også utmerket som en ekstraordinær bordlampe.

optimal innendørs planter omsorg lys lampe armatur

Et annet fartøy er kun designet for rotløse, såkalte luftplanter og ligner mer et dekorativt stativ av svart stål. Den kan plasseres hvor som helst i hvilket som helst rom og plasserer planten i øyehøyde. På denne måten blir planten presentert enda mer attraktivt og vil sikkert vekke stor beundring.

optimal innendørs planter omsorg lys belysning led lampe design

De interaktive blomsterpottene fra “Viride” -samlingen er spesielt egnet for planter som trenger lite underlag og for de som vokser sakte eller ikke blir veldig store.

optimal innendørs planter pleie lett designarmatur

optimal innendørs planter omsorg design objekt rotløs plante

optimal innendørs planter omsorg rotløs plante lampestativ design

optimal innendørs planter omsorg rotløs luft plante stativ

* et prosjekt av Studio Goula / Figuera

Previous Post
Magiske brudepikeantrekk for glamorøse opptredener
Next Post
8 viktige motetrender for høsten-vinteren 2014 på et øyeblikk