15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stålgrå hårfarge: Den nye hårtrenden for kvinner over 50 år

Tidene da du var redd for det første grå håret er for lengst borte. I stedet for å frykte og få panikk, lærer flere og flere kvinner å elske det naturlig grå håret og farger det til og med bevisst grått. Hvis du ikke har lagt merke til det, er grått hår definitivt på trend. Vi vedder på at du ikke kan bla gjennom noen av dine sosiale medier -feeder uten å se noen som flaunter i det nyfargede grå håret. Grått er ikke alltid grått. Det er mange forskjellige varianter og nyanser, for eksempel sølv, salt og pepper, platina, grafitt, etc. En grå nyanse som blir stadig mer populær, spesielt blant kvinner over 50 år, er stålgrå.

Stålgrått hår for kvinner over 50 år: hvordan grå i stil

hårfarge stålgrå for langt hår over 50

Mørkere enn sølvgrå og lysere enn grafitt – stålgrå er en kjølig grå nyanse med en askete undertone og en brun glans. Denne nyansen skiller seg fra naturlig grått hår med sin moderne metalliske glans og ser super trendy ut når den er riktig farget. Forresten, ifølge Pantone Color Institute, er grått en av trendfargene i 2021.

mellomlangt hår for kvinner over 50 år med metallisk glans

I motsetning til skinnende metallisk sølv ser sølvgrå mer subtil og elegant ut. En god grunn til at eldre kvinner velger det stålgrå utseendet. Så hvis du vil gjøre en fullstendig typeendring ved å farge håret til 50 -årsdagen din, er hårfarge noe for deg.

Moderne hårfarge for kvinner over 50 år: hvem er stålgrå best for?

stålgrå er en kul nyanse med en askete undertone

Hvorvidt det stålgrå utseendet smigrer deg, avhenger først og fremst av hudtypen din. Gråtoner er spesielt egnet for kvinner med lys hud og kule undertoner. Med varme hudtyper ser lyse gråtoner unaturlige og kunstige ut. Hvis du har en olivenfarge, anbefales heller ikke gråfarget hår, da dette vil få ansiktet til å virke kjedelig eller til og med gulgrønt.

Kort frisyre over 50 i mørkegrå

Blå og grå øyne kommer også til sin rett takket være stålgrå hårfarge og ser enda mer strålende ut. Effekten er ikke like imponerende med grønne øyne. Kombinasjonen av brune øyne og grått hår er også veldig spesiell, fordi brunt utstråler varme og balanserer effekten av kjølig grått.

salt og pepper se etter en kort hårklipp

Mange unge kvinner med uttrykksfulle mørke øyenbryn og lange øyevipper farger også håret spesielt grått. Siden de blir tynnere og tynnere med årene og ofte mister fargen, bør du bruke litt iøynefallende sminke. Enten øynene eller leppene skal fremheves. Selv om du ikke vil bruke for mye sminke, er en leppestift i lyse farger alltid en god idé. Du kan lese flere sminketips og inspirasjon i artikkelen vår.

stål grå og brun tofarget se på nisse -hårklipp

Det er også viktig å nevne at gråtoner i håret forsterker de røde tonene i ansiktet. Hvis du sliter med rødhet eller utslett, vil denne hårfargen være uegnet for deg.

stålgrå høydepunkter på brunt hår

Hvis du er bekymret for at stålgrå skal gjøre deg eldre, er det bedre å kombinere det med en mørkere brun nyanse eller bare bringe grå høydepunkter og effekter inn i håret ditt. Stålgrå høydepunkter gir brunt hår en livlig aksent.

Hvordan er trenden hårfarge farget?

stålgrå på bleket eller lysblondt hår

Stålgrå er best farget på bleket til lysblondt hår. Hvis du har mørkt brunt eller svart hår, vil du ikke kunne få den grå hårfargen på en gang – faktisk vil det (og burde) være en gradvis prosess for ikke å bruke for mye hår. Hårbleking bør gjøres av en erfaren kolorist.

Bob hårklipp over 50 i stålgrå

Når håret ditt er bleket, vil fargelisten bruke en farge på håret for å fjerne det gule skjæret fra håret. Først da kommer fargen eller gråfargen inn i håret. Den gråtonen er ideell for kvinner over 50 år, fordi den nøytraliserer gule refleksjoner i naturlig grått hår, reduserer kontrasten mellom grått hår og den naturlige nyansen eller gir håret et jevnt mørkere resultat og ny friskhet.

Riktig omsorg for hårfarget stålgrått

kvinne med 50 og langt hår i stålgrått

Etter at du har farget håret stålgrått, bør du bruke pleieprodukter som er spesielt designet for farget hår, gjerne en sjampo og balsam som er skreddersydd for sølvhår. En hårbehandling per uke er også obligatorisk. For at den grå tonen ikke skal vises gulaktig, bør du også bruke en sølvsjampo fortløpende. Vær oppmerksom på at den fiolette sjampoen må fungere lenger fordi hårfargen er litt mørkere. En oppfriskning er nødvendig etter tre til åtte uker.

Har rett langt hår farget stålgrått over 50

Hvis du har middels langt eller langt hår selv ved 50, er det fornuftig å ikke overopphete håret ditt med varmestyling og velge varmefrie frisyrer i stedet. Bruk for eksempel en havsaltspray for å lage løse bølger. Bare spray det på håndkletørket hår, flett håret til en fletning med tre tråder, og la håret lufttørke. Når håret ditt er tørt, løsner du flettet og kaster håret litt.

stålgrå med kort hårklipp over 50

Når de blir eldre, velger mange kvinner en kort frisyre, for eksempel en pixie cut eller en skrå bob. Og stålgrå er en flott farge for alle som ønsker å legge litt oomph til kort hår. For å gi frisyren mer fylde, elt litt hårmousse inn i fuktig hår nedenfra og føntør håret over hodet.

Sølvpigmenter nøytraliserer det gule skjæret og skjuler grått hår

stålgrå som en trend hårfarge for eldre kvinner

Kort hår er ekstremt foranderlig og ser også feminint ut

pixie hårklipp i sølvgrå

Stålgrå spisser og svart hals går fantastisk sammen

stålgrått hår med en pixie -hårklipp

Med stålgrå ser den korte frisyren supermoderne ut

grovt stål og svart for en fasjonabel kvinne over 50 år

Høyre hårklipp skaper mer volum på toppen av hodet

stålgrå hårfarge med kort hårklipp over 50

Stålgrå passer perfekt til en rosenrød undertone

kort frisyre for kvinner over 50 år i stålgrå

Sølv er en allsidig farge og har forskjellige nyanser

hårfarge stålgrå for en bob -hårklipp

Grått hår kan fantastisk skjules med stålgrått utseende

kort hårklipp for kvinner over 60 år i stålgrå

Et trinnklipp gir mer bevegelse inn i håret

stålgrå hårfarge med et trinnskåret over 50 kommer til sin rett

Hvis du liker det spesielt glamorøst, bør du definitivt gå for den metalliske hårtrenden

mellomlangt hår med krøller i stålgrå

Jo kortere hår, jo fyldigere ser det ut

stålgrå nisse frisyre med mye volum på toppen

Previous Post
Magiske brudepikeantrekk for glamorøse opptredener
Next Post
8 viktige motetrender for høsten-vinteren 2014 på et øyeblikk