15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Chocolate Chai Hair Color: Årets lettstelt hårtrend du bør vite om!

Høsten er allerede her, og det betyr at tiden for koselige gensere og varme latte endelig har kommet! Etter sommeren får de fleste kvinner trang til å endre noe i utseendet sitt. Uansett om du tør prøve et nytt hårklipp eller vil gi fargen din et forfriskende spark – den nye sesongen bringer med seg en rekke nye hårtrender som får hjertet til å slå raskere. Etter den modige Tequila Sunrise -trenden og den lysere Buttercup Blonde -hårfargen, er nå en helt ny hårtrend i søkelyset som alle brunetter kan se frem til! Subtil, utrolig lett å ta vare på og veldig appetittvekkende – hårfargen Chocolate Chai er timens stjerne! Hvis du bare vil ha litt oppfriskning, men fortsatt vil føle deg som en helt ny person, så er den trendy fargen akkurat for deg! La deg inspirere av bildegalleriet vårt og det flotte utseendet, og ring raskt til frisøren din for å bestille time!

Sjokolade chai hårfarge brunt hår med blonde høydepunkter balayage trender 2020

Når vi tenker på Chocolate Chai, forestiller vi oss en kopp deilig, kremaktig og varmende latte. Men for denne sesongen er kjærligheten til trendy drinker tatt til et helt nytt nivå! Den trendy hårfargen ble laget av fargelisten Stephanie Brown fra New York og ser ganske enkelt koselig ut – perfekt for høsten! Takket være balayage -teknikken smelter de mørkere tilnærmingene sammen med de lyse høydepunktene for å oppnå et mest mulig naturlig og likevel vakkert utseende. Og den beste delen? Chocolate Chai hårfarge er helt lett å ta vare på, og du trenger ikke løpe til frisøren hver 4. uke. Og siden vi står overfor en ny lockdown på grunn av koronaviruspandemien, må dette punktet ikke overses!

Chocolate Chai hårfarge er perfekt for alle brunetter

Frisyrtrender høst vinter 2020 brunt hår med blonde høydepunkter sjokolade chai hårfarge

Hårfargen Chocolate Chai er ytterligere et bevis på at de heteste hårfargene 2020 går mer og mer i naturlig retning. For å oppnå utseendet får hårets røtter en mørkere sjokoladefarge, mens spissene får en lysebrun, varm finish. Utvalget av brune nyanser er utrolig mangfoldig, og vi satser på at hver kvinne kan finne den riktige nyansen for seg selv!

brunt hår med høydepunkter frisyrtrender høsten 2020 sjokolade chai hårfargetrend

Enten det er subtile nyanser som hasselnøtt, kastanje, karamell eller mer i retning av kobberrød hårfarge – mulighetene for å bære hårtrenden virker uendelige! Fargen er veldig allsidig og passer alle! Det eneste viktige er å velge brune nyanser som passer din hudtype og selvfølgelig passe din smak.

brun hårfarge balayage trender 2020 chocolate chai hårfarge

Chocolate Chai hårfarge har fått øye på alle fashionistas for høsten og med god grunn. Utseendet er lite vedlikeholdende og lett å ta vare på, men gir fortsatt håret en unik glans. De mørke røttene minner oss om en kopp varm sjokolade, mens de lyse høydepunktene får oss til å drømme om en deilig chai -te. Trenden er perfekt for alle brunettene der ute som bare vil ha en liten, subtil forandring i frisyren.

Trenden som en tolkning av det useriøse hårutseendet

Money Piece Hair Trend Chocolate Chai Hair Color

Selv om verden sakte prøver å gå tilbake til det den var før Corona plaget våre liv, har vi fortsatt en lang vei å gå. Dette betyr at dagene for Skype- og Zoom -konferanser ikke er over ennå. Se alltid godt ut foran kameraet, og kombiner hårfargen med sjokolade chai med den useriøse hårtrenden.

Sjokolade Chai Hårfarge Trend Høst Vinter Hår Trender Kvinner

De lettere trådene på forsiden letter hele ansiktet og skaper et “solkysset” utseende. Så hvis du vil være elegant og alltid selfie-klar, er denne frisyren veien å gå!

Chocolate Chai hårfarge for krøllete hår

Chocolate Chai Hair Color Trend Høstfrisyrer for krøllete hår

Uansett om det er naturlig eller tryllet frem av frisøren – kan kvinner med krøllete hår trygt våge seg inn i den nye hårtrenden. Hårfargen Chocolate Chai passer perfekt til hver hårstruktur og lengde, og fargespillet gir frisyren din et snev av livlighet og friskhet.

Karamell Brun Hårfarge Trend Høst Vinter 2020 Sjokolade Chai Hårfarge

Den beste delen om hårtrenden er dens allsidighet, og den subtile blandingen av mørkebrune og lyse toner kan skreddersys for å passe alle behov og ønsker. Avhengig av om du vil ha et naturlig, dramatisk eller edgy utseende, er alt mulig! Det er best å søke råd hos frisøren din og velge fargekombinasjonen som appellerer mest til deg og som passer best for din hudfarge og stil.

Sjokolade Chai hårfarge: det vakreste utseendet å style om

Karamellbrun hårfarge balayage for pannehårfrisyrer trender høst vinter

Hvis du vil sakte føle deg inn i trenden, kan du også bare farge de fremre trådene – sluttresultatet er like fantastisk

Hårfargetrender høst vinter 2020 Money Piece Hair

Hårfargen utstråler en spesiell varme og er derfor perfekt for de grumsete høstdagene

mørkt brunt hår med blonde høydepunkter balayage hårfarger trender høst vinter

Velg lysere nyanser av brunt for et subtilt, men elegant utseende

Chocolate Chai hårfargetrend brunt hår med blonde høydepunkter

Hårtrenden er ideell for alle som bare ønsker å friske opp det brune håret litt

Sjokolade Chai Hårfarge Trend Høst Vinter Frisyrer Trender for Brunetter

Den milde kontrasten mellom de mørke tilnærmingene og høydepunktene gir frisyren din et snev av drama

Chocolate Chai hårfarge høst vinter frisyre trender for brunt hår

Stol på en leken flettet frisyre for å fremheve høydepunktene enda bedre

Balayage for brunt hår frisyre trender høst vinter sjokolade chai hårfarge

Sjokolade chai farge kan være så levende eller så subtil du vil

Balayage Trends for brunt hår sjokolade chai hårfarge trend høst vinter

Previous Post
Magiske brudepikeantrekk for glamorøse opptredener
Next Post
8 viktige motetrender for høsten-vinteren 2014 på et øyeblikk