15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den begrensede utgaven C70 DBR1 -klokke fra Christopher Ward

Sveitsisk urverk av høyeste kvalitet, begrenset opplag

de C70 DBR1 klokke av Christopher Ward i begrenset opplag

Christopher Ward er kjent for sine høykvalitets klokker, som imidlertid koster betydelig mindre enn konkurrentene. Prisene er under tusen dollar. Nå oppstår spørsmålet, hvorfor koster denne klokken 2675 dollar??

C70 DBR1 -klokke av Christopher Ward – laget av metallet til Aston Martin DBR 1/2

Se lærarmbånd for menn sportsinteresserte gaveideer

Årsaken er ikke den sveitsiske kvartsbevegelsen, om enn med høy kvalitet og COSC -sertifikat. Den er heller ikke laget av gull eller prydet med diamanter. Det spesielle med denne C70 DBR1 klokke fra Christopher Ward er at den er laget av metallet til Aston Martin DBR 1/2, som vant Le Mans 24 timer i 1959.

Denne bilen er den eneste som har vunnet Le Mans i den hundreårige historien til Aston Martin. Den solgte nylig for 20 millioner pund, noe som gjør den til en av de dyreste bilene som noen gang har blitt solgt på auksjon. Under restaureringen hjalp TMBArtMetal Christopher Ward med å få tak i et metallstykke. Han brukte dette til bakplaten til den begrensede utgaven av C70 DBR1 klokke av Christopher Ward.

C70 DBR1 klokke – begrenset opplag for sportsfans

Håndklokke C70 DBR1 klokke Sveitsisk produsentdesign

“Vi lette etter noe spesielt for dette arrangementet,” sier Christopher Ward. “Og da Christopher Bennett fra TMBArtMetal viste oss aluminiumstykket fra den originale Aston Martin DBR1 / 2 som vant Le Mans 24 timer, steg håpet umiddelbart.”

Bakplaten på C70 DBR1 -klokke av Christopher Ward har samme nummer 5 gravert som det prydet Aston Martin den skjebnesvangre dagen. Resten av saken (42 mm) er laget av marin rustfritt stål i grønt metallic, typisk for britiske racerbiler, og en italiensk, brun skinnrem med søm og perforering, slik at den røde undersiden kan sees. Det er bare 100 stykker.

Aston Martin DBR 1/2 vant Le Mans 24-timersløp i 1959

inspirert håndklokke Sveitsisk produsent Digit Auto

Det kunne ikke vært mer eksklusivt – bare 100 klokker er laget

Se C70 DBR1 klokke Christopher Ward produsent

Previous Post
Magiske brudepikeantrekk for glamorøse opptredener
Next Post
8 viktige motetrender for høsten-vinteren 2014 på et øyeblikk