15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombinerer en dameparka – 20 antrekk og stylingtips for vinteren

Parka for damer-vintermote-kombinasjon-moderne-antrekk-rosemønster

Parkaen kan beskrives som en moteklassiker. Den ble brukt først av inuittene og deretter i hæren. Nå er dette plagget i igjen. Den komfortable vinterjakken med avtagbart fôr og hette holder deg varm og beskytter mot vind, og er derfor veldig populær i de kalde områdene. EN Parka for kvinner tilhører den uunnværlige mote må-haves, og vi avslører årsakene til dette i det følgende.

Parkas for kvinner – stjerner elsker den komfortable vinterjakken

Damer parka-vintermote-kombinere-stjerner-primis-hollywood

Stjerner fra hele verden liker å gå i damepark når temperaturen er ekstremt lav. På fritiden med familien eller utendørs og når du reiser når komfort er av største betydning, foretrekker Sarah Jessica Parker, Sienna Miller, Jessica Alba, Kate Moss, Beyonce, Olivia Palermo, Cara Delevigne og mange andre den lange vinterjakken med et tykt innerfôr som kroppen omsluttes tilfeldig.

Dameparka i alle design – designerparkas

Damer parka-vintermote-kombinasjon-denim-bella-hadid-rihanna

Jeans stoff er alltid trendy, men det går med alt og er ekstremt robust, og derfor er det spesielt egnet for en uformell jakke som parka. Modellen på bildet er et ekte designerstykke, selv om det ved første øyekast ikke ser ut som et. Yves Salomon parkas starter på 1.000 euro, og de med en ekte pelshette koster over 2.000 euro. En av favorittdelene av kjendiser som modellen Bella Hadid og Rihanna er en denimparka for kvinner.

Parkas for kvinner som et varemerke for Rihanna

Damer parka-vintermote-kombinere-rihanna-hvit-pels-grønn

Rihanna skaper ikke bare oppstyr på scenen, men også i hverdagen med sitt ekstravagante utseende. De brede kjærestejeansene kombinert med feminine høye hæler eller joggesko er typiske for R’n’B ‘-sangeren. For en stund nå har hun hatt sin egen linje hos sportsmerket Puma og designer modeller av klær og sko som matcher hennes individuelle stil.

Parka for damer med pelshette

Parka for kvinner-vintermote-kombinere-hette-pels-skjerf

En parka er preget av sin brede silhuett med hette, dypt innfelte spaltelommer og den olivengrønne fargen, overført av det militære utseendet. I tillegg er allsidig jakke tykt foret, gjerne med ekte eller kunstig pels.

Dameparka med hette og fôr av ekte pels eller imitert pels

damer-parka-vinter-mote-kombinere-pels-pels-innside

Parkaen er kjent for sin funksjonalitet. Den er vanligvis knelang, den kortere versjonen dekker hoftene og har en snor i livet og nederst. På noen modeller kan hetten og fôret fjernes, og jakken kan raskt redesignes til høsten.

Med en dameparka i hverdagen – uformell, behagelig og varm

damer-parka-vinter-mote-kombinasjon-timberland-sko-jeans-hverdag

Som en allsidig jakke kan en dameparka kombineres med nesten alle klesplagg. I hverdagen og på fritiden liker du å bruke casual jeans og, spesielt i kaldt vær, et par Timberland -sko, også en moteklassiker som parkaen.

Uformelt utseende med en parkas og kjærestejeans for kvinner

damer-parka-vinter-mote-kombinasjoner-uformell-kjæreste-jeans-genser

Vaskede kjærestejeans med tårer og en genser kommer garantert til å utfylle det avslappede utseendet. I tillegg er det rimelig beskyttelse mot kulde og vind, med moderne klær.

Med parkas for kvinner og gummistøvler – perfekt kledd for vinteren

damer-parka-vinter-mote-kombinere-snø-gummistøvler

Materialet som parkas vanligvis er laget av har veldig praktiske egenskaper. Det gir beskyttelse mot vind og is, regn og kulde. En ekstra impregnering sikrer smussavvisning, noe som gjør parkaen til den ideelle følgesvennen i dårlig vær. Kombiner med et par gummistøvler, og du vil bli kledd passende og moderne for alle værforhold.

City chic om vinteren med en dameparka

damer-parka-vinter-mote-kombinere-grønn-militær-støvler

Parkaen fungerte opprinnelig som verneklær i kalde områder som Alaska og Sibir. Den amerikanske hæren vedtok senere mønsteret for klærne sine, og på midten av 1900 -tallet ble det et symbol på militarisme. På 60 -tallet, som en del av hippiebevegelsen, deretter på 80 -tallet, fant den også vei inn i garderobene til unge mennesker.

Kombiner dameparka med kjole eller skjørt

damer-parka-vinter-mote-kombinere-by-elegant-kjole-skjørt

Under påvirkning av hippiemote liker folk å ta på seg en dameparka over et skjørt eller en kjole av mykt stoff og med et feminint snitt. Ved å gjøre det oppnås ønskede kontraster og lag- eller løkutseendet som er typisk for den kalde årstiden.

Svart look med parkas for kvinner og leggings i skinn 

I tillegg til olivengrønt finnes det også varianter i mørkeblå, beige toner eller svart. På grunn av den overdimensjonerte silhuetten, liker fashionistas og motebloggere å kombinere allrounderen med svarte leggings i skinnimitasjon. For at figuren ikke skal se lubben ut, velg ankelstøvler med hæler.

Ta på deg en dameparka og fremstår fortsatt elegant – svart & Hvit

damer-parka-vinter-mote-kombinere-svart-hvit-elegant

Selv om parkene er mer komfortable og egnet for daglig bruk, kan de også kombineres elegant og stilig. Det viktigste er at det ikke ser feilaktig ut, som en potetsekk. Tunnelsnøring i livet hjelper til med å legge til strukturen i stylingen.

Kombiner dameparka med et skjørt og hvite joggesko

damer-parka-vinter-mote-kombinere-svart-hvit-kjole-sneaker

Vi anbefaler små kvinner å velge en kortere og skreddersydd versjon. Du bør også foretrekke figurklemmende klær, for eksempel skinny jeans og bukser med ankellengde, leggings, slik at de ikke forsvinner ned i jakken.

Bruk en dameparka i stil – ton på tonemote

damer-parka-vinter-mote-kombinere-hvite-bukser-antrekk

En tommelfingerregel når du styler med en dameparka, er å kombinere smale bunner med brede topper. Dette kompenserer for lengden og det brede snittet på jakken. Bare høye, slanke kvinner har bare råd til å ha lange bukser og skjørt under parkaen. I utgangspunktet passer bunner som er lengre enn jakken optisk. Ellers kan det se ut som om du ikke har noe under.

Kombiner kvinners parka og hvite ankeljeans

damer-parka-vinter-mote-kombinere-hvite-jeans-bukser

Parkas for kvinner for hverdagsbruk om vinteren – Kombiner med jeans og hvite joggesko

damer-parka-vinter-mote-kombinere-jeans-hvite-joggesko

Det er ingen grenser når det gjelder sko. Elegante høye hæler så vel som komfortable, flate sko, støvler og joggesko passer perfekt til et parklook. Fordi den uformelle jakken er et praktisk og odisk plagg uansett vær.

Tone -on -ton look med parkas for kvinner og joggesko i khaki

damer-parka-vinter-mote-kombinere-grønn-militær-t-trenere

Vårt stylingtips: For å fremstå stilig og sporty og elegant på samme tid, velger du et ton-i-ton-utseende. Du kan oppnå dette hvis antrekket ditt er fargekoordinert med skoene. Alle farger skal komme fra samme fargefamilie. Et annet alternativ ville være å velge skoene og jakken i samme farge og bruke vanlige klær med dem.

Dameparka med forskjell – med et vakkert mønster og indre fôr

damer-parka-vinter-mote-kombinasjon-grønn-rosemønster

For en stilpause, men ikke for enhver smak, kan du kombinere elegante antrekk, for eksempel fine kjoler og buksedrakter, med parkas. Tross alt ser en slik styling interessant ut og skaper røre.

Previous Post
Magiske brudepikeantrekk for glamorøse opptredener
Next Post
8 viktige motetrender for høsten-vinteren 2014 på et øyeblikk