15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lagdelt hår er trending: det beste utseendet og stylingstipsene

lagdelt hår trend blond frisyre moderne

Håret er et utsagn og også et uatskillelig tilbehør som hver kvinne legger stor vekt på. Det nye hårklippet er noe som er i stand til å endre hele utseendet til en person. Kanskje av denne grunn tør folk sjelden endre det og prøve noe nytt. Kvinner bruker nå hvert snitt: fra en kort nisse til bob og flytende manke. Frisyren bør velges avhengig av hårstruktur og ansiktsform. Imidlertid er det hårklipp som regnes som ekte allroundere. Lagdelt hår er mulig i alle lengder og er veldig egnet for enhver hårstruktur. Høyre kutt fremkaller mer volum og bevegelse i håret.

Lagdelt hår: en trendig frisyre for uformelt hår

lagdelt hår gir struktur til tynt, fint hår

Lang, middels lengde, kort eller med smell, hår i lag er tilgjengelig i alle varianter, og du kan gå med alt. Hvis du leter etter en trendy frisyre som er både uformell og ukomplisert for daglig styling, så er et lagdelt snitt akkurat den riktige løsningen. De ytre trådene er kuttet litt kortere. Dette avslører det indre håret, som også er kuttet i etapper. Håret er kuttet i lag, med det indre som er det lengste. Som et resultat velter trådene hverandre og frisyren ser lettere, løsere og mer omfangsrik ut.

Trend: lagdelt hår

lagdelt hår skulderlengde blondt fint hår struktur

For mange år siden var lagdelt hår også en het trend. På 90 -tallet med filmserien “Friends” ble frisyren til en av de ledende skuespillerne – Rachel, virkelig kjent og til og med oppkalt etter henne. Da ønsket hver kvinne et hårklipp som henne. I dag tolkes frisyren med lite sterke graderinger, og dette beholder grunnlengden. Den moderne varianten er avhengig av lysnivåer, noe som kan vektlegges på en spesielt elegant måte av en bølget hårstruktur og vakker hårfarge.

Lagdelt hår med frynsete smell 

lagdelt hår middels lengde fint hår struktur

Et lagdelt hårklipp fungerer i alle lengder. Imidlertid drar spesielt skulderlangt hår fordel av dette. Lette trinn arbeides bare inn i topplaget og fronten. Dette får håret til å se livligere, mer voluminøst og generelt mer uformelt ut. Naturligvis virker glatt hårstruktur ikke kjedelig, og krøllene kommer virkelig til sin rett. Den tiered cut med frynsete smell er en het trend.

lagdelt hår kort bob smell jennifer lopez

I den trendy smellfrisyren er både håret og smellet flosset, og det har blitt en favorittfrisyre for mange motekvinner. Utseendet er faktisk inspirert av 60- og 70 -tallet og erobret også moteverdenen den gang. Den mest kjente representanten er Brigitte Bardot med sin uformelle gardinrand eller på tysk “gardinponni”. Pannekantene er delt inn i to deler av en ufullkommen midtskille, som rammer ansiktet på sidene. De lengste utkantene når ned til kinnene og smelter forsiktig inn i resten av håret slik at det ser ut som om det er stylet tilfeldig.

Kort lagdelt hår 

lagdelt hår kort bob smell taylor swift

Lagdelt hår er mulig med hvilken som helst hårlengde. Spesielt med de korte frisyrene er det flotte trinnklipp. Faktisk, med de fleste bob -frisyrer, er håret på baksiden av hodet veldig kort, og dermed trylles det opp mer volum. Samtidig forlates den fremre delen lengre og lengre tråder innrammer ansiktet forsiktig.

lagdelt hår kort bob sølv platina blond

Med en kort eller lengre bob er det også varianten med en ponni. Det trenger ikke alltid å bli kuttet rett, det kan også bli flosset. En asymmetrisk frisyre med lange skrå smell ser spesielt peppete ut. I utgangspunktet, med nesten alle korte frisyrer med hårlengder under 8 centimeter, for eksempel nisser og til og med bobhår, klippes håret i trinn.

Lagdelt hår for krøller

lagdelt hår krøllete kort bob lagd

Krøller er vakre og alle som har rett hår drømmer om vakre krøller. Imidlertid vet alle som har krøllete hår godt at styling og pleie noen ganger ikke er så lett. Et trinnklipp er spesielt egnet for dette. Det løsner umiddelbart håret og gir det mer sprett. Dette gjør dem lettere og mer voluminøse.

lagdelt hår krøllete tiered middels lengde

Et trinnklipp, der det øverste håret er litt kortere enn resten, er ganske enkelt utmerket, spesielt for middels langt krøllete hår. På denne måten krøller krøllene seg bedre og håret er ikke så langt, det føles ikke så tungt.

Stil lagdelt hår

lagdelt hår middels tykt hår salma hayek

Et trinnklipp gir mange stylingsalternativer. Det lagdelte håret er vanligvis lettere å style enn det rette snittet. Det beste er å tørke trinnene utover, innover eller jevnt. En rund pensel brukes hovedsakelig til dette. Avhengig av hvor langt håret ditt er, bør du velge et med en større eller mindre diameter. Den størst mulige runde børsten brukes til å rette håret med en hårføner.

tiered hair long bangs tiered balayage

For å fremkalle ekstra volum i håret, bør du tørke tråd for tråd med den runde børsten. Med de korte trinnene kan du jobbe med en mindre børste, men ikke mindre enn 6 cm i diameter, og føne håret innover. Fønk de lengre, indre trinnene utover med en større børste. Denne føningsteknikken er spesielt egnet for en grunnleggende hårlengde på over 40 centimeter.

Langlags hår

lagdelt hår veldig lange lag blondt

Trinnene gir bevegelse og volum inn i håret og anbefales spesielt for langt og / eller tykt hår. De enkelte trinnene skiller seg bare fra hverandre med noen få centimeter, og du mister nesten ingenting av hårets grunnlengde. Langt hår med et lagdelt snitt er alltid trendy og ser sunnere og bare kult ut.

lagdelt hår langt senter skille bølger jennifer lopez

Samme snitt, men så mange stiler som mulig. De fleste av stjernene og kjendisene som bærer håret lenge har valgt et lagdelt snitt. Fordi det ikke er tilfeldig. Lagdelt hår er allsidig, og du kan ikke gå galt med det. I tillegg vender kjendiser ofte til hårforlengelser for utseendet på scenen, noe som gir mer hår og et glamorøst utseende. Med lagdelt hår kan extensions arbeides lettere og usynlig, noe som til slutt også forbedrer resultatet.

lagdelt hår langt rett høydepunkter jessica biel

Uansett om det er glatt, med flotte strandbølger eller helt naturlig, kan alle lagdelt frisyrer styles på en variert og ekstremt enkel måte. Imidlertid er det tre ting som ikke bør glemmes når du styler: volum ved røttene, sunne tips og pent definerte nivåer.

lagdelt hår langt brunt balayage fremhever høydepunkter

Trinnene i håret kommer til sin rett når de er fremhevet med litt farge. Høydepunkter, balayage og ombrè er alltid en god idé for lagdelt hår og blir iøynefallende.

lagdelt hår lange nivåer bevegelse sunt hår

To fakta om lagdelt hår:

  • Sterke / store lag er best for langt, tungt og tykt hår. Ellers vil det se tynnet ut og miste sprett.
  • Trinnspisser er mer utsatt for splittede ender fordi de legger mekanisk belastning på hverandre. Derfor er et vanlig besøk i frisyren avgjørende for hårets gode tilstand og utseende.

Previous Post
Magiske brudepikeantrekk for glamorøse opptredener
Next Post
Sove med en BH eller ikke – bærer bruk av risiko for brystkreft og forhindrer slapp bryst?