15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Middels langt hår: Dette er de vakreste frisyrene for hår på skulderlengde!

Langt hår ser romantisk ut, jenteaktig og feminint og kort hår er modig, frekk og unik. Men hvis du trodde at mellomlangt hår var kjedelig og bare en slags overgangsfrisyre, så tar du helt feil! De er både funksjonelle og stilige og finner den perfekte balansen mellom letthet ved et kort hårklipp og allsidigheten til en lang manke. Hvis du er i humør for en endring i stilen din, så har du kommet til rett sted! I denne artikkelen har vi satt sammen de vakreste ideene for mellomlange hårklipp for deg! Enten det er et lagdelt snitt av mellomlangt hår eller halvlange frisyrer med smell-det er absolutt noe for enhver smak!

Shoulder Length Hair Layered Haircuts Medium Length French Cut Haircut

Enten i den trendy lange bob -frisyren, som en steinete shag -frisyre eller lagdelt – når du styler skulderlangt hår, er absolutt alt mulig og himmelen er grensen. Men hva regnes egentlig som skulderlangt hår? Dette betyr alle hårklipp som slutter mellom haken og like under skulderen eller kragebeinet.

Middels langt hår – hvordan ser den rette pleien ut?

medium lengde hårklipp for krøllete hår kvelds frisyrer instruksjoner

Selv om halvlangt hår er mye lettere å ta vare på enn en lang, praktfull manke, er riktig pleie også viktig for et vakkert og velpleid utseende. Det du bør være spesielt oppmerksom på, vil vi fortelle deg nedenfor.

 • For at alle hårklipp for mellomlangt hår skal komme til sin rett, er regelmessige besøk til frisørsalongen et must. Som en tommelfingerregel må tipsene trimmes hver 6. til 7. uke.
 • Varmt vann kan føre til splittede ender og tørre ender, og derfor anbefaler vi å vaske håret med lunkent vann.
 • Bruk hårbalsam for din hårtype en gang i uken eller annenhver uke. Et lite insider tips fra oss – kokosolje og avokadokrem gjør underverker og sikrer vakkert, smidig og skinnende hår.
 • Det er best å aldri legge deg med håret nede. All sving og sving fører også til splittede ender og sprø tips. Det er derfor tilrådelig å knytte mellomlangt hår til en løs flette eller bolle.

middels langt hår uten smell langt bob -hårklipp med krøller

 • Koselige skjerf og varme turtlenecks er et must i de kalde vintermånedene. Imidlertid kan de ha en negativ effekt på hårstrukturen på grunn av statisk ladning. Bare bind håret i en høy hestehale, og du har løst problemet ditt.
 • Kamm alltid håret nedenfra og opp og rengjør hårbørsten hver 2-3 dag for å fjerne rester. I tillegg er det tilrådelig å vaske hårbørsten to ganger i måneden med sulfatfri sjampo og erstatte den med en ny senest etter 6 måneder.
 • Gni aldri tørt hår med håndkleet. Det er mye mer skånsomt for hårstrukturen hvis du forsiktig klemmer det ut og ideelt lar det lufttørke.

Lagdelt klipp av mellomlangt hår er alt raseri igjen

frisyrer for lagdelt mellomlangt hår Jenniffer Aniston lagdelt hårklipp

Med det nåværende comebacket som 80- og 90-tallsmoten opplever, er det ikke rart at den lagdelte klippet for middels langt hår er en av de heteste og vakreste hårtrendene for neste år. Med denne frisyren blir de ytre delene av håret kuttet litt kortere enn de indre delene, noe som igjen gir håret mye mer volum, krøll og dynamikk. Som regel har håret i hårklippet samme lengde, hvorfra lange eller kortere graderinger kommer. En annen fordel med hårtrenden er at små tråder eller høydepunkter kommer enda bedre ut gjennom trinnene. Og visste du at lagdelingen av middels langt hår ble så populær av skuespilleren Jennifer Aniston? Selv den mest kjente varianten av frisyren bærer navnet “Rachel”, som kommer fra stjernenes rollenavn i den vellykkede “Friends” -serien.

frisyrer for lagdelt mellomlangt hår bob -hårklipp med krøller

Hvilket trinnklipp for mellomlangt hår du velger, avhenger av den ene siden på hårstrukturen og på den andre siden – av ansiktsformen. Siden lagdelte frisyrer har en tendens til å få manken til å se mye mer voluminøs og sunnere ut, er de det perfekte valget for alle kvinner som har veldig tynt og fint hår. Men for at du ikke skal oppnå det stikk motsatte, ikke overdriv – det er best å velge enkle, ikke altfor tynne trinn som neppe er merkbare. Har du en firkantet ansiktsform? Med mullet -hårklippet ser endene litt flossete ut og håret er kort foran og langt bak – dette sikrer at ansiktet ditt ser mye smalere ut.

Egnede mellomlange hårklipp for hver ansiktsform

Layered cut for medium length hair without smell Halle Berry frisyrer

Siden valget av hårklipp for middels langt hår er enormt, vil vi hjelpe deg med å velge riktig frisyre for skulderlangt hår.

 • Middels langt hårklipp for oval ansiktsform – Hvis du har et ovalt ansikt, kan du betrakte deg selv som virkelig heldig – du kan bruke omtrent hvilken som helst hårklipp perfekt. En lang bob med lag i kombinasjon med en lengre smell ser spesielt flatterende og elegant ut. Enten det er helt glatt eller med lette strandbølger som forsiktig rammer ansiktet – resultatet er alltid helt fantastisk.
 • Medium lengde frisyrer for kantet ansiktsform – Med denne ansiktsformen er kjeven og haken spesielt uttalt. Frisyren din bør ideelt sett få haken til å se litt mykere ut. Og det er derfor en lang, lagdelt bob med litt vokst smell ville være det beste valget for deg – hårklippet skjuler vellykket problemområdene og gir ansiktet ditt mer kontur.
 • Hårklipp for middels langt hår rund ansiktsform – Korte hårklipp og voluminøse frisyrer er ganske ugunstige for deg. Skulderlangt hår med frynser på siden ser smigrende ut og får ansiktet ditt til å se mye slankere ut.

Leken og elegant på samme tid – mellomlangt hår med smell 

skulderlangt hår lagdelt halvlange frisyrer med smell

Kort, lang eller kuttet til siden – smellet har vært en integrert del av moteverdenen i årevis. Det er perfekt for mellomlangt hår og gir utseendet et vakkert og friskt preg. Det beste er at halvlange frisyrer med smell kan tilpasses din egen smak og stil. Vil du ha et strengere og mer nøyaktig utseende? Da bør du vurdere et sløvt hårklipp med rett smell. Eller foretrekker du noe mer uformelt og avslappet? En lagdelt ponni som forsiktig faller over pannen, går ganske bra med den lange bob -frisyren. Tryll frem noen få myke krøller, og du har den perfekte festfrisyren av middels langt hår! Vi vil bare fraråde de veldig korte mikroponniene – de er mer egnet for korte frisyrer som pixie cut.

Blunt Cut Haircut Moderne skulderlengde frisyrer Medium lengde hår

Ansiktsformen spiller også en avgjørende rolle i å velge riktig frisyre for skulderlangt hår med smell.

 • Halvlange frisyrer med smell for ovale og runde ansiktsformer – Som allerede sagt kan kvinner med denne ansiktsformen gjøre absolutt alt. Det eneste du må passe på er at smellet ikke er altfor kort og ikke ender på nivået av øyenbrynene.
 • Middels langt hår med smell for kantete ansikter – Strenge og rette kutt forherrer ansiktsegenskapene enda mer. Sideponnier, derimot, rammer forsiktig ansiktet ditt og ser spesielt flatterende ut.
 • Frisyrer for mellomlangt hår med smell for hjerteformet ansiktsform – Små lag og frynsete smell vil få pannen til å se mye smalere ut, så det er det beste valget for deg.

Vakre frisyrer for mellomlangt hår uten smell

kule frisyrer for bob hårklipp i middels lengde

Når det gjelder kule frisyrer for mellomlangt hår, er den lange bobklippingen uten tvil klassikeren. Det ser elegant og elegant ut, og det er ikke for ingenting at det er en av de hippeste og tidløse hårtrendene som aldri vil gå av moten. Enten med myke krøller, et elegant elegant utseende eller en leken flettet frisyre – nesten alt går med en lang bob, og du kan eksperimentere med utseendet ditt hver dag.

Og har du hørt om Tob -hårtrenden??

lettstelt frisyrer halvlang lang bob-frisyre med krøller

Tob -hårklippet er en ny variant av den klassiske bob -frisyren, og navnet består av ordene “Bob” og “Tolle”, som forteller oss mye om kuttet. Den er preget av frynsete trinn og en voluminøs quiff og bæres enten på hakelengde eller skulderlengde. Selv stjerner som Hailey Baldwin, Emma Roberts og Nina Dobrev er besatt av Tob -hårtrenden! Frisyren ser spesielt vakker ut når du styler skulderlangt hår med milde bølger og en dyp sideskille. Tob gir til og med mer volum og fylde og er derfor ideelt for kvinner med tynt og fint hår.

Moderne frisyrer for skulderlengde – The Shag Haircut

Shag frisyre lagdelt kutt for middels langt hår

Leter du etter flotte, groovy halvlange frisyrer? Allsidig, elegant og veldig moderne – shag -frisyren er veldig trendy og gir deg et kult, steinete preg! Enten det er glatt eller rotete med uformelle bølger – snittet kan styles på en rekke måter og kan bæres av hver kvinne. Det viktigste trekk ved shag -frisyren er selvfølgelig trinnene. Jo mer av det du har, jo mer steinete og frekk utseende og jo mindre – jo mer elegant. Langsidig smell passer også veldig bra til dette.

Vakre frisyrer for mellomlangt hår med krøller

sassy frisyrer halvlange kveldsfrisyrer for middels langt hår

Uansett om det er uformelle strandbølger, vakkert voluminøse eller romantiske vannbølger – krøller i alle mulige varianter har vært en av de mest populære stilene i årevis og har blitt en uunnværlig del av moteverdenen. Krøllete, skulderlangt hår ser leken, romantisk og samtidig ekstremt glamorøst og elegant ut. Mulighetene for å fremkalle vakre bølger er utrolig mange – fra det klassiske krøllejernet til papiloter til et rettetang, alt er mulig! I det følgende vil vi fortelle deg hvordan du kan style Beach Waves over natten uten krøllejern eller lignende tilbehør. Alt du trenger å gjøre er å enten knytte halvlangt hår til noen små boller eller flette det i en flette mens det fortsatt er litt fuktig. Gå og sov, åpne flettet eller bunken neste morgen, og frisyren din er klar!

Middels langt hår med tråder eller i det trendy ombré-utseendet

Pastellrosa Ombre Hårfarge Oppegående frisyrer Medium lengde Bob frisyrstil

Hvis du tror at høydepunkter eller ombré -utseendet bare er egnet for en lang, nydelig man, så tar du helt feil. Fargeteknikkene gjør at frisyrene for halvlangt hår kan krydres på en utmerket måte og se veldig flotte ut. Er du litt opptatt av å eksperimentere og ønsker å trekke oppmerksomheten til deg selv? Da er du godt råd med en lang, asymmetrisk bob med dristige, prangende tråder-frisyren ser elegant og iøynefallende ut og er et skikkelig blikkfang.

Fasjonable mellomlange frisyrer – The Slunt Cut

Sløv frisyr av mellomlangt hår uten smell

Elegant, tidløs og vakker – slik kan du beskrive det stumpe snittet, eller også kjent som en sløv bob. Med dette kuttet blir håret på skulderen langt stump og rett på hakenivå. Dette sikrer igjen mer fylde og volum i tipsene. Hårtrenden ser spesielt elegant ut i det såkalte slanke utseendet, der håret er rettet ut. For et mer uformelt og leken utseende kan du også bruke snittet med milde strandbølger.

Frisyrer som er lette å stelle for middels langt hår-clavi-kuttet

Frisyrer mellomlangt hår med hårklipp på skulderlengde smell

Verken for kort eller for lang – Clavi Cut er årets trendfrisyre for middels langt hår. Det handler om en over-lang bob, men det spesielle snittet er det som virkelig skiller hårtrenden fra hverandre. “Clavi” er en forkortelse for det engelske ordet “clavicle”, som betyr “kragebein” på tysk. Med denne kuttet må håret nå helt ned til kragebeinet – ikke lenger og ikke kortere. I tillegg må hårseksjonen på forsiden være mye lengre enn bak på hodet – på denne måten strekkes ansiktet visuelt og ansiktstrekkene fremheves forsiktig. Det beste med Clavi Cut er at den passer perfekt til enhver kvinne og kan tilpasses enhver ansiktsform avhengig av stylingen. Frisyren ser spesielt feminin og elegant ut hvis du styler ditt skulderlange hår i et slank utseende med en dyp sideskille. Lysbølger og rette smell er et annet flott stylingsalternativ og gir et snev av romantikk til utseendet ditt. I tillegg lar lengden deg prøve mange flotte flettefrisyrer for middels langt hår.

Trendy hårklipp for middels langt hår – det franske snittet

Fransk frisyre av middels langt hår med smell honningblond hårfarge

Franske kvinner har alltid blitt ansett som et symbol på klasse, eleganse og stil, og franskklippet hårklipp er bare et bevis på dette. Denne lagdelte kuttet for middels langt hår handler først og fremst om smellet, som burde ha vokst litt ut og må styles til siden. Et annet trekk ved hårtrenden er den midtre avskjeden og i kombinasjon med trinnene skaper den et kult, uformelt og litt rockende utseende. Frisyren ser spesielt flott ut når du knytter håret tilbake i en løs hestehale og lar noen tråder falle litt ut foran.

Middels langt hår og mange gode ideer for fresete skulderlange frisyrer

sassy frisyrer skulderlengde halvlangt lagdelt hår

Når du styler skulderlangt hår, er det ingen grenser for fantasien din, og du kan utvikle kreativiteten din. Fra lekne fletter for en musikkfestival til elegante krøller for et kveldsarrangement – det er noe for enhver anledning. Vårt første forslag er for en morsom, men likevel veldig trendy og kul frisyre – den doble bolle, eller også kjent som rombrød. Frisyren var en stor hit på 90 -tallet, men gjør et stort comeback i år. Og utseendet kan fremkalles så enkelt og raskt:

 • Gre først håret godt og del det på midten.
 • Knyt to høye fletter med et tynt hårslips.
 • Snurr deretter flettene og vikle dem rundt hårbåndet som en snegl.
 • Fest med bobby pins, fikser pent med hårspray og du er ferdig!

Mer moderne og nåværende frisyrer halvlangt hår

flette frisyrer for mellomlangt hår raske frisyrer med instruksjoner

 • Kan du ikke bestemme deg for om du vil sette opp håret eller foretrekker å ha det åpent, og leter du etter trendy halvlange frisyrer? Da er det Halv bolle Din frelse. Med denne frisyren er det bare det øverste håret som er bundet til en løs bolle, mens resten av håret forblir pent og åpent. Resultatet? Et uformelt og kult utseende som kan styles på kort tid.
 • Frisyrer mellomlangt hår med en dyp sideskille se spesielt elegant og elegant ut og gi deg mye struktur og volum. Om du bærer håret rett og erter litt eller styler det med lekne strandbølger er en smakssak.
 • Når vi tenker på frisyrer med lite vedlikehold for mellomlangt hår, er det første jeg tenker på en lav hestehale. Hestehalen er en tidløs klassiker og en veldig enkel måte å skape et stilig og elegant utseende.
 • Ingen tid eller ingen lyst til forseggjorte frisyrer? Vi har løsningen for deg også – med noen få trendy Hårtilbehør du kan krydre litt på skulderlangt hår. Hårbånd, hårklipp eller håndklær – alt som er behagelig er tillatt!

Flettede frisyrer av middels langt hår: Fransk flette med en forskjell og flettet nedenfra

flette frisyrer skulder lengde hår instruksjoner rask frisyrer middels lengde

Flettede frisyrer fungerer like godt på mellomlange hårklipp som på langt hår. Den franske flettet gir den vanlige bollen et friskt preg og gjør den til et ekte blikkfang. Hvis du liker oppdateringer og liker å eksperimentere med utseendet ditt nå og da, er dette den perfekte flettet for deg. Det er så enkelt:

 • Gre først håret godt fremover og opp ned.
 • Skill en tynn tråd fra den nedre delen av nakken og del den i tre like deler.
 • Deretter fletter du en klassisk fransk flette og fortsetter til du når punktet der du vil plassere bollen din.
 • Knyt flettet med en liten hårstrikk.
 • Fest først det gjenværende håret og flett i en hestehale og form deretter en bolle.
 • Fest med hårspray.

Enkle og vakre flettefrisyrer for middels langt hår – Faux Braid Updo

fasjonable frisyrer med middels lengde skulderlengde hårstil flettet frisyrer instruksjoner

Den faux fletteoppdateringen kan se helt komplisert og rar ut i begynnelsen, men du vil bli overrasket over hvor raskt og enkelt det er å style utseendet. Som med de fleste flettede frisyrer, er det også lurt å jobbe med hår som ikke er nyvasket – på denne måten vil frisyren vare mye lenger.

 • Gre håret godt og bind to hestehaler sammen.
 • Del den øverste hestehalen i 2 like store deler.
 • Trekk nå den andre hestehalen gjennom disse seksjonene og fest godt.
 • Ta opp flere deler av håret fra begge sider for å danne en hestehale og fest med en hårstrikk.
 • Del den øvre hestehalen i to igjen og fest den nedre tilbake i midten.
 • Plukk litt hår fra siden og gjenta prosessen til flettet når hårfestet. Fest flettet med en hårstrikk.
 • Til slutt legger du opp resten av hestehalen og klemmer den under håret med bobby pins.

Fossen flette for middels langt hår

Flettede frisyrer Skulderlengde Hårinstruksjoner Foss fletteinstruksjoner

Fossen flette ser veldig romantisk og jenteaktig ut og fungerer også veldig bra for middels langt hår. Den kule frisyren viser tråden din enda bedre, og dette skaper et veldig fint utseende. Nedenfor er en trinnvis guide for fosseflettet:

 • Gre først håret og del på den ene siden.
 • Ta en tråd fra siden og del den i 3 like deler.
 • Kryss trådene en gang oppå hverandre som en vanlig flette.
 • Legg deretter litt topphår til den første tråden og legg den deretter over den midterste hårstrengen.
 • Det viktige er å sørge for at bunnstrengen faller.
 • Ta nå nytt hår igjen og legg det over den midterste tråden.
 • Gjenta prosessen til du har oppnådd det utseendet du ønsker.

mellomlange hårklipp fletter frisyrer skulderlangt hår

Klassiske flettede frisyrer som en fransk flette, sildebensflette, bondeflett og nederlandsk flette fungerer også spesielt godt for skulderlangt hår. Hvis du vil ha litt variasjon, så har vi noen flere kule og enkle ideer for flettet frisyrer for mellomlangt hår.

 • Halv flette er veldig lik frisyren med halv bolle. Bare en del av håret flettes inn i en løs flette, mens resten er åpent.
 • Sideflettet ser veldig romantisk og leken ut i kombinasjon med noen få uformelle strandbølger. Bare flett en fransk flette på den ene siden av hodet og enten fest den under håret med en bobby pin eller bind den i en hestehale.
 • Eller hva med en morsom bolle laget av flere små pigtails? For dette trendy utseendet må du knytte flere små fletter og deretter knytte dem sammen til en løs og uformell bolle.
 • Groovy halvlange frisyrer med en flettet ponni – Dette er et spesielt kult og friskt utseende for alle som vil ha skulderlangt hår av ansiktet, men fortsatt ikke føler seg som en updo. Bare ta tre tynne tråder fra midten og flett en klassisk fransk flette. Så snart du kommer til baksiden av hodet, fest den lille flettet med en hårstrikk og lag en liten bolle av den.

Elegante og elegante kveldsfrisyrer for middels langt hår

Lagskårne middels frisyrer for kveldshår lager retrokrøller selv

Med nyttårsaften rett rundt hjørnet, vil vi også introdusere deg for noen ideer til vakre kveldsfrisyrer for middels langt hår. Fordi uansett om det er en fest med venner, et bryllup eller et annet offisielt kveldsarrangement – intet antrekk kommer til sin rett uten riktig frisyre!

 • Den raskeste og enkleste måten å gjøre dette på er å gi ditt skulderlange hår noen få eventyrlige voluminøse krøller. Krøllete frisyrer med en dramatisk, dyp sideskille ser spesielt elegante ut.
 • Middels langt hår i det trendy Våt utseende ser ekstravagante og unike ut og er bare noe for de veldig modige og selvsikre kvinnene. Først av alt, kam det tørre håret tilbake og glatt det ned til ørene med hårgel. Rett ut det gjenværende håret med et rettetang, fikser det med rikelig med hårspray og din mellomlange frisyre er klar til bruk!
 • Style hårets ender utover for et vakkert retro -utseende gir frisyren din et friskt og uventet preg som minner litt om de glamorøse frisyrene fra 60 -tallet.

Elegante og trendy frisyrer med halv lengde – chignon

kvelden frisyrer hår hår tilbehør

Chignon er en klassisk kveldsfrisyre som kan trylles frem på bare noen få minutter. Oppdateringene er imidlertid best for mellomlangt hår som er klippet til en lengde og rett. Med et lagdelt snitt av mellomlangt hår er det fullt mulig at enkelte tråder kommer av frisyren. Og så enkelt er det å oppnå den perfekte chignon -frisyren:

 • Skill to tråder fra den fremre delen av håret og la dem henge. Fest det gjenværende håret i en dyp flette.
 • Lag et lite hull med fingrene i midten over hårstrikken og dra hestehalen gjennom den.
 • Fest de to fremre trådene i en grisehale og legg den deretter gjennom et hull i midten over hårstrikken.
 • Til slutt trekker du alt håret forsiktig gjennom det andre hullet og fikser det med mange bobby pins.
 • Bare legg hårspray på håret ditt, og du er ferdig!

Bananfrisyre for middels langt hår

skulderlangt hår elegante frisyrer halvlang bananbolle gjør det selv

Elegant og glamorøs-blant oppdateringene er den såkalte “bananfrisyren” den klassiske par excellence og er perfekt for skulderlangt hår. Og slik er det gjort:

 • Gre først håret godt og plag forsiktig hårfestet for litt mer volum.
 • Gre håret til en side og fest det på baksiden av hodet med et par bobby pins på en litt krysset måte.
 • For dette trinnet trenger du litt fingerferdighet: vri håret forsiktig i retning av spissene og bobbypinnene og fest det igjen med bobbypinner.
 • Slik at frisyren varer lenge, anbefaler vi å stikke en lang hårnål inn i bananen nederst.
 • Sett håret sjenerøst med hårspray og du er ferdig!

trinnklipp for mellomlangt hår uten smell uten oppdatering av instruksjoner

Previous Post
Magiske brudepikeantrekk for glamorøse opptredener
Next Post
Sove med en BH eller ikke – bærer bruk av risiko for brystkreft og forhindrer slapp bryst?