15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bare lag jakkekroker selv – 13 originale ideer

Instruksjoner fra kristymuprhy.com

Kåpe-kroker-diy-ideer-rådyr gevir-rosa-gull-aksenter

Har du også følelsen av at det er flere og flere jakker i korridoren og at kappekrokene rett og slett ikke lenger er tilstrekkelige? Og synes du forhåndskjøpte varer fra butikken er for kjedelige? Da er det bare å designe det selv Kleshenger. Vi viser deg noen få originale ideer, blant annet fra husholdningsartikler. De er enkle å lage og perfekte for DIY -prosjektentusiaster. Prøv dem med en gang. Eksemplene er også ideelle som gaveideer. Så hvis du vil overraske noen med noe helt spesielt som har et personlig preg, kan du lage en flott DIY -frakkekrok.

1. Jakkekrok laget av børste

Bilde via dominicwilcox.com

Jakke kroker-diy-ideer-maling-pensler

Du kan få formen på en krok ved å bruke lim eller et raskere tørkende lim for å bøye bustene og beholde dem slik. Er alle dine gamle børster farget av malingen du brukte? Ikke noe problem! Fordi dette skaper en flott, farget effekt på veggen.

2. Kappekroker laget av gafler og skjeer

Garderobekroker-diy-ideer-gamle-gafler-treplanke

Du kan også bruke gammelt, ubrukelig bestikk ved å lage jakkekroker av det. Gafler er spesielt effektive for dette, ettersom du kan bøye og forme gaffelbenene på en interessant måte.

3. Dart

Garderobekroker-diy-ideer-dart-stål

For en moderne variant, bruk dart. Dine gamle er egnet for dette, forutsatt at de fortsatt er i god stand. Metallpiler som du kan kjøpe i en butikk er spesielt elegante.

4. Avsnitt Jakkekroker-diy-ideer-stiletto-sko-hæler

Har du høye hæler som for lengst har gått av moten, men er du for flink til å kaste dem? Deretter er det bare å bruke hælene til å feste originale frakkekroker på veggen.

5. skiftenøkkel

garderobekroker DIY ideer skiftenøkler

I likhet med gaflene kan du bøye skiftenøklene for å bruke dem som frakkekroker. Denne ideen er spesielt egnet for garasjen eller verkstedet for å henge opp arbeidsjakken.

6. Kranventil

garderobe-krok-diy-ideer-kranventil

Du kjenner de gamle kranventilene som har en flott utsmykket form. Gjør dem til effektive frakkekroker ved å feste dem til et brett. Du kan også male dem i farger på forhånd.

7. Halve tekanner

garderobekroker-diy-ideer-halve tekanner

Det er en ide som er perfekt for en romantisk vintage stil. Skjær en gammel tekanne i porselen i to eller bruk en tekanne i metall og mal den hvit. Du synes ikke det er veldig effektivt?

8. Kobberrør

Ideen om www.remodelista.com

Garderobekroker-diy-ideer-kobber-rør-instruksjoner

Kobber er en veldig behagelig farge. Av denne grunn er den perfekt for å sette aksenter. Du kan lage effektive frakkekroker av gamle stykker.

9. Kappekroker laget av ledning eller wire

Ideen om ohhappyday.com

Garderobekroker-diy-ideer-instruksjoner-wire-ledning-barnerom

Du kan lage kappekroker av farget tråd eller ledning, som også inneholder en personlig hilsen. En veldig enkel idé å etterligne.

10. Rådyrgevir

Ideen om camilestyles.com

Garderobekroker-diy-ideer-rådyr gevir

En frakkekrok laget av gevir er også veldig effektiv. Denne ideen er alt annet enn ostete. Du har også muligheten til å designe den i farger.

11. Dørhåndtak i forskjellige design

Garderobekroker-diy-ideer-gamle-dør-skuffeknapper

Tenk på hva du kan bruke før du kaster det gamle skapet eller kommoden. For eksempel er dørhåndtakene passende. Hvis treet har et godt korn, kan du også bruke et brett for å feste dørhåndtakene. Du har allerede en DIY kappe.

12. Dekorer kappekroken

Garderobekroker-diy-ideer-forskjellige-tregulv

Ikke kast gamle trester! I stedet kjøper du pene kroker for denne ideen (hjemmelagde er selvfølgelig også egnet). Du dekorerer dem deretter ved å stille opp forskjellige trebiter. Du får en imponerende mosaikk laget av tre som du kan designe individuelt. Dette er en fin måte å bruke treverk til noe nyttig.

13. Dyrefigurer som kroker

Jakkekroker-diy-ideer-dyrefigurer

Hvis du ønsker å designe en frakkekrok til barnerommet, kan du bruke leketøyfigurer i form av dyr eller andre ting. Gjør barnet ditt lykkelig!

Previous Post
Magiske brudepikeantrekk for glamorøse opptredener
Next Post
8 viktige motetrender for høsten-vinteren 2014 på et øyeblikk