15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kreativ hagedesign, dekorasjon og hageideer på et stramt budsjett

Deco og hage ideer hage-trær-dekorere-vinduer-dører-feer

Det vakre hagedesignet krever ikke alltid mye penger, men litt kreativitet. Her er det noe Dekorasjon og hageideer, det ville hjelpe deg med å forskjønne hagen din uten å gå tom for bankkontoen din.

Dekorasjon og hageideer – maling med lyse farger

Dekorasjon og hageideer fargerike-malte-objekter-blomster-tre-hage gjerde

Hagen fungerer som en andre stue, spesielt om sommeren. For å gjøre hagen din til en oase av velvære, kan du oppgradere den når det gjelder farge. Lek med farger. Dører, gjerder, potter og hagemøbler kan males i en rik farge. Spesielt i en liten hage, når flere elementer har samme intense farge, skaper kontinuitet og høydepunkt. Selv om vinteren vil hagen se fargerik og interessant ut. Farger som ser bra ut i hager er rød, aubergine, blågrønn, mørk lilla og dyp solrik gul. Ulike tilbehør bidrar til en spesiell atmosfære som også inviterer deg til å dvele. Du trenger ikke å kjøpe nytt tilbehør, gjenstander som rett og slett ligger der ubrukt kan bli levendegjort. Du kan male over en gammel trekasse eller leirgryter i en frisk nyanse og dermed sette flotte aksenter i uteområdet.

Dekorasjon og hageideer – tekstiler som et fantastisk fargesprut

Deko-hage-ideer-murstein-bygget-benk-tre-pute-fargerike-møbeltrekk-puter

Hagedesign – 100 bilder, vakre hageideer og stiler

Litt stoff kan gjøre underverker. En bit av den i duken kan snu et gammelt piknikbord eller en innbydende spisestue. Et par puter kan lyse opp en gammel benk i hagen din. Og nye sitteputer eller trekk kan friske opp hagemøblene dine. En rett sofa, for eksempel, ser mye mer innbydende ut takket være de fargerike dekorative puter, puter og tepper. Kombiner tekstilene og fargene dine i henhold til dine egne preferanser. Enten du velger iøynefallende mønstre og sterke farger som rødt, rosa, blått og gult eller foretrekker pasteltoner og subtile mønstre er helt opp til deg.

Gjenbruk kule gamle ting i hagedekorasjonen

Dekorasjon og hageideer-fakturering-gamle-verktøy-klokke-tre-plate

Ingenting gir karakter til et hagedesign raskere enn vintage eller samleobjekter. Fuglehus, vintage hageredskaper, vannkanner, kurver, fuglebur, statuer eller gammelt sportsutstyr. Bla gjennom antikvitetsbutikkene og loppemarkedene. Disse forvitrede elementene ville se flotte ut uansett vær. La kreativiteten gå fri og lag unike dekorasjoner for hagen din av gamle gjenstander eller slitte materialer. Sjekk denne utmerkede dekorasjonen på hagebordet på bildet ovenfor. En gammel, rund bordplate av forvitret tre har blitt omgjort til en veggdekorasjon med praktisk bruk. De små hageredskapene er alltid like ved, og de pynter gartnerens bord. Et kreativt og billig dekorativt element som gir hagen din en spesiell sjarm.

Gale blomsterpotter

Dekorasjon-hage-ideer-ødelagt-terrakotta-potter-saftige-arrangementer

Planter med planter løser så mange problemer. De skjuler enhver enkel hagedesign. De gir farge og grønt til det bare gulvet og forskjønner verandaer og terrasser. Fokuser på potter som utfyller hverandre – laget av lignende materiale eller med et felles fargevalg. Du kan også male noe fint på den. Legg små aksenter i grytene, for eksempel små skulpturer eller til og med noe så enkelt som vakre dekorative steiner. Noen ganger er de minste elementene de som gir et nytt og umiskjennelig preg. Blomsterkrukkene du bruker til dine vakre hageplanter trenger ikke være nye. Knuste leirgryter kan også gjøres om til sanne kunstverk. Selvfølgelig er alt du liker tillatt. Knuste leirgryter kan også plantes og dekoreres med forskjellige steiner.

Bygg et blomstertårn selv

blomst-leire-potter-hage-dekorasjon-dekorasjon

Hvis du har flere blomsterpotter liggende, kan du bruke dem til å lage en elegant og unik hagedekorasjon. Bare lag en horisontal blomsterhage ved å stable blomsterpotter som et tårn. Du kan enten designe blomstertårnet fra de samme leirgrytene eller bygge det fra kar som er forskjellige i form og farge. Fyll den nedre leiregryten med pottejord og legg en mindre på toppen, som du fyller igjen. I jorden som kan sees, kan du sette planter etter din egen smak. Bestem høyden på det selvlagde blomstertårnet og velg en frodig plante for den øverste beholderen. Hvis du er bekymret for tårnets stabilitet, kan du lene din egen skapelse mot rekkverket eller husveggen.

Ytterligere ideer:

– Gammelt forvitret treverk ser flott ut i hagen. Fra dette kan du bygge en enkel benk eller et lite bord med blomster som om de alltid hadde vært i hagen din.

Gammel kommode med blomster i skuffene

Dekorative-hage-ideer-gul-malt-kommode-blomst-skuffer

En gammel kommode med skrellende maling føles overraskende bra hjemme i hagen. Len dem mot en vegg og bruk dem som et visningsrom for blomster. Du kan plassere blomsterpotter i forskjellige størrelser og farger på kommoden og sørge for en rekke farger. Skuffene sikrer utmerket oppbevaring. Legg små blomsterpotter i den og la de små blomstene titte frem. En utrolig original idé å dekorere hagen din med liten innsats, ikke sant?

Gjør gamle dekk til flotte blomsterpotter

Deco-hage-ideer-billige-bildekk-blomsterhevede senger

Du kan realisere flott dekorasjon og hageideer ved hjelp av gamle bildekk. I stedet for å kjøpe nye beholdere til plantene, kan du bruke de slitte dekkene, som faktisk bare er egnet for gjenvinningsgården, til kreative blomsterbeholdere. De er ikke bare praktiske, men også et skikkelig blikkfang. Mal først dekkene med lakkmaling i lyse og lyse farger. Bruk dekket som en minihage. Fyll den med pottejord og plant den med forskjellige blomster som blomstrer i forskjellige farger. Gummien lagrer varmen, noe som fremmer plantevekst.

blomsterpotter-planter-bildekk-dekorasjon-hage

Hvis du har mye plass i hagen, kan du stable flere dekk oppå hverandre og lage en etasjes hage. Hvis det derimot ikke er nok plass i hagen din, kan du henge dekkene på veggen eller gjerdet. Hvis du bruker de gamle bildekkene til vertikal henging, må du lage noen hull som drenering på undersiden av dekket slik at det ikke oppstår vannlogging. En fantastisk dekorasjon for hagen ville være et konvertert bildekk som henger fra treet og lett beveges av trekket. En utvilsomt attraktiv og original måte å presentere blomster på i øyehøyde.

Fargerike blomsterpotter festet til gjerdet

Hagepynt hage ideer vertikale hager fargerike blomsterpotter hagegjerde

Lenestol og puter med dekorativt gress

Hagepynt hage ideer lenestoler dekorasjon moseputer kaffekopper blomster

Tefest som Alice in Wonderland

Hage dekorasjon hage ideer tekanner som blomsterpotter klokke

Plantet steintrapp

Hagepynt hageideer steintrapper plante steinplanter

romantisk belysning med lykter

Gartendeko hageideer peislykter lys puter

Trebokser som hyllesystem

Hage dekorasjon hage ideer trekasser blomsterpotter hylle

Hagemøbler og farger

Gartendeko hageideer hagemøbler steinheller mose splittet

Blomster i den gamle kofferten

hage idé billig budsjett gammel koffert blomsterpotte

Flytende lys i en metallbøtte

Hage dekorasjon hage ideer flytende lys metall bøtte sokkel

Hagedekorasjon hageideer betongplanker potter

hage ideer kommode hage forvitret tre skuffer blomster

Dekorasjon og hageideer med vinflasker

Gartendeko hageideer henger opp vinflasker planter terarium

Dekorasjon og hageideer med gamle møbler

Gartendeko hageideer gamle kommode skuffer blomster tremateriale

Hagedekorasjon hageideer blomsterpotter vinranke flettet møbler

hage dekorasjon lilla hagebenk bygge blomsterpotter

Dekorasjon og hageideer spot of color pute parasoll steinbord

Deco og hage ideer rustikk deco bord lysekrone i massivt tre

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Bare lag jakkekroker selv – 13 originale ideer