15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Maling av steiner som en håndverkside – flotte eksempler på motivene

I dag har vi en god idé for alle de kreative sinnene blant dere og alle som liker å lage håndverk og vil prøve noe nytt. Det handler om det Mal stein. Du kan designe steinene på forskjellige måter og individuelt, slik at de passer som dekorasjon for enhver anledning.

Malesteiner tinker-ideer-blomstermotiver-fargerike

Du kan også implementere denne håndverksideen med barna dine, som definitivt vil ha mye moro med å male steiner. Du kan også kombinere dette med en tur der du ser etter passende steiner sammen.

Mal steiner -tinker-ideer-fargerike-blomstermotiver

Leter du etter en sofistikert gave som har et personlig preg? Da er de malte steinene også en god idé i dette tilfellet. Merk dem, tegn motiver eller mal dem i lyse farger og gjør noen fornøyd med dem. Gi bort enkelte steiner eller opprett “grupper” som representerer det samme temaet.

steiner-maleri-tinker-ideer-monokrom-svart-hvitt

Vi vil nå introdusere deg for noen gode ideer som du kan bruke til å male stein. Alt du trenger er allsidig maling eller emulsjonsmaling, pensler, tusjer i forskjellige farger og selvfølgelig vakre steiner som du enten kan samle selv eller kjøpe. Du kan også bruke ekstra tilbehør som klistremerker eller frimerker. Hvilket av disse materialene du ender med å bruke, er helt opp til deg. Til slutt er en klar lakk også en god idé å gi steinene prikken over i’en. Men ikke glem å legge ut en avis for å beskytte bordet.

Tinker steinfigurer for hagen for å designe uteområdet

Maling av stein for håndverk med naturlige materialer – 50 ideer

Maling av stein til jul – ideer til flotte vinter- og festmotiver

1. Mal stein som marihøner

Mal stein, tinker-ideer-barn-marihøner

En flott figur å sette på steinen er marihøne. På den ene siden går det veldig bra med våren og på den andre siden er den veldig egnet som en gave som skal tjene som en lykkesjarm. Og innspilling er ikke vanskelig i det hele tatt og krever ingen spesielle kunstneriske ferdigheter. Du kan også lime øynene på ved å bruke googly øyne i stedet for å male dem på. Hvis du maler steinene med marihøner, kan du også velge forskjellige farger i stedet for den klassiske varianten.

male steiner marihøne med rød og svart acylmaling gjør det selv

Mal stein på marihøner som en lykkestein

2. Maling av steiner – monstre

Mal stein, tinker-ideer-flat-elv steiner-monstre

En morsom idé for barn er monstre. Wiggle øyne er også veldig egnet her. Tegn morsomme ansikter og bruk lyse farger for å male steiner, som du også kan male på slutten. Du kan gjøre monstrene morsomme eller onde ved å male munnen deretter. Tennene spiller også en stor rolle i dette.

3. Ulike dyr

Maling av steiner, tinker-ideer-dyr-motiver

Den naturlige formen på steiner er ofte nær dyrets kroppsform. Du kan bruke dette til å male steiner for å lage forskjellige dyr. Motiver som fisk, skilpadder eller insekter som bier, gresshopper og biller er populære. For et vakkert design kan du først tegne omrissene til fargelegging og deretter fargelegge dem med matchende farger.

4. Mal stein med blomstermotiver

steiner-maleri-tinker-ideer-mini-bluemchen

Blomster er også en god idé for å male steiner. For dette kan du velge forskjellige design og bruke både sterke og delikate farger og nyanser. Bruk dem som pynt i hagen eller i huset, og du kommer ikke til å mangle fargerike blomster når som helst på året. For en fin effekt kan du velge en nøytral farge som bakgrunn og male kontrasterende blomster på den.

5. Halloween og høst

Mal steiner tinker-ideer-halloween-gresskar-hage

Har du ikke tid til å hule ut og skjære gresskar? Da er malte småstein en flott variant som du kan bringe den skumle atmosfæren inn i huset eller hagen med. Også her kan du tenke på forskjellige grimasser og male steinene. I tillegg kan barna endelig designe sitt eget gresskar uten å måtte bekymre seg for barnet ditt med en kniv.

steiner maler høstmotiver i oransje og gult

steiner som maler høstblader

6. Jul og vinter

steiner-maleri-tinker-ideer-jul-snømann

Hvis vi allerede er ved visse anledninger, må selvfølgelig ikke vintermotivene mangle, noe som også passer perfekt med vintertiden. Enten snømenn, julenisser, rein eller grantrær – det er utallige motiver du kan male steinene med. Tegn snøfnugg eller hele vinterlandskap, avhengig av hva du har lyst til å gjøre. Deretter kan du bruke de malte steinene som en del av vinterdekorasjonen og dermed lette julestemningen.

7. Tegneseriefigurer

steiner-maleri-tinker-ideer-firkant

Du kan gjøre barna dine spesielt glade hvis du bruker motiver av favorittfigurene deres fra tegneseriene til å male steiner. Denne steinen, som representerer Svampebob, er virkelig en suksess, tror du ikke? Det er også mange karakterer i Disney -filmene som er veldig populære blant barn og i noen tilfeller voksne. Men vi må innrømme at du burde ha litt mer tegningstalent for dette. Men med en passende mal kan du definitivt lage de enklere tegneseriefigurene.

8. skilpadde

male steiner og lure ideer-skilpadde

Steiner som er litt flatere er perfekte som søte skilpadder. Du vil imidlertid aldri finne en perfekt form. Likevel, med litt kreativitet kan du gjøre en flat stein til en skilpadde. Bare mal en stor ryggbeskyttelse, hode og forben, så er skilpadden klar.

9. Lære alfabetet med steiner

steiner-maling-tinker-ideer-barn-alfabet

Hvis barnet ditt allerede har begynt å lære alfabetet, kan du male steiner med bokstavene og bruke dem som læremiddel. For å gjøre dette må du tegne hver bokstav på en enkelt stein og dekorere den med maling og fargerike motiver. Barna kan også hjelpe. Å lære alfabetet er absolutt morsommere med selvlagde bokstaver, og det kan læres raskere og enklere. Gi det et forsøk!

10. Mal stein med et favorittmotiv

male-steiner-ideer-lag-selv

Hvis du har ditt eget favorittmotiv, kan du skildre det på de små steinene. Enten kan hele steinens overflate brukes til dette, eller bare midten. Beslutningen avhenger av det valgte motivet. På collagen kan du se på et mangfold av ideer som er enkle å etterligne og som representerer vakre motiver. For en detaljert design kan motivene skisseres med en fineliner og deretter farges inn med passende farger. Med fineliner kan du også tegne de veldig små elementene som er vanskelige å designe med penselen.

11. Marine dyr

steiner-maleri-sjømotiver-vrikke øyne

Barn elsker bare sjødyrene og kan derfor dekorere de små steinene som deres favorittdyr. Langstrakte steiner kan omdannes til vakre sjøhester, der de runde er perfekte for krabber og sjøstjerner. Hvis du vil male hele steinen, bør du først male en bakgrunn, la malingen tørke og først deretter male på det valgte motivet.

12. Søte ugler

steiner-maleri-ugler-fargerike-farger

Ugler er like populære blant barn og kan gjøres spesielt søte og søte. Med forskjellige farger og flotte motiver kan du male små steiner som ugler sammen med barnet ditt og trylle frem en pen dekorasjon til hagen eller til barnerommet. Ikke glem de store øynene, for det er det som gir uglen sitt søte utseende.

stein maleri ugle flat stein mal

Tips: Du kan lage vakre magneter til kjøleskapet av malte steiner. Noe flatere steiner som ikke veier for mye er best for dette. Bare hold en liten magnetplate på baksiden av den malte steinen, så er den vakre magneten klar. På denne måten kan du tinke magnetene dine med barna og designe dem individuelt.

Maling av steiner med barnugle

male steinugler gjør seg selv med tusjpenner

13. Fryktelige øyne på Halloween

steiner-maleri-dekorasjon-idé-halloween-øyeboller-mason jar

Hvis du leter etter ideer i siste liten til dekorasjoner til Halloween, er malte steiner den perfekte dekorasjonen. For en skummel innredning kan du male steinene hvite og gjøre dem til skremmende øyne. Fyll deretter de malte steinene i en murkrukke og dekorer bordet med dem.

14. Bier lager håndverk av steiner

steiner-maling-bi-barn-tinker-idé

Hvis du vil lage en humle eller en søt bie med barnet, kan du bare male en stein. Med svart og gul maling kan stripene designes raskt og enkelt. Du kan enten male vingene med hvit maling eller lage dem av et annet materiale. Eksempler på egnede materialer er blomstertråd, silkepapir eller en buet rørrens.

Maling av dyr på steiner: instruksjoner og DIY -ideer

Malesteiner dyr Instruksjoner for kjæledyr

Med litt dyktighet kan du til og med overføre kompliserte motiver til steiner. For å gjøre dette trenger du først en mal som du enten kan lage selv eller laste ned og skrive ut. Da er alt du trenger å gjøre å spore ønsket bilde på sporingspapir og overføre det til steinen. Deretter kan du male dyrene som du vil.

Maling av steiner: dyr fra skogen

Steiner maler dyr som rev og bjørn og fugl som ugle Instruksjoner

Selv komplette nybegynnere vil enkelt mestre den neste DIY -instruksjonen. Skogdyrene er raskt klare og kan settes opp hvor som helst i huset eller hagen. De ser spesielt attraktive ut når de vises i en trebolle sammen med mose og gress. Men de vil også garantert fremkalle et lykkelig humør i blomsterpotten eller på hagebordet.

Mal stein dyr rev og bjørn instruksjoner

Avhengig av om de malte steinene vises utendørs eller innendørs, kan du bruke akryl eller maling. Akrylmaling er bedre for hagen eller balkongen, men du kan også bruke maling og deretter forsegle steinene med et lag lakk. Den gjennomsiktige lakken gir overflaten en glans.

Maling av steiner: dyr i dyrehagen

Dyr på steiner maler panda og bjørn og løve og ape

Når det gjelder motivene, er det ingen grenser for din egen fantasi. Vi anbefaler imidlertid å definere et tema først og deretter velge dyrene riktig. Dyr i dyrehagen er for eksempel aper, pandaer, løver, etc. Skogdyr inkluderer for eksempel bjørner, rever og kaniner. Alle dyredesigner kan raskt festes ved hjelp av maler.

Mal Minion -ansikter på steiner

Murstein maler ansikter fra Minions -opplæringen

Du kan male ikke bare dyr, men også ansikter på steiner. Avhengig av om du leter etter en håndverksidé for barn eller voksne, er det også forskjellige motiver her. Minions, monstre, emojis er passende dekorasjoner for barnehagen. Alt du trenger er en pensel, fineliner og maling. Barna kan også male enkle motiver selv. Du kan skissere kompliserte mønstre med fineliner først og deretter kan barna male dem.

Maling av steiner: monster ansikter 

Hvordan male ansikter på steiner Instruksjoner for monstre

Malestein: ansikter til familiemedlemmer

Stone maler ansikter ideer for morsomme hagedekorasjoner

For små barn er temaer knyttet til familieliv også egnet. For eksempel kan du male ansiktene til alle familiemedlemmer på steiner. På denne måten kan sosiale ferdigheter senere også praktiseres på en leken måte. Barna kan bruke steinene til å simulere forskjellige hverdagssituasjoner. Dette hjelper dem med å redusere stress og øve på nye språkferdigheter.

Maling av steiner: kawaii -ansikter

Hvordan male kawaii ansikter på steiner

Maling av steiner: monster ansikter til Halloween

Ideer til å male monster ansikter på steiner

Maling av steiner: øyne som Halloween -dekorasjoner

Painting stones eye Instruksjoner for dekorasjon til Halloween

For nybegynnere er ukompliserte former som øyne flotte. Øyne kan males i noen få enkle trinn, og du kan bruke dem som dekorasjoner til Halloween. Når du maler fine detaljer på steiner, bør du være ekstra forsiktig med penselen. Velg en pensel som du kan bruke til å male både fine linjer og glatte fargegradienter.

Malestein: Instruksjoner for motiver med øyne

Maling av steiner i øynene trinn for trinn

Hvis du vil male øyne på steiner, bør du først påføre et lag med hvit maling som en primer på steinene. La bakgrunnen tørke helt før du begynner å male. Deretter kan du påføre akrylmaling med en pensel. Det er mye lettere hvis du tegner konturene til øynene med fargestifter og deretter maler dem.

Å male øyne på steiner: håndverksinstruksjoner 

Maling av steiner i øynene DIY idé trinn for trinn

Å male morsomme steiner: øyne 

Steiner som maler øyne Idee til morsomme pyntedekorasjoner til håndverk

Mal drageøyne på steiner

Maling av stein på øynene til drager Instruksjoner for hagedekorasjoner

Malesteiner: mandala blomster

Hvordan male mandalasteiner Instruksjoner for blomster

Mal blomster med ansikter på steiner

Steiner maler blomster mandalas ideer til hagedekorasjoner

Malesteiner: blomster – mønstre som en vintage borddekorasjon

Maling av blomster blomster trinnvise instruksjoner

Maling av stein: hus

Mursteinmaling huser ideer og instruksjoner

Maling av steiner: Emoji står overfor maler 

Steiner maler ansikter maler for emoji

Maling av stein: ansikter – maler for utskrift og overføring

Steiner maler ansikter maler for kawaii

Maling av steiner: kjæledyr

Mal stein på dyr. Lag ideer for katter med striper

Malestein: dyr fra Disney -filmene

Murstein maler dyr fra Disney -filmen Poof the Bear

Maling av steiner: fugler

Fugler maler stein ideer til hagedekorasjoner

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Bare lag jakkekroker selv – 13 originale ideer