15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Blorange hårfargetrend – 18 inspirasjoner og tips for omsorg

Blorange hårfarge -naturlig -middels lengde

Den nye hårfargen er sannsynligvis en veldig rask måte å gjøre en liten typeendring på. Lekne hårfarger erobrer sosiale medier og gatemote. Hvert år og hver sesong dukker det opp nye, nåværende nyanser som kan prøves ut. Etter grått, regnbuehår og rosa, er den blå oransje hårfargen i trend. Selv om navnet minner om blodorange, som imponerer med sine kraftige oransje toner og rødlig glød, har det mer felles med aprikosfarge. Det er en pen, pastellblanding av blond og oransje, med et strekk rosa. Dette pastellutseendet er absolutt noe for kvinner som liker å eksperimentere, men det er også absolutt bærbart for alle andre, fordi blorange kan se ekstremt elegant og naturlig ut.

Blorange hårfargetrend

Blorange hårfarge -blond-oransje-hår-stil-tips

Trenden for farget hårfarge ble etablert i fjor av toppmodellene Georgia May Jagger (datteren til rockestjernen Mick Jagger) og Jerry Hall. De dukket opp med en slående hårfarge og vakte utvilsomt alles oppmerksomhet. Ideen var faktisk frisøren Alex Brownsell, som oppnådde den fantastiske fargen gjennom eksperimentering. Forsøket ditt førte umiddelbart til en følelse. I mellomtiden har den delikate, pastellfargede hårfargen vunnet mange fans. Kvinner over hele verden deler bilder på Instagram med sitt nye, moderne utseende.

Hvem passer den trendy blå-oransje hårfargen?

Blorange hårfarge -romantisk-middels langt hår

Den nye hårfargen er mer enn bare verdt å se og ser veldig bra ut på nesten alle typer. Som den nye trendfargen lover, ser blorange annerledes ut enn de siste frisyrtrendene, grått og regnbuehår. Det er mer naturlig og derfor også bærbart for mange kvinner. Det minner litt om jordbærblondinen fra 2015 og er en pastellblanding av blondt og rødt. Derfor ser det lyst, energisk, typisk sommerlig, men samtidig elegant ut.

Lag ombre hår selv – instruksjoner for blond, brunette & tilnærmingen

Ombré -hårtrenden – fremdeles populær blant stjernene i 2014

Sjokolade mauve farge som en hårtrend for en sjarmerende høststyling

Blorange hårfarge -langt hår-romantisk-varm-nyanse

Som andre delikate og skinnende hårfarger, er blorange spesielt egnet for lyse hudtyper. Denne trendfargen er mindre anbefalt for kvinner med uregelmessig hudfarge eller rosa-rød hudton. På den annen side er kvinner med en mørk hudtype velkommen til å bruke flere kontraster og eksperimentere med en sterkere, oransje komponent. Den lyse, til og med blå-oransje hårfargen, som dekker hele håret, bidrar til å skape et naturlig og elegant utseende.

Blorange hårfarge -blond-lys-steinete

Den enkleste måten å finne ut hvilken hudtype du har er basert på fargen på venene. Hvis de er mer blå-lilla, bør du velge en bl-oransje hårfarge med en kald undertone, for eksempel delikat rosa eller lilla. Hvis fargen på venene er mer grønn-gul, brukes varme undertoner som oransje eller gul som en veiledning.

Få lyse oransje hårfarge

bl-oransje-hår-farge-langt-hår-kobber-bølger

Pastellfarger er bare synlige på veldig lyst hår. For å oppnå nåværende blorange, trengs en lys, blond undertone. Hvis du har mørkt hår og du virkelig vil ha en bl-oransje hårfarge, bør du først ha håret bleket. Dette innebærer selvfølgelig litt mer innsats. Stol på erfaringen fra profesjonelle og la en erfaren frisør style håret ditt.

blorange -hår-farge-langt-hår-mellomskille

Avhengig av hvor lett og intens ønsket nyanse til slutt skal være, må håret lysne med syv toner på forhånd. Hvis den opprinnelige nyansen er brun, kan det hende at en enkelt bleking ikke er nok, og derfor er en ny passering nødvendig. Resultatet er vanligvis en gul-oransje nyanse som må omarbeides med en hårfarge eller fargetone. Dette er imidlertid ikke mulig i en frisørsession av kjemisk-fysiske årsaker.

blorange -hår-farge-rosa-streng-middels-lang

Eventuelt blir håret lysere i flere økter og stripet blondt i seksjoner. Til slutt består hårfargen av forskjellige toner, som på den ene siden imponerer med et veldig naturlig utseende og gir variasjon til frisyren. På den annen side er individuelle hår mer stresset enn andre.

blorange -hår-farge-ombre-fargelag

For å få en farget hårfarge blandes en nyanse av flere farger. For dette gis oransje eller rød, rosa og gul eller blond i forskjellige mengder til den eksakte tonen er oppnådd. Deretter påføres den ferdige “blandingen” på håret og får stå i ca 20-30 minutter, avhengig av produsentens anbefaling. Deretter kan du vaske håret som vanlig med sjampo eller bare skylle grundig av med vann. Når du farger eller farger hår, anbefales det å bruke et gammelt eller mørkt hodehåndkle for å unngå stygge fargeflekker.

blorange -hår-farge-lys-middels-lang-bolle

Hvis det er store endringer i farge, for eksempel fra brunt til blondt eller blondt, er det lurt å få dette gjort av frisøren. Fordi bleking belaster håret og kan til og med føre til skader som bare kan fjernes med et nytt kutt. Bare en erfaren profesjonell kan garantere at håret blir farget forsiktig og at fargen til slutt blir slik du forestilte deg det. Selvfølgelig bør alt diskuteres på forhånd med frisøren.

Kanskje det er fornuftig å teste fargen først og ta en prøve på en nedre del av håret. Den eneste ulempen med hårfargen er at den ikke varer lenge. Etter hver hårvask endres skyggen, og etter omtrent 8-10 vasker går den helt av. Hvis det er presserende behov for en oppfriskning, kan du også farge håret selv hjemme. Alt du trenger er riktig farge.

Stil blorange hårfarge

blorange -hår-farge-kort-langt-hår-rose

Den ønskede effekten er bare mulig ved toning av blondt eller bleket hår. For å oppnå ønsket nyanse blandes rød, oransje, rosa, rosa og blond. Intensiteten og for eksempel den røde komponenten kan variere og på denne måten kan hårfargen tilpasses optimalt til den enkelte hudfarge og hudfarge. Dette gjør den blorange hårfargen bærbar for alle typer kvinner.

blorange -hår-farge-smell-blonde-aksent

Blorange hårfarge er veldig variert, og du kan bruke den med hvilken som helst hårlengde og struktur. Det passer kort, langt, rett eller krøllete hår. Et spesielt harmonisk utseende skapes når håret styles tilfeldig.

blorange -hårfarge-ombre-brun-lysebrun

For de som er helt overveldet av det nye pastellutseendet, men ikke ønsker å lyse sitt vakre, lange eller fine hår helt, er det et flott alternativ. Som med ombrè -stilen, får du bare hårfarge i blorange på spissene. Mot bunnen kan fargen bli mer intens eller, derimot, lysere.

blorange -hår-farge-sienna-miller-boho-stil

Blorage hårfarge ser spesielt elegant ut når den påføres tynne tråder som en balayage eller sombrè (myk ombrè). Dette skaper en morsom endring som ikke vil være for merkbar.

blorange -hår-farge-kort-hår

Sporadiske aksenter med rødt kast gir en ekstra følelse, spesielt med langt hår. Det er verdt å understreke dette mangfoldet av farger og å bringe mer struktur inn i håret. Den enkleste måten å oppnå denne effekten er strandbølger. Du kan raskt style vakre, uformelle krøller med krøllejern eller rettetang.

blorange -hår-farge-bob-rosa-pastellfarge

En gullfarget undertone brukes for et nøytralt utseende. Fine høydepunkter i pastellrosa eller en myk ferskenfarge kan legges til. I det nedre området kan du stole på litt sterkere nyanser enn på toppen av hodet eller rundt ansiktet.

omsorg

blorange -hår-farge-strand-bølger-hår-brun

Regelmessig, nesten daglig pleie er nødvendig, slik at hårfargen i blorange varer så lenge som mulig. Her er noen nyttige tips:

Vask håret med kaldt vann – Med farget eller farget hår er imidlertid vanntemperaturen avgjørende for fargenes holdbarhet.

Unngå daglig hårvask – Hvor ofte håret må vaskes avhenger først og fremst av hårets lengde. En tørr sjampo er en god løsning etter trening og når ting må gjøres raskt. Selvfølgelig kan det ikke erstatte vannet helt.

Invester i produkter av høy kvalitet – For å sikre at hårfargen holder seg frisk lenger, anbefaler vi å bruke sjampo med lavt innhold av sulfater eller helst helt uten dem. Sulfater brukes i mange skummende kosmetiske og rengjøringsmidler fordi de løser opp fett og smuss. I tillegg lar de hår og hud tørke ut raskere og hårfargen varer mindre lenge. De sulfatfrie hårpleieproduktene er ideelle for farget, fint og tørt hår.

Riktig hårfjerning – Regelmessig retting kan belaste håret fra varmen og skade det på lang sikt. Derfor er det mye bedre hvis du setter glattejernet så lavt som mulig.

Bruk alltid varmebeskyttelse for håret ditt – varmebeskyttelse er veldig viktig når du retter ut, krøller eller føner. På sikt vil ethvert varmt stylingsverktøy belaste håret ditt. Et passende serum, væske eller olje kan være svært nyttig som beskyttelse mot splittede ender og skader. Det finnes et passende produkt for hver hårtype som ikke bare gir håret glans og fuktighet, men også bidrar til å få fargen i håret til å vare lenger.

Hva du bør vurdere med blorange hårfarge?

blorange -hår-farge-blond-bølge-effekt-strek

Å oppnå den perfekte bl-oransje nyansen er kanskje ikke mulig med den første fargen. Med de riktige produktene og litt tålmodighet kan ønsket farge oppnås. For at den vakre blå-oransje hårfargen skal komme til sin rett, må starttonen være så lys som mulig. Dette er grunnen til at mørkt hår lyses best hos frisøren. Hvis det handler om naturlig blondt hår, hopper du over dette trinnet. Etter hver vask blir hårfargen litt lysere, men det betyr ikke nødvendigvis at den vil falme. De forskjellige nyansene har sin skjønnhet, så du kan se frem til en annen hårfarge hver uke. Hvis fargen blir for blek, kan den freses opp med en fargetone. Hvis du vil, kan du gjenta denne prosessen hver 2-3 uker.

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Bare lag jakkekroker selv – 13 originale ideer