15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Håndverksideer for våren og påsken 2015 – dekorasjon med blomster

Håndverksideer til vårvasen idé dørdekorasjon påskeliljer blomster

Vi har 4 flotte for deg Lag ideer til våren tilberedt – vakker og billig bordpynt med blomster og vinflasker. La det inspirere deg og ha det gøy med å kopiere disse enkle og raske blomsterdekorasjonene!

Lag ideer for våren – materialer

Håndverksideer for fjærnettingtang DIY idé blomsterpotte

For håndverksideene for våren trenger du et trekantet stykke metall, et like trekantet stykke tråd, som skal være litt større, en tang, mose og eventuelle vårblomster. Vri endene på den avskårne ledningen sammen og bøy dem deretter ned eller til siden.

Lag ideer for våren – fest tråd

tinkering ideer til våren instruksjoner blomsterpotte påske dekorasjon

Lim trådnettet på metallstykket som vist. Det skal se ut som en lomme som du vil fylle senere. Fest ledningen med klesklyper slik at den ikke kan skli mens limet fortsatt er vått.

Fyll vårdekorasjonen med mose

tinkering ideer til våren dekorasjon idé diy bag mose

Når limet har tørket, kan du begynne å fylle posen med mose. Som vist, la det være et mellomrom som kan tjene som en vase.

Den ferdige mosevasen til våren

tinkering ideer til våren original gaveide dekorasjon mose bag vase

Slik skal vasen se ut til slutt. Legg til garn for å henge vasen. Da kan du sette på fantastiske vårblomster og komme i vårstemning.

Lag ideer til vår og påske med vinflasker

Lag ideer vårborddekorasjon idé vinflasker

For denne vakre Lag ideer til våren du trenger følgende materialer – sekatører, kniver, grønt organzabånd, grønne vinflasker, gule og hvite vårblomster – liljekonvaljer, anemoner og andre. Velg blomster med en lang blomsterstamme.

Materialer til håndverksideen

Vinflasker håndverk ideer blomster dekorasjon våren

Håndverksideer for våren – instruksjoner

Vår påske dekorasjon 2013 blomster

Trinn 1 Bind organza -baugen på flasken som vist på bildet – kryss baugen en gang foran, en gang bak – gjenta krysset 4 ganger til den nedre delen av flasken er dekket med baugen. Knyt baugen og skjær ut endene.

steg 2 Bor et hull i vinkorkken med en wire og legg tråden med vinkorken i flasken. Fyll flasken med litt vann.

Blomster ved bordet – vakker og enkel dekorasjon

Borddekorasjon Påskeblomst vinpropper

trinn 3 – Ta blomstene og plantene / de skal ha forskjellige høyder for å få designet til å se mer interessant ut / og legg dem i vinflaskene – de nye vasene. Denne vakre dekorasjonen kan plasseres hvor som helst i huset eller i hagen.

Vinflasker dekorert med blonder

Håndverk ideer vårdekorasjon blomster påske 2013

Den neste Lag ideer til våren skaper en romantisk atmosfære og kan tjene som dekorasjon for et vintageinteriør, så vel som en borddekorasjon for en forlovelsesfest. Det er veldig enkelt, men imponerer med sin originalitet. materialer – Du trenger følgende materialer for dette – hvite blonder, grønne og gule vinflasker, grønn og gul veggmaling. Vårblomster og planter – du kan velge forskjellige blomster avhengig av din smak. Designet kan kopieres i 2 enkle trinn.

Påskedekorasjon med blomster – instruksjoner

Vinflasker gir vår dekorative instruksjoner

Trinn 1 Hell litt maling i flasken slik at de indre kantene dekkes med maling. La flasken tørke. Skjær spissen i biter og lim dem til bunnen av flasken – som vist på bildet.

Vinflasker dekorert med blonder

Vinflasker vår bryllup dekorasjon idé

Steg 2 – Fyll flasken med vann og pynt med vårblomster. Denne ideen er veldig øm og skaper en romantisk stemning – du kan ordne flaskene ved bordet eller plassere dem i hagen ved siden av steinstien. Denne varianten er til og med egnet for balkonger.

Lag ideer for våren og påsken 2015

Håndverksinstruksjoner for dekorering av vårblomster og tulipaner

materialer – for denne friskheten Lag ideer til våren du trenger – glassflasker, lite akvarium, små dekorative småstein / elvsteiner / i forskjellige farger, snittblomster – tulipaner og kronblad, små stempler som blomsterhandlerne bruker for å holde plantene lenger. Bilde under /, hyssing.

materialer

Håndverksinstruksjoner vårblomsterkrans

Håndverksinstruksjoner – ordne blomster

Arrangerer vårdekorasjonsblomster

Trinn 1 Knyt kronbladene rundt vannkolben slik at den er helt skjult. Ordne deretter steinene først, deretter blomstene i hvert kar. Du kan klippe blomstene slik at de ikke er lange. Det er viktig at det til slutt er en effektiv kombinasjon av grønt og gult.

steg 2 Plasser blomstene som dekorasjoner ute, på terrassen eller i huset på skapet. De er til og med praktiske for nattbordet og vil friske opp interiøret.

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Middels langt hår: Dette er de vakreste frisyrene for hår på skulderlengde!