15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Opprette en flerårig hage – flerårige planter for lettstelte naturhager

Lagerstroemia indica røde stauder

Hver gartner ønsker en hage som er lett å vedlikeholde og ikke krever så mye hagearbeid. EN Lag en flerårig hage er lett å oppnå når du planter disse vakre blomstrende stauder.

1. Lag en hagehortensia ‘Endless Summer’

Garden hortensia Endless Summer blue

Denne vakre hortensiaen blomstrer hele sommeren – selv i nord. Det er den perfekte snittplanten, med sine store blomster. Blomsterfargene spenner fra rosa i alkalisk jord til blått i sure jordarter. Denne flerårige planten er også veldig sykdomsresistent.

2. Lag en hortensia “Blushing Bride” flerårig hage

Eikeblad hortensia skape en flerårig hage hvit

Denne blomstrende flerårige planten vil lyse opp et skyggefullt sted. Den flerårige bærer klynger av vakre hvite blomster med et snev av rosa.

3. Tallerkenhortensia

Hortensia hvite rosa blomster sommer

Variert løvverk er en perfekt måte å øke interessen til Lag en flerårig hage. Vi elsker de friske hvite blomstene som vokser rundt disse løvverkene. Blomstrer i en klynge av rosa eller blått på forsommeren.

4. Eikeblad hortensia

Eikeblad hortensia skape en flerårig hage hvit

Eikebladshortensia er et flott tillegg til hagen din fordi de blomstrer i to sesonger. Om sommeren elsker vi de store ballene med hvite blomster. Så om høsten blir bladene til vakre nyanser av burgunderrød. Denne flerårige planten legger høyde, struktur og tekstur til skyggefulle hager.

5. Switchgrass “Holy Grove”

Switchgrass hellig lund prydgress

Switchgrass har alt: Denne robuste planten tåler varme, tørke og til og med litt skygge. “Holy Grove” har vakker blå løvverk som blir lysegul om høsten og ser bra ut gjennom vinteren.

6. Hagejasmin “snøstorm”

Hage jasmin snøstorm hvite tips flerårig hage

En av de beste duftene av våren, den fyller luften i flere uker. Denne robuste, kompakte stammen tilbyr mange hvite blomster på en plante som passer perfekt hvor som helst. Spesielt hvis du har en Lag en flerårig hage.

7. Buskroser av “Little Mischief”

Lag buskroser Little Mischief flerårig hage

Disse lettstelt rosene blomstrer med varme rosa blomster hele sommeren. Den er motstandsdyktig mot varme og sykdom, så du kan nyte den i alle slags vær.

8. Geranium “Rozanne”Cranesbill

geranium rozanne syrin hardfør bakdekke

En permanent blomstrer som blomstrer med himmelblå blomster fra mai til oktober. Denne hardføre planten gjør et godt inntrykk når den slynger seg gjennom hagen.

9. Fantastisk hvit spar

Hvit fantastisk sparre delikat

de Fantastisk spar vil legge tekstur til din skyggefulle hage. Denne lettstelt stauden tilbyr delikate fjær av rosa, røde eller hvite blomster på forsommeren. Det fint oppdelte, bregnerlignende løvet ser også flott ut-spesielt når det er sammenkoblet med hostaer og andre storbladede stauder.

10. Siberian iris

sibirisk iris syrin

Legg til et grasiøst element i din flerårige hage med sibirisk iris. Selv om blomstene er mindre enn deres større fettere, blomstrer denne stammen mye mer elegant. Plantens prydgress ser også bra ut.

11. Tinkerbell syrin

lilla tinkerbell flerårig hage lage plantearter

Dyrk denne fantastiske lille syrenen som en busk eller et lite tre! Du vil elske den smakfulle duften av de lyse rosa blomstene på slutten av våren. De stammer fra vinrøde blomster og skaper en tofarget effekt. Tinkerbelle blir bare 5 meter høy.

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Middels langt hår: Dette er de vakreste frisyrene for hår på skulderlengde!