15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Frisyrer for krøller – 4 effektive ideer for hårstyling

populære frisyrer-for-krøller

Det spiller ingen rolle om du har naturlige krøller eller om du former deg med krøller, krøllejern eller på noen annen måte, de er ekstremt attraktive i hvert tilfelle og sikrer et unikt utseende. Krøllete hår, som rett hår, gir muligheten til å lage et stort utvalg av frisyrer. Du kan for Frisyrer for krøller Bruk håret åpent, halvåpent eller festet og dekorér det også med aksenter som hårbånd eller fletter.

Frisyrer for krøller

Bølget hår-dekorert-med-fletter

Vi vil gjerne vise deg slike frisyrer for krøller i denne artikkelen. Fordelen er at du kan bruke dem uten problemer selv på regenererende eller fuktige dager når naturlig krøllete eller krusete hår blir enda mer krusete. La deg inspirere av frisyrene for krøller og begynn med flettet halvåpent hår. Etter at du har vasket og tørket håret, jobber du med en krøllmousse i håret og lager en senter eller lett sideskille. På denne måten starter du alle frisyrer for krøller. Ta nå en frontstreng og flett den i en flette. Gjenta for den andre siden. La deretter flettene løpe tilbake over bakhodet og fest dem med bobby pins.

Frisyrer for krøller – den populære oppdateringen

a-bolle-med-krøller-fri-høydepunkter-foran

For elegante frisyrer for krøller som updo, er det første du bør gjøre å forme avskjeden igjen. Del håret i to. Ta den første delen og vri den rundt seg selv, og lag en slags løs bolle som er på siden. Gjenta med den andre delen og fest den ved siden av den første bollen med bobby pins. Du kan også la noen tråder henge på en av forsidene for å ramme ansiktet ditt.

Frisyrer for krøller med hårbånd

dekorert med hårbånd eller halvåpent

Et annet eksempel på effektive frisyrer for krøller er denne varianten. Først av alt, la håret være åpent. Ta et pannebånd, som er best litt elastisk. Du kan enten sette den rundt hodet ditt som vist på bildet eller på en hippiemote. Deretter kommer vi til delen der håret er viklet rundt båndet. For å gjøre dette, ta først en tråd og vikle den rundt hårbåndet. Gjenta for neste tråd og til du har pakket alt håret ditt. Du trenger heller ikke bekymre deg for at trådene løsner igjen, ettersom hodebåndet sikrer at de sitter godt på plass. Som en forholdsregel kan du imidlertid fikse den øvre delen av båndet med hårklips slik at det ikke kan glide.

Frisyrer for krøller – uformell bolle med flette

Frisyre-med-krøller-og-fletter-som-en-bolle

Uformell bolle og fletter er de perfekte måtene å lage frisyrer for krøller. Og når de kombineres, ser de enda bedre ut. For en slik frisyre må du først danne en sidedel. På siden som har en større andel hår på seg, fletter du en pen flette som går ned først og deretter bakover. Ta håret til denne siden og lag en uformell sidebolle. Fest det med bobby pins slik at de ikke kan sees.

flott hår-stiler-for-opp-festet hår

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Middels langt hår: Dette er de vakreste frisyrene for hår på skulderlengde!