15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designideer for terrasser – 10 varianter for en koselig atmosfære

ideer-for-terrasse-design-belysning-buksbom-tre-gulv-seter

De fleste av oss begynner å tenke på utformingen av terrassen så snart de første solstrålene kommer om vinteren. Vanligvis får det et nytt utseende, bare for å prøve noe nytt og få et friskt pust til den gode gamle terrassen eller fordi den bare trenger en renovering. Og hva kan hjelpe deg bedre enn god inspirasjon? Denne artikkelen bør ta vare på det, fordi det inneholder flott Designideer for terrasser, som du kan bruke når du redesigner terrassen din.

1. Ideer for å lage terrasser – Romantisk terrasse

ideer-for-terrasse-design-romantisk-kveld-belysning-moderne

Denne terrassen med en ganske voksen pergola er liten, men tilbyr alt du trenger, for eksempel fire seter, en grill og et glidende sidebord. Utendørsteppet, som gir terrassen en hjemmekoselig atmosfære, gir ekstra komfort. Grøntområdet gir også terrassen en følelse av varme og trygghet.

2. Ideer for å lage terrasser med rottingmøbler

ideer-for-terrasse-design-sitteplasser-plast-rotting-taktekking-pergola

Rottingmøbler er et godt valg hvis du vil ha et naturlig utseende. Slapp av på disse koselige møblene mens du lytter til det hyggelige vannet i fontenen. Bare vær forsiktig så du ikke glemmer tiden!

3. Innendørs eller utendørs?

ideer-for-terrasse-design-tre-fliser-utendørs-gulv-sitteplasser

Denne terrassen tilhører faktisk interiøret. Skyvedørene åpnes ganske enkelt på varme dager, og skaper en komfortabelt møblert terrasse. Tilbring tid utendørs uten å forlate den moderne stuen.

4. En terrasse som ikke mangler noe

ideer-for-terrasse-design-tak-terrasse-utsikt-city-london

Denne store terrassen har alle nødvendige områder. Tilbered mat på utekjøkkenet mens familien eller venner har en forfriskende drink i baren. Server måltidet i den tilstøtende spisestuen, og etter middagen kan du slappe av i den koselige sittegruppen med TV mens du chatter.

5. terrasse med peis

koselig-terrasse-med-peis-sør-teft-rotting lenestoler-belegningsstein-gulv

Når du tenker på hvor populær peisen er for innendørs og spesielt for stua, er det ikke rart at den ikke bør mangle på terrassen heller. Fordelen – du kan nyte frisk luft selv på kjøligere dager.

6. Ideer for å lage terrasser – pergola

Terrassetak-pergola-laget av trebue-belysning-fe-lys

En pergola som tak har en romantisk effekt og er også ideell hvis terrassen din ikke ligger rett ved siden av huset. Noen få potteplanter, en lysstråle og en utendørs peis og en perfekt atmosfære tilbys fullstendig avslapning.

7. Salongområde for å slappe av

ideer-moderne-terrasse-design-bilder-salong-område-soltak-personvern

Rattan møbler ble også valgt for denne terrassen. Den har et komfortabelt sittegruppe med et imponerende tak, samt et åpent område som er perfekt for soling. Blomsterkassene med frodige planter bringer ikke bare naturen ut på terrassen, men beskytter dem også på en pen måte mot nysgjerrige øyne.

8. Terrasse på innsjøen

terrasse-am-see-solsenger-puter-utendørs-brannskål-moderne-design

Denne terrassen er litt lenger unna huset, men det er også nærmere bryggen. Følte du deg frisk etter båtturen? Deretter kan du varme deg ved bålet i bålen og slappe av i en av de komfortable solsengene. Forøvrig er en peis av denne typen en billig og plassbesparende variant av utendørs peisen.

9. Designideer for terrasser – moderne luksus

moderne-stue-terrasse-med-tre-gulv-sofa-sett-hvit-møbeltrekk-sør følelse

Tre spiller en viktig rolle på denne terrassen, fordi både gulvet og hagemøblene er laget av dette materialet, noe som gir terrassen en varm atmosfære og ser enda mer elegant ut takket være de hvite putene og putene. I tillegg til et område å slappe av, tilbyr terrassen også plass til en spisestue med et rundt bord som kan ta imot mange mennesker. Denne terrassen er perfekt hvis du liker hyppige besøkende.

10. Utendørs sport med en forskjell

luksus-uteplass-peis-hjørne sofa-projeksjonsskjerm-utendørs-underholdningselektronikk

Vil du tilbringe tid med venner utendørs, men uten å gå glipp av den viktige finalen? Så reserver plass for fjernsynet på terrassen. Selvfølgelig bør du også sørge for at det er nok sitteplasser, og hvorfor ikke, det er også steder å ligge. En ting til, selvfølgelig, bør ikke gå glipp av, og det er grillen. Det er enda morsommere med en biff!

evighetsbasseng-terrasse-velvære-faktor-ergonomisk-solsenger-atmosfærisk belysning

moderne-terrasse-med-en-sørlig-atmosfære-lounge-senger-laget-av-rotting-ved-lag

Romantisk-moderne-terrasse-design-tre pergola-hvitt teppe

Terrassemøbler-moderne-rotting-sett-lenestol-sidebord-salongbord

moderne-terrasse-design-overbygd-lounge-område-basseng-plen

moderne-terrasse-med-utendørs-kjøkken-taktekking-stein-kledde vegger

Hage-idyllisk-sittegruppe-atmosfærisk-opplyst-personvern gjerde-planter

Middelhavs-terrasse-design-med-kurvmøbler-potteplanter-dekorative puter

Middelhavs-terrasse-metall-stoler-med-tre-sete-utendørs-kjøkken-leire-terrakotta

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Bare lag jakkekroker selv – 13 originale ideer