15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Negler i hvitt og gull – 20 tips og ideer for trendy manikyrgullglitter

negler-hvitt-gull-trend-mosaikk-fiskeskala-mønster

Farger og mønstre, men også teksturer, veksler i negledesignet, som i de fasjonable antrekkene. En aktuell trend når det gjelder neglelakk har etablert seg: negler i hvitt og gull. Med glitter, grafisk utformet eller oppnådd med neglelakk, er det overdådige utseendet en total hit. Det kan sees i mange varianter. Ved første øyekast kan gullbelagte negler se lekne ut, men utseendet skal alltid være kult og noe redusert.

De nåværende trendene for negledesign på et øyeblikk

negler-hvitt-gull-trender-mote-nåværende-styling

Spiker vil bli brukt i 2017, men ikke monotont. Strenge linjer, fargerike fargekombinasjoner, geometriske konstruksjoner dominerer neglelakktrendene som for tiden ble presentert på de internasjonale moteukene. Det spilles ikke bare med farger, men også med teksturer. Skjellakk, pulver og folier gir større spillerom og får vår manikyr til å se mer spennende ut. Så det er alltid noe å oppdage, og det blir aldri kjedelig. Metallakk, krom, speilspiker og nagler er for de som liker glans og glans. På den annen side går nøytrale nyanser med alt og ser bare elegant ut. En spesiell kombinasjon av de to vil følge oss om sommeren – negler i hvitt og gull.

Trendy negleformer

negler-hvitt-gull-trend-manikyr-håndpleie

Våren og sommeren 2017 ser lovende ut når det gjelder negltrender – en interessant blanding av grafiske mønstre og flotte farger. Hvis neglelakken er moten på neglene og avrunder utseendet perfekt, er håndpleie og den koordinerte neglformen en viktig forutsetning for dette. Uansett hvilken farge eller mønster du velger, bør neglens form selvfølgelig være avrundet, dvs. oval. Hjørner og kanter er bare tillatt i designet.

Neglelakktrender: negler i hvitt og gull

negler-hvitt-gull-trend-festlige-motiver-ornamenter-glitter

Selv om fargevalget er begrenset til bare to, er det noe stort i de nye malene. Glitrende partikler må være på neglene dine i 2017. Glitter, graffitimotiver, linjer eller ganske enkelt gyllen maling bringer oss inn i et glamourstemning. Men manikyren bør fremfor alt tilpasses antrekket. Utførlige mønstre og motiver er mer egnet for festlige anledninger og passer ikke godt sammen med kontorantrekket. Fremfor alt er det viktig om antrekkets dominerende farger også er inkludert i manikyren. Men hvitt og gull er alltid et godt valg for sommeren og passer veldig godt til solbrun hud.

Franske negler i hvitt og gull

negler-hvitt-gull-trend-fransk-manikyr-delikat

Alt som glitrer, skinner og glitrer er trendy i 2017. Hvis det er for mye og ikke passer til det rette forretningsutseendet, er nøytrale nyanser alltid gode. For at det ikke skal bli kjedelig, bør du kombinere det med metalleffekter. Derfor er hvitt og gull en harmonisk kombinasjon som passer for alle. Den klassiske og upåfallende franske manikyren kan tolkes vakkert i disse to fargene, og ser fortsatt stilig og elegant ut. Dette kan også gjøres fantastisk hjemme og er derfor en elegant variant av den konvensjonelle negldesignen.

Innrammet manikyr i hvitt gull

negler-hvitt-gull-trend-omvendt-fransk-manikyr

Den såkalte ‘Framed’ manikyren, også kjent som omvendt fransk manikyr, er også en variant som overbeviser med sin enkelhet. Glitter dekker bare neglens bunn og en finger, her er vielsesringfingeren. Dermed oppnås en subtil aksent uten å tiltrekke seg oppmerksomhet og uten å overdrive med glam, men ikke helt gjøre uten den.

Ombre negler i hvitt gull

negler-hvitt-gull-trend-ombre-razr-glitter

Et mykt glamourutseende er skapt ved hjelp av ombre -teknikken. Her påføres glitteret forsiktig, konsentrerer seg ved neglens bunn og løper forsiktig mot neglespissen, men på slutten er det bare helt. Vi leter etter et elegant, romantisk utseende med litt stjernestøv. Finishen skal være blank for å bringe den glitrende prakt frem i lyset og presentere den på best mulig måte.

Negler i hvitt og gull: enkelt med selvklebende klistremerker

negler-hvitt-gull-trend-selvklebende-klistremerke-pil

Blanke og metalliske elementer er alle raseri. Geometriske motiver, streker og linjer – på samme måte. Denne hvite og gullmanikyren er minimalistisk og likevel individuell. Det er en tommelfingerregel for minimalistiske design av noe slag: alt må være perfekt. Derfor er de perfekt formede neglene et viktig krav. Du kan oppnå det perfekt adskilte hvite området med noen teip eller selvklebende strimler som er spesielt designet for formålet. De dekorative elementene her er klistremerker, men de kan være golden flash -tatoveringer.

Hvitgullspiker med litt gjennomsiktighet 

negler-hvitt-gull-trend-diamant-mønster-stilig

Sammenlignet med kromnaglene ser kombinasjonen av hvitt-gull litt mindre iøynefallende ut. Vi synes de er veldig elegante og stilige, spesielt hvis gullet ikke påføres alle fingre. En neste trend er transparens eller de såkalte gjennomsiktige neglene. De er supermoderne og oppnås ved å bruke enten lag med gjennomsiktig neglelakk eller klare plastspiker. Mange glitterpartikler er inkorporert noen steder.

Negler i hvitt og gull med glitter og lekne motiver

negler-hvitt-gull-trend-glitter-glitter-motiv

Takket være akrylnagler og gelelakk kan forskjellige små elementer enkelt integreres i negldesignet. Glitter, nagler, rhinestones, perler og andre bearbeides mellom de gjennomsiktige lagene med lakk og dermed også fikset.

Negler i hvitt og gull med gullbladseffekt

negler-hvitt-gull-trend-gull-blad-effekt-naken

I 2017 burde ikke neglene være kjedelige. Det er ingen grenser for kreativitet her. Du kan til og med blande flere stiler og oppnå et flott utseende selv med neglelakker og sjablonger. For et stilig resultat anbefaler vi å vurdere et fargekonsept. Ikke bruk mer enn 3 farger, fargen på dekorelementene teller også. Grafiske mønstre og motiver Når du maler, er ikke neglene nødvendigvis fullstendig malt. Individuelle områder kan dekkes ved hjelp av selvklebende strimler, folier eller sjablonger. Dette utseendet kalles en cut-out.

Negler i hvitt-gull-trend-sommer-flekker-rosa

Selv kaotiske flekker kan se veldig sammenhengende og harmoniske ut, de tilhører en helhet og valg av farger er koordinert. Her oppnås en glamour -aksent gjennom bladgull.

Negler i hvitt og gull med krasjeffekt

negler-hvitt-gull-trend-krasj-lakk-glitter

En gjennomsiktighetseffekt kan også oppnås med effektmaling, for eksempel en krasjmaling. Det nedre laget av gyllen glittermaling skinner gjennom sprekkene på den hvite krasjmalingen.

Negler i hvitt og gull med innarbeidede nagler, glitter og rhinestones

negler-hvitt-gull-trend-glitter-nagler-rhinestones

De trendy geometriske formene kan oppnås på flere måter. Linjer, buer og firkanter kan males nøyaktig med neglelakk og pensel, men limes også på som en film eller, hvorfor ikke, består av flere små elementer.

Negler i hvitt-gull-trend-prikker-glitter

Hvis du foretrekker å ha neglene i en farge, velger du nøytralhvit og legger til individuelle detaljer som gir en endring. Du kan bare sette aksenter på to eller tre fingre. Gullfolier, glitterpartikler og paljetter er ideelle her. Disse er ordnet vakkert og presist, og kan også danne geometriske former og strukturer.

Spisse negler i hvitt, gull og naken

Negler i hvitt-gull-trend-naken-matt-stilett-glitter

Spisse negler er veldig merkbare i seg selv og vil sannsynligvis se overdrevne ut med mange innarbeidede detaljer eller til og med se cheesy ut. I stedet for å bruke kompliserte negledesign med forseggjorte mønstre og motiver, anbefaler vi å male fingrene i forskjellige farger. Tommelfingerregelen om de tre fargene gjelder også her. Velg deretter to nøytrale farger, som naken og hvit, og den tredje – gull, som skal være iøynefallende.

Leken negledesign i hvitt og gull: stjernemotiver

negler-hvitt-gull-trend-stjerne-jeans-mørk blå

Hvis du liker det mer dramatisk og foretrekker mørke farger, kan du kombinere gull og hvitt med en mørk nyanse. Mørkeblå eller svart passer godt til hvitt og gull. Det anbefales å ikke overdrive det med gull og glitter. En fin variant er å male tre fingre mørke og å gjøre de to andre varierte. Stjernemotiver utfyller det glamorøse utseendet, men er også en god beslutning for hverdagsbruk med jeans.

Leken negledesign i hvitt og gull: kunstnerisk minimalistisk

negler-hvitt-gull-trend-kunstnerisk-minimalistisk

Neglelakktrendene er også kunstneriske, men minimalistiske. Hver negl kan utformes annerledes, men også harmonisk med de andre. Denne manikyren ser ekstravagant ut, men samtidig elegant. Her er ikke gullet lenger en aksent, men en av hovedfargene. Kombinert med hvitt og litt svart og på grunn av den matte finishen, ser den subtil og til og med enkel ut.

Lag lekne negldesign i hvitt og gull selv – med permanent markør

negler-hvitt-gull-trend-permanent-markør-dekorere

Du kan enkelt trylle frem flotte negler i hvitt og gull ved hjelp av en permanent markør. Fargen på markøren er for det meste basert på aceton og passer utmerket til alle vanlige neglelakk. Eksperimenter med former og mønstre.

Marmorspiker i hvitt gull

negler-hvitt-gull-trend-marmor-effekt-spiss

Marmor er en trendy trend, ikke bare innen interiørdesign, men også innen mote, derfor også innen negledesign. Marmorerte negler er helt inn og ser både minimalistiske og ekstravagante ut. Du kan male det karakteristiske mønsteret selv med en tynn neglbørste eller bruke den såkalte marmorteknikken. Dette krever et hvitt lag ULack og en bolle med vann. 2-3 dråper grå eller svart neglelakk legges på overflaten av vannet, deretter dyppes hver enkelt negl. Denne spikerdesignteknikken er litt mer komplisert og vil trolig ta flere forsøk på å perfeksjonere resultatet.

Kunstige negler

negler-hvitt-gull-trend-falsk-manikyr-marmor

Kunstige negler er alltid en løsning når dine egne negler er sprø eller rett og slett aldri blir vakre og lange. Kunstige negler kan gjøres både hjemme og i neglesalongen. Det er til og med noen med et påført fargelag og med et ferdig negledesign. Alt du trenger å gjøre er å holde det fast og du er ferdig. Nylig har selv kunstige negler laget av 3D -skrivere blitt sosialt akseptable

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Bare lag jakkekroker selv – 13 originale ideer