15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjeldende negltrender 2017/2018 – De 15 mest spennende neglelakktrendene

Nåværende spiker trender -2017-2018-spiker-design-mote-blå-grønn

Velpleide hender og en god manikyr blir alltid lagt merke til og representerer en smakfull stil. Dette forbedrer og avrunder hele utseendet. Akkurat som mote er designet for raske endringer, er det også trender innen negledesign. Fokuset er på lyse farger, glitrende aksenter, men også klassiske bærnyanser og delikate nakenfarger for de som foretrekker ting litt mindre eksentriske. I det følgende informerer vi deg om de trendy neglelakkfargene og andre aktuelle negltrender 2017/2018.

Pantone -farger 2017 “Kale” og “Greenery”

Nåværende spikertrender -2017-2018-grønnkål-grønn-grønn

De offisielle trendfargene for 2017 fra Pantone inkluderer “Kale” og “Greenery”. De erobrer garderoben vår på våren og sommeren og sørger for et friskt og positivt utseende. De samme fargene kommer også på neglene. Grønt kombinerer godt med lys grå, hvit, beige eller mørk blå. Hvis den nye grønnfargen er for lys for deg og ikke nødvendigvis passer din smak, foretrekker du den grønne nyansen “Kale”, som betyr “grønnkål” på tysk og er en trendfarge i år. Det ser spesielt godt ut med hvitt, rosa eller oransje.

Sommerfarge blå

Nåværende spikertrender -2017-2018-blå-moderne

Sommeren 2017 er en av de nåværende trendene for neglelakkfarger blå. Spesielt fargeintensive og blågrønne nyanser, som turkisgrønn og asurblå, men også gråblå er en ekte allrounder. Imidlertid passer det blå ikke til alle hudtoner. Damer med veldig lys hud bør velge mørkere nyanser. Ellers kan for lyse toner raskt få hendene til å se bleke og syke ut. En dyp blå med en lys tekstur minner om hav og sand, noe som gjør den til en perfekt negledesign for sommerferien.

Lys rød og elektrisk oransje

Nåværende spikertrender -2017-2018-rød-oransje-prangende

Den perfekte neglelakken for vår og sommer bør være iøynefallende og gjøre deg i godt humør. Lys rød og elektrisk oransje er definitivt valget av utadvendte personligheter. I motsetning til klassisk rødt brukes en høy andel oransje her. Om malingsfargen er passende for hverdagen, avhenger stort sett av hvordan den kombineres med klærne. Et eksempel: en kjole med små, røde blomster kompletteres perfekt med røde negler. En rød manikyr gir en uimotståelig aksent til vaskede jeans.

bronse

nåværende-spiker-trender-2017-2018-bronse-farge-neglelakk

Selv om dagens negletrender er uvanlige og galne, spesielt om sommeren, foretrekker noen en enkel farge som fortsatt minner om varm sommer og solskinn. En blanding av gull, brunt og terrakotta fremkaller neglene som praktisk talt kysses av solen. Denne varme jordtonen ser flott ut på alle hudtoner og gir neglene den perfekte sommerglansen.

Naken

nåværende-spiker-trender-2017-2018-naken-farge

Neglelakk må-ha 2018 er en delikat naken nyanse. Dette er perfekt for de som liker ting mindre fargerike, men samtidig ikke vil klare seg uten velstelte negler. Du bør finne en passende tone som ikke får huden til å se for blek ut, men også uten en for høy andel hvitt. Pastellfarger av fersken og beige er et godt valg for enhver anledning og hverdag.

Naturlig og glamorøs med et høydepunkt topplakk

nåværende-spiker-trender-2017-2018-naturlig-naken

I den neste aktuelle negltrenden 2017/2018 blir en uttalelsesfarge helt utelatt og neglens naturlighet fremhevet i stedet. Naturlige negler med en lys, glitrende glans og fransk appell er veldig enkle å trylle frem: Fil neglene pent og bruk bare et ekstremt skinnende toppstrøk for en glasert effekt for å understreke den naturlige skjønnheten i velpleide hender på en spesielt subtil måte. For en ekstra glamorøs effekt, for eksempel på en fest, kan du legge til glitter.

Metalliske toner

nåværende-spiker-trender-2017-2018-metallisk-glitter

De såkalte metalliske neglene blir stadig mer populære, både i delikate toner og i mørke, dramatiske variasjoner. Som navnet antyder, er dette neglelakk i metalliske toner. Effekten kan oppnås gjennom flere teknikker for spikerdesign: gjennom farge med små glitrende partikler, gjennom folie eller gjennom spesielle pigmenter. Hver teknikk oppnår et mer eller mindre skinnende utseende og gjør neglene til ekte tilbehør. De forseggjorte metalliske effektene ser best ut på negler som ikke er for lange og har en litt avrundet form, ellers vil hele negledesignet raskt se overbelastet ut. Du vil snart finne ut litt mer om de forskjellige variantene av metalliske negler.

Diamant negler

nåværende-spiker-trender-2017-2018-diamant-manikyr

Hver skikkelig fashionista elsker glitter og glamour når det gjelder en festmanikyr. Med den strålende glansen blir neglene et perfekt tilbehør. Den ultra-glamorøse trenden oppnås ved bruk av holografiske neglfolier. Hvis du liker gull, bør du definitivt få laget hele gullstenger på neglene. Det ser mye mer elegant ut enn du tror

Hologram og Chrome negler

nåværende-spiker-trender-2017-2018-krom-pulver-gull-sølv

Spesielle pigmenter eller pulver sikrer de ekstremt fine metalliske effektene på neglene og er bare mulig med gel neglelakk. Det fine pulveret påføres et fuktig gelag og forsegles deretter. En mørk eller svart bakgrunn sørger for en optimal speileffekt. For å få forskjellige aurora -effekter må du bruke en annen farge, for eksempel mørkeblå, lilla eller grønn. Til slutt forsegles pigmentet grundig.

Konfetti, sjablonger og klistremerker

nåværende-spiker-trender-2017-2018-konfetti-glitter

Hvis du vil at heldekkende neglelakk skal være mer variert, kan du sette mønstre på det ved hjelp av sjablonger eller klistremerker. Geometriske former er spesielt populære. Blomster, derimot, er mindre populære. Likevel ble interessante negldesigner med ekte, tørkede blomster presentert på catwalken i 2017.

Abstrakte og fargede negler

nåværende-spiker-trender-2017-2018-fargetoner-abstrakt

I disse neglelakkstrendene fungerer neglene som et lerret og minner til slutt om et abstrakt maleri. Når det gjelder det “abstrakte” negldesignet, påføres en fargeintensiv lakk som base, og deretter tørkes en andre farge med en tørr børste. Komplementære farger oppnår en spesielt vakker effekt. Med “Tint Nails” bruker du et så nøytralt grunnlag som for eksempel rosa eller naken. Når det første laget tørker ut, tørker du litt maling i midten av neglen og flekker forsiktig med en svamp. Resultatet skal være en delikat akvarelleffekt. Til slutt forsegles med et toppstrøk.

2-farge manikyr

nåværende-spiker-trender-2017-2018-to-farge-neglelakk

For denne nye negletrenden bruker du to farger fra samme fargefamilie og kombinerer dem i utformingen av hver negl. Det er lurt å bruke en mal for dette, slik at resultatet blir perfekt. Spesielt vakre kombinasjoner resulterer i matte og blanke lakkfarger, pastell- og vårfarger og komplementære farger.

Nåværende spikertrender 2017/2018: Spikerformer

nåværende-spiker-trender-2017-2018-naturlig-naken

Formen på neglene og lengden på manikyret bør i utgangspunktet matche typen kvinne. Røde, lange negler formidler en helt annen uttalelse enn korte negler av samme farge. Generelt gjelder følgende: jo enklere og rundere neglen er arkivert, desto slankere kan neglens design være. Slanke kvinner som er veldig lett sminket og har litt lengre negler kan se veldig elegante ut. Når det gjelder moteshow, er velpleide, ikke for lange og avrundede negler trenden.

Nåværende spikertrender 2017/2018: pedikyr og manikyr

nåværende-spiker-trender-2017-2018-pedikyr-manikyr-rød

Å bruke samme farge på neglelakk på hender og føtter er ikke lenger et must. Alt du personlig synes er vakkert er tillatt. Når det gjelder nåværende negltrender, kan negler som er igjen nakne eller gjennomsiktige, kombineres med intens lakkert pedikyr.

nåværende-spiker-trender-2017-2018-metalliske aksenter

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Bare lag jakkekroker selv – 13 originale ideer