15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design gel negler med glitter – 2 teknikker og vakre ideer med instruksjoner

gel negler med glitter lilla-grov-elegant-fest-look

Gel negler har blitt uunnværlige i dag. Og når det gjelder negldesign, gjelder det samme for glitter, da det skaper attraktive effekter på fingrene. Imidlertid må man passe på å ikke overdrive. For mye av det kan fort virke smakløst i hverdagen. Hvis du har bestemt deg for å prøve gel negler med glitter som neglekunst, kan våre tips om emnet være nyttig. Prøv det og lag et tilpasset negledesign som alle vil være sjalu på.

Lag gel negler med glitter selv – 2 teknikker

Gel negler med glitter damer-design-nailart-lilla-blå

Det spesielle med glitter er at det kommer i så mange forskjellige farger. Men ikke bare det. De forskjellige variantene er også forskjellige i hvor fine de er. Det betyr at du kan jobbe med både fint og grovt glitter. En liten aksent kan lages på hver eller på en bestemt spiker eller på hele neglens overflate. Hvordan du bruker glitteret med gelen, finner du ut nedenfor.

Gelblanding for glitter

gel negler med glitter naken-glitter-høst-farger-kobber

For en vakker negledesign har du muligheten til å blande glitteret direkte med gelen som du vil bruke til forsegling eller oppbygging. Du kan selvsagt bestemme mengden selv, avhengig av effekten du vil oppnå. Du er også velkommen til å kombinere forskjellige farger for gel neglene med glitter, noe som er spesielt fordelaktig hvis du ikke har funnet ønsket kombinasjon i butikkene. Du kan fortsette å jobbe med den blandede gelen som vanlig. Denne teknikken er spesielt fordelaktig hvis du vil designe hele neglesengen med en glittereffekt.

Arbeid glitter inn i modelleringen

Gel negler-glitter-ideer-instruksjoner-lett-nybegynner-spiker-design

Du kan også dyktig angi aksenter ved å bruke en annen teknikk. Først designer du overflaten i hvilken som helst farge. Etter at det har tørket, påfør det valgte mønsteret med mer gel og en pensel eller negleplomme. Deretter drysses hver designet spiker med glitter eller fingeren dyppes ned i glitteret. Dette fester seg deretter automatisk til gelen, og etter at overskuddet er slått av, kan det herdes som vanlig. Forresten kan glitteret også duppes eller drysses på gelen ved hjelp av en børste.

Vakre motiver for glittergel negler med sjablonger

Gel-negler-glitter-inspirasjon-grov-glitter-design

Hvis du ikke stoler på deg selv til å designe mønstre på frihånd, kan du også bruke sjablonger. Disse limes på neglen og fylles deretter med gelblandingen. Det er spesielt enkelt å jobbe med sjablonger. Enkelte områder av neglene kan også enkelt maskeres med tape. Dette skaper vakre mønstre raskt og enkelt.

Ideer og instruksjoner for gel negler med glitter

Gel negler-glitter-UV-mønster-motiver-blomster-blå-ideer

Nå som du har lært om to interessante teknikker for gel negler med glitter, har du sikkert et stort ønske om å prøve dem. For dette formålet vil vi nå introdusere deg for noen flotte designideer, som vi også har forklart kort. Ha det veldig gøy med designet og selvfølgelig med demonstrasjonen av din vakre og fremfor alt selvlagde negldesign.

Regnbue glitter

gel negler-glitter-fargerike-farger-instruksjoner-regnbue-korte negler

Selv om denne ideen ser veldig forseggjort ut ved første øyekast, er gelnaglene med glitter raske og enkle å lage. Den andre teknikken brukes. Du påfører gelen og begynner, mens den fremdeles er fuktig, å påføre de forskjellige glitterfargene med en pensel. Forbered fargene på dette på forhånd. Den ene fargen tar alltid halvparten av neglen, den neste halvparten den andre halvdelen. Sørg for at det er en jevn overgang mellom tonene for å få en fin regnbueeffekt også. Til slutt forsegler du designet.

Regnbue med en diagonal design

gel negler-glitter-regnbue-diagonal-instruksjoner-gjør-deg-fargerik

Denne regnbue -designen er også veldig attraktiv. Du trenger ikke en limstrimmel for å rive av, for den litt blandede glitteren skaper en fin jevn overgang også her. Det er best å først påføre et lag gel som du herder under lampen. Etter det, bruk et andre lag med klar gel for å spre glitteret over. Bruk en viftebørste for å gjøre dette. Med den tar du opp litt av den første glitterfargen (i dette tilfellet er gelnaglene ferdig med glitter i rosa og starter med rødt) og dupper dette forsiktig på det nederste hjørnet av neglen.

Etter det trykker du på den røde glitteren og tar den neste fargen. Du kurerer mønsteret under lampen. Børst av overflødig glitter med en børste, påfør klar gel og forsegl under lampen. Gjenta deretter det hele med alle de andre fingrene. I stedet for den diagonale designen kan du også bruke et annet mønster for gel neglene med glitter. Fordi horisontale striper ser like vakre ut.

Design franske negler med glitter

gel negler-glitter-fransk-brun-mørk-rød-ombre

De populære neglene med fransk manikyr kan også krydres med litt glitter. Varianter er mange her. Enten lager du et farget fransk design, som du kan utvide nedover ved hjelp av litt glitter. Påfør deretter et nytt, gjennomsiktig lag for glittereffekten etter den fargede gelen og fordel glitterelementene. Gelenaglene med fransk design kan også bare designes med glitter. For å gjøre dette herder du basen, hvoretter du påfører et nytt lag med gel. Start med en større mengde glitter for neglespissene og la glitteret minke mot bunnen. Enten du designer bare halvparten av neglen eller hele er opp til deg. Uansett skapes et fint alternativ til den klassiske franske manikyren med gel negler med glitter.

Mønstre og motiver

Selvfølgelig kan mange forskjellige mønstre og motiver også utformes på gel negler med glitter. Du kan få en slik marmoreffekt ved for eksempel å tilsette vann og neglelakk. Påfør først en klar base igjen, deretter et andre lag med det valgte glitteret og herd også dette laget. Drypp deretter neglelakkmaling i vann for å lage sirkler. Det bør også være klart neglelakk slik at glitteret kan sees senere. Med en tannpirker kan du nå designe et hvilket som helst mønster. Dekk fingeren med tape og dypp den i vannet. Mønsteret blir deretter overført til neglen. La lakken tørke og påfør et siste lag med klar gel for å sette den på plass.

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Middels langt hår: Dette er de vakreste frisyrene for hår på skulderlengde!