15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Uvanlig moderne blomsterkasse

h2o-arkitekter-gress-speil-blomsterkasse

Å innlemme levende planter i hjemmemiljøet er fordelaktig på mange plan. Planter er vakre, renser luften og tiltrekker seg insekter i urbane områder. Selv om noen ikke ville se dette siste punktet som ønskelig, er det veldig viktig for den økologiske balansen på planeten vår. Her er et utvalg moderne blomsterkasse, som vil hjelpe deg med å lyse opp huset ditt, terrassen eller balkongen. Noen har et elegant, minimalistisk utseende, og andre gir plantene en sans for humor og sære personligheter.

Moderne blomsterkasse for livlig veggdekorasjon

vegg-blomst-eske-idé-urbio

I hagedesign er det ikke noe problem å endre nivået på blomsterbedene og lage et arrangement i henhold til egenskapene og størrelsen på dine modne planter og blomster. I huset, på terrassen eller balkongen er dette ikke alltid så lett. Den hvite flerplanteren lar deg ordne en gruppe planter sammen slik at de alle blir sett samtidig ved å vise dem på forskjellige nivåer. Det er litt som å ha en bærbar seng i huset ditt. Annen moderne blomsterkasse Vist her er gjennomsiktige og lar deg lage attraktive fokuspunkter som kan henges fra taket som lykter. Det betyr at du kan bringe mye grønt inn i alle oppholdsrommene. Noen veldig flinke moderne blomsterkasse er designet for å henge skinner på balkongen, noe som skaper mer plass til dine favorittblomster. Hvis du vil ha enda mer allsidighet, er det eksempler som også fungerer som små bord når plass er et problem.

Moderne blomsterkasser blir personligheter

jardin-kube-balkong-boks

Mange snakker med plantene sine, og noen tror at det hjelper plantene å vokse og at de har følelser. Noen designere med sans for humor har funnet en måte å gi plantene dine en identitet. Hva med de små blomsterpottene som gjør kaktus til morsomme små karakterer? Voksne barn vil elske disse, pluss glassplatene for å beskytte små fingre mot piggene, som ikke er så morsomme. (åpenbart er dette ikke leker og bør også holdes borte fra små barn)

Balkong blomsterkasse

balkong blomsterboks staver

Hvis du virkelig vil få noen til å le, så send en gave av en personlig blomsterpotte prydet med ansiktet og deretter pyntet med en busket grønn frisyre! Men vær forsiktig, disse er ikke for alles smak. Hvis du er i tvil, velg en sofistikert, moderne blomsterkasse som gave.

av Jaz

hvit blomsterkasse med flere vegger

hvit-flere-vegg-blomst-eske-urbio

søte kaktus blomsterpotter

mateo-cibic-søte-blomsterpotter

liten-morsom-kaktus-blomsterpotte

morsom moderne blomsterkasse med ansikter

morsomme-moderne-blomster-eske-ansikter

morsom-blomst-eske-personlig gave

interessant-plassbesparende-idé

blomsterbokslykt

scluptural-hengende-blomsterkasse

skluptural-moderne-blomsterkasse

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Bare lag jakkekroker selv – 13 originale ideer