15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag slim selv – oppskrift uten lim og boraks

Trenden fra USA har også fanget barnas hjerter i Tyskland: Slime eller slim kan strekkes i alle retninger og er garantert morsomt. Og det beste av alt: hvem som helst kan lage sitt eget slim av bare noen få ingredienser. Selv nybegynnere trenger ikke å bli skremt av instruksjonene – det er superenkelt. I grunnoppskriften fra USA er ingredienser som boraxpulver eller PVC-lim oppført, men de er egentlig ikke barnevennlige. Vi presenterer deg derfor et alternativ uten lim og boraks.

Lag slim selv – de nødvendige ingrediensene

Hvordan lage slim selv Instruksjoner for modellering av leire

Hvis du vil lage denne slimen selv, trenger du følgende materialer: dusjgel, maisstivelse, matfarging, vann (valgfritt). Du kan bytte ut dusjsålen med en 2-i-1 babysjampo, eller kjøpe dusjsåpe for sensitiv hud. Selv om alle ingrediensene i utgangspunktet er giftfrie, har barna ikke lov til å spise slimet. Vær likevel forsiktig så du ikke lar de små ta på øynene dine med skitne hender. La aldri barna leke uten tilsyn – ellers er det fare for skade. Av sikkerhetshensyn har småbarn under fire år ikke lov til å leke med slimet.

Lag slim selv – instruksjoner

Lag slim selv Instruksjoner uten lim

Ha dusjgel i en bolle (du trenger ca 2 kopper dusjgel).

Lag slim selv dusjgel, rør inn matfargestoffer

Tilsett et glass matfargestoffer og rør godt.

Lag ditt eget slim og tilsett maisstivelse

Tilsett 6-7 ss maisstivelse forsiktig og rør inn.

Lag slim selv elte instruksjoner

Elt massen, tilsett maisstivelse om nødvendig eller fortynn med vann. Fullstendig! Alternativt kan du røre inn matfargestoffer i 400 ml varmt vann og tilsette 1-2 ts psylliumpulver. Psylliumpulver (fiber) er tilgjengelig på apotek og økologiske butikker.

Lag slim selv Instruksjoner for å lage modelleringsleire

Previous Post
Den franske balkongen – et fint alternativ
Next Post
Bare lag jakkekroker selv – 13 originale ideer